Odnos med sestrama
v Sloveniji je kar se bivalnih razmer tiče ena velika revščina. V velikih bajtah nagužvanih pet familij, stanovanja pa kot pesjaki, sploh v LJubljani in večjih mestih. Meni je bilo živeti v premajhnem stanovanju kot zapor. Saj zato pa najbrž tastarih ni nikoli doma, ker ni osnovnega prostora za bivanje.
Je pa še ena varianta. Študentka naj se zmisli, da se je doma skregala in bo dobila možnost bivanja v študentskem domu.
največ boš dosegla, če se boš s tamalo zmenila
prvo in prvo, če hoče zrast mora spat od 9 naprej
če bo hotla met zizike, mora spaz od 9 naprej.
če te bo ubogala, jo boš v sob. peljala na sladoled
mal moraš bit diplomata
pa še, bodita prijateljici, pridi ji bližje objami jo, povej da jo imaš rada.
že zaradui tega bo bolj pridna. kr poskusi boš videla.imejta kako svojo skrivnost
npr. ob pol 9 v posteljo pol ure knjige film, če se potegne kake 15 min, ne boš pšov4edala staršem…mal jo okol obrni
Evo sestre, ki ima slabe odnose s celo familijo. Pri tebi čutim, da gre za podoben problem, mogoče se motim, boš sama ugotovila;: foter delal cele dneve, mati po svoje, tamala pa je imela polno zaledje pri fotru. Ja, začelo se je pri njenih ca. 10 letih. Podobno se je šlo glede tega kdo se bo kje učil, imeli sva eno sobo. Kar sem rekla jaz, ona kontra. Z veliko tendenco nagajanja. Tamala je dobila krila, ker je foter vedno njej “verjel” in nazadnje vse okol prinašala. Špecala, prirejene štorije. Foter pa – ko mu je ustrezalo je govoril eno, delal drugo. NISI mogel zmagati.
Pri tebi vidim problem s fotrom. Nate prelaga odgovornost, avtoritete ti ne da. Povozi ti jo vpričo male kot buldožer. Ker bi v bistvu on samo mir in mu ni za poslušat probleme. Pravi foter se tko ne obnaša. Mati te pa nadira, ker v svojem bistvu ve, da imaš prav, pa tega sama sebi noče priznat.
Do tamale bodi čim bolj mirna. Za posteljo ji predlagaj npr. 10. uro, dlje kot pravi foter. Opomni in pusti, da se sama odloči. Ni tvoj problem. Nisi tukaj za vzgojo, ker nimaš pooblastil. Ne govori nikomur kako in kaj naj dela. Povej 1x in potem nikoli več.
Vso energijo usmeri vase, piši dnevnik: kaj želim doseči, kako to lahko naredim. Vsakič se vprašaj, ali te metanje energije u luft s tamalo nosi bliže temu cilju ali ne? Sfokusiraj se na fax, delaj na sebi. Če nisi ziher, se vprašaj: ali to res hočem naredit. Lahko je odgovor: ne, a bom vseeno ker se tako odločim. Ali pa samo ne. Ne diskutiraj doma, ne dokazuj nikomur ničesar, ker te to nikamor ne pripelje. Odgovor je lahko tudi: oče, spomnila sem jo, več ni v mojih rokah. In se ne spuščaj v kreg. Postopoma se boš naučila, da te ne vlečejo v ta vrtinec, kjer ne moreš zmagat.
Srečno
prednisone 2.5 mg cost prednisone 10 mg online purchase prednisone
https://prednisonet.com prednisone cream rx
prednisone over the counter cost generic prednisone for sale prednisone 30
Forum je zaprt za komentiranje.