Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odlično, smo že na 42 %

odlično, smo že na 42 %

Moja kolegica anticepilka sigurno ne laže. Veš čas proti cepljenju. Bla na nekem žuru, jih je bilo ene 20. Eden jim je čez par dni sporočil, da je zbolel in je pozitiven na covid. Rezultat? zboleli so vsi, tudi 4 cepljeni. No noben nima težjega poteka, ampak ta kolegica kreha že 3 tedne. Nima okusa.

Evo tudi jest sem jo dobil. Včeraj sem se samotestiral in sem pozitiven. Pa ne hodim nikamor kot v službo in domov. 1x v tem tednu sem bil v trgovini in to je to. V službi nobenega primera in mi res ni jasno od kje sem to fasal. Je pa 1 mesec od tega kar sem bil cepljen z 2. dozo Pfizerja.

Imam pa vročino, glavobol, prehlajen sem pa brez vonja.

Jaz bi vas samo vprašal zakaj pa ti ljudje hodijo na teste. A ja zaradi bolniške. Noben ne verjame a kolona vozil pa čez 3 križišča. Ali samo iz veselja, povabim na jutranjo testiranje, gre kdo.

Odgovor na objavo uporabnika
šurja, 31.10.2021 ob 13:12

Johno, 31.10.2021 ob 12:44

šurja, 31.10.2021 ob 12:26

Prehladek, 31.10.2021 ob 11:02

Tudi jaz poznam veliko pozitivnih v moji bližini. Na žalost več ali manj samo cepljenih. Torej vidimo, da cepiva niso vredna nič. Ne se cepit!

itak je jasno – tukaj je odličen zapis in pojasnilo zakaj je temu tako STROKOVNJAKINJE, KI SE UKVARJA S CEPIVI… preberite si kako deluje imunski sistem – odlično vse povzame in razloži za laike… kako deluje zdaj to pri cepljenih in kako pri necepljenih in kdo je bolj varen

Soočanje z realnostjo

to kar se sedaj dogaja je že zdavnaj prej opozarjala tudi stroka, ki v medijih nima prostora – poglejte na stran Iniciativa slovenskih zdravnikov…

zdaj se je reala pokazala – seveda pa politika in njena politično nastavljena stroka ne bo priznala in tera svoje, ker imajo za tem svoje interese, ki nimajo prav nobene veze z zdravjem naroda…ampak so samo njihovi osebni

Že v prvih dveh stavkih se 4x zlaže, tako da raje nisem brala naprej, da mi ne dvigne pritiska.

ja strokovnjakinja za cepiva, mikrobiologinja se zlaže… seveda ja, kdo si pa ti po strokovnosti z imenom in priimkom,daj predstavi se da te pogooglamo in preverimo tvojo strokovnost in kompetentnost.

Ona ni strokovnjakinja za cepiva. Magistrirala je na Biotehniški fakulteti na oddelku za živilstvo. Njena magistrska naloga obravnava konzervanse v živilski tehnologijo.

Ima nekaj člankov, edini avtor je samo pri enem preglednem znanstvenem članku, v katerem piše o sistemskem preprečevanju invazije mačjih bolh. Ni aktivna raziskovalka že kakih 10 let. Ima še nekaj člankov v soavtorstvu, v katerih obravnavajo ptice (selivke).  Poleg tega ima neko zasebno ordinacijo za bioresonanco, torej svojo vejo medicine, kamor (se sprašujem) bodo zahajali na zdravljenje (plačljivo) antivaxerji?

Vir zgoraj navedenega glede raziskovalne dejavnosti je SICRIS in vsem vam je dostopen. Torej, ne gre za mikrobiologinjo, ne epidemiologinjo, ne strokovnjakinjo za cepiva, pač pa magistro živilske tehnologije. S tem ne omalovažujem, ni to moj namen, vsaka čast za opravljen študij, vendar ne mešajmo jabolka in hruške, prosim.

ona ni mikrobiologinja, 31.10.2021 ob 15:03

Ona ni strokovnjakinja za cepiva. Magistrirala je na Biotehniški fakulteti na oddelku za živilstvo. Njena magistrska naloga obravnava konzervanse v živilski tehnologijo.

Ima nekaj člankov, edini avtor je samo pri enem preglednem znanstvenem članku, v katerem piše o sistemskem preprečevanju invazije mačjih bolh. Ni aktivna raziskovalka že kakih 10 let. Ima še nekaj člankov v soavtorstvu, v katerih obravnavajo ptice (selivke).  Poleg tega ima neko zasebno ordinacijo za bioresonanco, torej svojo vejo medicine, kamor (se sprašujem) bodo zahajali na zdravljenje (plačljivo) antivaxerji?

Vir zgoraj navedenega glede raziskovalne dejavnosti je SICRIS in vsem vam je dostopen. Torej, ne gre za mikrobiologinjo, ne epidemiologinjo, ne strokovnjakinjo za cepiva, pač pa magistro živilske tehnologije. S tem ne omalovažujem, ni to moj namen, vsaka čast za opravljen študij, vendar ne mešajmo jabolka in hruške, prosim.

In še to, preden mi poveste, da po vašem mnenju itak ona ve več, kot tisti, ki so dejansko študirali vejo, ki preučuje virus in cepiva, mi še povejte – če bi vi dobili raka, bi šli k onkologu ali zobotehniku? Če bi si zlomili nogo, bi šli k kirurgu ortopedu, ali bi raje izbrali višjo medicinsko sestro, ki dela na gastro oddelku? Če bi vam morali menjati srčno zaklopko, bi šli h kardiologu ali na bioresonanco?

Hvala za odgovore.

Debilno, ki ni pametno, kaj ima sploh veze kdo je kaj točno študiral ?

Imaš študirane, ki so popolnoma pokvarjeni  in bi za denar še lastno mater prodali.

Sicer pa pri nas covid genocid usmerja največja stoka, ki v svojih izjavah prekaša vse debile na tem svetu.

H komu greš, če fašeš raka? Odvisno, komu zaupaš. Moja znanka je šla k nekemu zdravilcu, se zatekala k postenju in nekako ozdravela ali vsaj zavrla bolezen. Dva moja sorodnika sta zaupala stroki na onkologiji in oba umrla v kratkem času v bolnici.

Desperadodajka, 31.10.2021 ob 10:35

Vsak dan za dva procenta gor. Do decembra bomo na 100%. Januarja pa 200.

Desperadodajka, odlično predvidevanje!?????

Še posebej bil gates, ki stoji za vsem tem genocidom, je pravi strokovnjak za viruse in vakcine in bo on že vedel prav kaj in koliko doz rabite debilna čreda. Samo bil gatesa vprašajte.

https://www.facebook.com/tanja.ribic.77/videos/722866285229285

cepljen ze 4 mesece, pred 10 dnevi zbolel, 4 dni vrocina, megla v glavi , boleci sklepi , NOBENEGA VONJA IN OKUSA!!!! ( to se mi se v zivljenju ni zgodilo),Testiran 3 krat vedno negativen???

zdej je malo bolje, se malo kasljam, pocasi dobivam vonj in okus, je pa res,da so bila pljuca, kisik in dihanje brez najmanjsega problema.jegi ga, men ni nic jasno

kaj se to dogaja, 31.10.2021 ob 18:23

cepljen ze 4 mesece, pred 10 dnevi zbolel, 4 dni vrocina, megla v glavi , boleci sklepi , NOBENEGA VONJA IN OKUSA!!!! ( to se mi se v zivljenju ni zgodilo),Testiran 3 krat vedno negativen???

zdej je malo bolje, se malo kasljam, pocasi dobivam vonj in okus, je pa res,da so bila pljuca, kisik in dihanje brez najmanjsega problema.jegi ga, men ni nic jasno

dogaja se to,da so nekateri znanstveniki opozarjali,da bodo cepljeni zbolevali, nekateri lahko še celo huje kot bi sicer, če cepljeni ne bi bili…

cepiva za sars in podobne viruse tudi rsv so se razvijala že 20 let – nikoli niso0 dobila dovoljenja za uporabo, ker so ravno kazala to anomalijo… zdaj pač so proizvajalci izkoristili epidemijo in regulatorji so jih dali na trg ker je kao  izgovor bil spomladi da je korist večja od škode… no zdaj v sezoni virusov se pa prava škoda začenja poznati…

farmaciji, ki je izkoristila to je pač malo mar, ker ji gre samo za zaslužek… enako pa tudi vsem koritnikom v državah, ki so to plačali in imajo od epidemij in polnih bolnic še kako finančne koristi

Kaj bi sele imeli zdaj ce bi biki 100% precepljeni?

WTF, dobro vas vrtijo ti “strokovnjaki”.

podobno pri nas, 31.10.2021 ob 11:32

seveda561, 31.10.2021 ob 10:58

Ogromno ljudi je zdaj zbolelo. Med mojimi znanci  en necepljen na devet cepljenih.

Ampak, to je moja osebna statistika in velja samo zame, da mi kdo ne obesi česa.

V moji okolici je podobno, v bistvu ne poznam nobenega necepljenega, da bi zbolel, pac pa enega prebolevnika, ki ni cepljen.

Lani v tem casu je bilo podobno, okoli nas je bilo ogromno bolnih. Potem pa januarja tudi nekaj, a niti priblizno v takem stevilu kot okoli krompirjevih pocitnic.

Zdaj se bo do decembra umirilo, nov val bo januarja.

A si pozabila, da so po krompirjevih počitnicah zapirali državo. Mularija se je šolala od doma, itak da so okužbe padle, pa spet zrasle v januarju, ko virus najbolj hara in je po praznikih in druženjih. Zdaj pa ob tem, da bo vse ostalo odprto, močno dvomim, da bo novembra in decembra kaj padlo. Bomo videli.

šurja, 31.10.2021 ob 18:35

dogaja se to,da so nekateri znanstveniki opozarjali,da bodo cepljeni zbolevali, nekateri lahko še celo huje kot bi sicer, če cepljeni ne bi bili…

cepiva za sars in podobne viruse tudi rsv so se razvijala že 20 let – nikoli niso0 dobila dovoljenja za uporabo, ker so ravno kazala to anomalijo… zdaj pač so proizvajalci izkoristili epidemijo in regulatorji so jih dali na trg ker je kao  izgovor bil spomladi da je korist večja od škode… no zdaj v sezoni virusov se pa prava škoda začenja poznati…

farmaciji, ki je izkoristila to je pač malo mar, ker ji gre samo za zaslužek… enako pa tudi vsem koritnikom v državah, ki so to plačali in imajo od epidemij in polnih bolnic še kako finančne koristi

V bolnici jih je še vedno dve tretjini necepljenih! Vaše domače statistike ne zanimajo nikogar, kot tudi ne, koliko ljudi je z enostavnim potekom bolezni. Pomembno je, koliko je hospitaliziranih in koliko od teh je cepljenih, zaenkrat so necepljeni še vedno v večini.

Aja? A to lahko dokažejo? Še ena nova nebuloza antivakserjev. Kako pa lahko veš, kako hudo bi zbolel, če ne bi bil cepljen? Lahko dokažejo, da cepljeni niso v tolikšnem številu hospitalizirani kot cepljeni, ker jih pač v bolnice prihaja veliko več necepljenih in ker tisti, ki so v bolnicah in so cepljeni, so vsi po vrsti starčki s pridruženimi boleznimi. Tisti 20 do 50-letniki, ki so po bolnicah, so VSI NECEPLJENI! To je zaenkrat statistika in reala. Torej cepljenje mlajšo generacijo varuje pred bolnico. Vsaj do sedaj se je to pokazalo kot resnica.

ojojjj, 31.10.2021 ob 18:59

V bolnici jih je še vedno dve tretjini necepljenih! Vaše domače statistike ne zanimajo nikogar, kot tudi ne, koliko ljudi je z enostavnim potekom bolezni. Pomembno je, koliko je hospitaliziranih in koliko od teh je cepljenih, zaenkrat so necepljeni še vedno v večini.

Hahaha, debil trolovski lažnivi . ???

To že dolgo vemo, da vas je polno debilnih lažnivih fašističnih trolov, ki širite lažnivo propagando.

Robi650, 31.10.2021 ob 19:08

Hahaha, debil trolovski lažnivi . ???

To že dolgo vemo, da vas je polno debilnih lažnivih fašističnih trolov, ki širite lažnivo propagando.

Hahahahah, kdo se oglasi v zvezi z lažnivo propagando:))))

No, zaenkrat NIJZ objavlja statistične podatke o številu cepljenih in necepljenih, mediji jih objavljajo na svojih straneh, na državnem dnevniku so objave…, aja vse je laž, vsi lažejo nalašč in zavajajo, od svetovnih vlad, zdravnikov, farmacije, medicinskih sester…, veliki glavni cilj je genocid nad prebivalstvom,  edini, ki širi resnico je Robi in njegova gruča kekcev, saj res…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close