Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odnese vencek stran

Odnese vencek stran

Ob obletnici smrti sem uredila grob( prebrisala, spolirala, travo populila), polozila vencek( na tezkem kamnu da veter ne odpiha in odnese). Naslednji dan ali isti dan mi vzame vencek in kot bi pospricala z blatom in vodo grob. In tako za 1 november, bozic,…ko je dan lepsi vencek.

Kaksen clovek moras bit da pokojnim nagajas in zivemu zalost??

Zgleda jo bo treba cakat in ji naredit njej na oblacilih eno blatno kagado.

Sem 99% katera je.

Poznate take zlehtnobe?

Poznam take, ki vzamejo svečo pa jo nesejo na svoj grob. Ali pa prižgejo svečo in polijejo vosek po kamnu. Zavist? Samo, da grob tako skruniš, moraš biti pa res gnil v dno duše. Na oblačilih ne bo dovolj, loti se fasade.

Kam pa sploh odnese venček? V koš ali na drug grob?

V kosu ga ni, pac pogledam.( ne vedno)

Ta zenska je zastonj zivela v hisi nekaj let, ko je umrl sem ji dala 3 mesecni rok al ce rabi vec da se odseli. Od takrat se ji je obrnilo.

Danes bom spet nesla, tokrat kupljenega. Jutri in v nedeljo bom sla pogledat.

Ce tokrat zmanjka, bom obvestila odgovorne pokopalisca in policista za tisti okolis.

Ona ni iz tistega konca se pa pripelje, ker ne more prebolet da ni vec zastonj bivanja.

Ne nese na drug grob, to pomoje nekje razbije in potrga ven te roze. Od besa.

Pa ljudem ki so kupili to hiso in jo prilagodili za invalida po mozganski kapi, je bogi clovek bil zunaj pred hiso. Je kar uletela notri ga z vozickom zapeljala v verando, ter tezila naj pokazejo papirje ce so res kupili.

Tisto ordinersko, se je pripeljala bajsa z gasom na dvorisce in trkala po vratih, ter jih zmerjala da morajo skakat ko ona potrka.

So me obvestili. Ko se omenila naj klicejo policijo in zaprejo dvorisce dokler policija ne pride, z njo naj se zapletejo v pogovor. Niso bili za to. Nocejo imet ne z njimi ne z njo opravka.

Zdaj mi ne reportirajo vec od poletja. Ker vejo da bi sama poslala policijo da nadleguje nove lastnike in invalida.

To pa potem res ni za druge kot za prijavo na policijo. In to preden ti kaj naredi. Pri takih nikoli ne veš.

Odgovor na objavo uporabnika
kio, 07.01.2022 ob 10:05

To pa potem res ni za druge kot za prijavo na policijo. In to preden ti kaj naredi. Pri takih nikoli ne veš.

Ja. Ta je zmozna izkopat ponoci pokojne ven.

Ima veze s policijo, odvetniki, tozilci, zato si upa.

Ce ne bi bila tako vrtoglava in se sposobna dlje vozit ter bolj redno na grob bi ze bila v casopisu.

Ce bi jo zalotila na grobu direkt, ga ni da je ne bi na psihiatrijo spravila. Ce oni precenijo da je zdrava, potem obravnava kot prekrsek.

Nihce pa noce v teh dneh it na grob in malo okoli dezurat. Za vse si sam.

Dobro, tamala je sla te dni. In je takoj videla da manjka. Ta pa je mislila ” eh saj na obali je pihalo, pa je odneslo vencek v nebo”

V zacetku ko je po smrti hodila na grob( skrivaj) z mrznjo v srcu je vedno popadala na pokopaliscu, je imela vidno modrico na obrazu.( tisto obdobju takoj po smrti)

Namesto da je hvalezna za zastonj bivakiranje in bi tw povabila v zahvalo na kavo ali sok, pecivo. Je polna mrznje in drzi dolg nos.

Lahko naredite nevidno povezavo z grobom. Na grob nesete vrečko peska, pol vrečke posujete po tleh, drugo polovico, ki ostane odnesete s sabo. Tja lahko odnesete dve svečki, eno tam prižgete, drugo neprižgano odnesete s sabo. Lahko sta tudi elektronski svečki.

xrobe, 07.01.2022 ob 11:13

Lahko naredite nevidno povezavo z grobom. Na grob nesete vrečko peska, pol vrečke posujete po tleh, drugo polovico, ki ostane odnesete s sabo. Tja lahko odnesete dve svečki, eno tam prižgete, drugo neprižgano odnesete s sabo. Lahko sta tudi elektronski svečki.

Mislis da bo tega danes tudi odpihalo, odneslo?

20220107-110744

20220107-114212

Bi jo rada videla kako bi se ona z vrtoglavico in slabostjo vozikala kot jaz, vsak ovinek mi je slabo.

Ce bere forum ali kdo od njenih ji sporocam da je STOKA.

Upam da bi jo mrtvi al duhovi zaceli ponoci strasit, da znori od straha.

Ne more tega veter odnest.

xrobe, kaj pa misliš z nevidno povezavo?

Šnelca_783, 07.01.2022 ob 13:20

Mislis da bo tega danes tudi odpihalo, odneslo?

20220107-110744

To pa ne vem. Občasno se lahko dogajajo zelo čudne stvari za katere ni neke razumske razlage. Tista oseba, ki naj bi povzročala težave je lahko v resnici izredno senzibilna. Sam se ne bi spuščal v konflikt s to osebo. Ta oseba je lahko kot neke vrste medij.

kio, 07.01.2022 ob 13:26

Ne more tega veter odnest.

xrobe, kaj pa misliš z nevidno povezavo?

Enkrat nam je en profesor razlagal, kaj je naredil, ko so mu iz Nemčije sporočili, da bodo grobove, kjer je bila tudi njegova mama pokopana ukinili. Prekop in prenos teh posmrtnih ostankov bi bil izredno drag. On je šel  na njen grob in tam z groba vzel nekaj zemlje, ki jo je potem simbolično prenesel na grob tu pri nas.

Nevidna povezava, kot povezava onostranstva in tostranstva. V krščanstvu je poznan pojem občestvo svetega duha, to je občestvo živih in mrtvih. Mrtvi so samo navidezno mrtvi. Smrt v resnici ne obstaja. Časovne dimenzije ne razumemo. Večinoma si predstavljamo, kot da smo pripeti na večno sedanjost in potujemo v neko prihodnost, ampak vedno smo v večni sedanjosti samo svet okrog nas se spreminja. Lahko se pa postavite na pozicijo, da gledate iz neskončne prihodnosti v sedanjost. Dlje ko so predmeti od vas oddaljeni bolj so v preteklosti glede na vas. V neki točki znotraj vas je čas vedno nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close