Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odličen članek na temo cepljenja

Odličen članek na temo cepljenja

Odgovor na objavo uporabnika
Frišna, 24.07.2021 ob 23:20

Čakičaki, 24.07.2021 ob 23:01

Frišna, 24.07.2021 ob 22:55

Razlogi:

– ker cepivo ni testirano, oziroma ga sedaj na nas ljudeh testirajo

– ker še vedno lahko prenašam okužbo na ranljive

– ker mi je nekdo, ki se je cepil s pfizerjem, da se naj ne dam cepit z astro in jensenom, pozna osebi, ki sta se cepili s tem in sta imeli hujsi reakciji

– ker še vsi starejsi, torej rizicni, niso vsi precepljeni

– ker ne delajo raje na zdravilih za bolne s covidom, kot da bi prav zavirali razvoj zdravil, samo cepiva se omenja, tukaj se vidi, kako zelo je donosen posel s cepivi

– ker sem ze prebolela covid

– ker so se vedno izplacevali visoooke dodatke zdravnikom in tudi drugim, ceprav so bili ze cepljeni, torej ne vec v nevarnosti, tukaj sem dobila obcutek, da jim v bistvu koristi ta situacija, v kateri smo

To je na kratko. Verjamem v virus, verjamem, da ne dobis cip s cepljenjem, ampak menim, da se politika loteva na napacen nacin s to epidemijo. In verjamem tudi, da ce bi bi bili levi na oblasti, bi bilo podobno.

NE boš se cepila, ker so zdravniki dobivali dodatke med epidemijo? Ta pa zmaga! Ravno zaradi tebe in tebi podobnim jih bodo kmalu spet kasirali! Anticepilci res niste gladki.

Sem si kar mislila, da se bo nekdo vpiknil v ta razlog. Razlozi, zakaj je bil se v nevarnosti, ce se je cepil?

A drugi moji razlogi so ok?

Se taprva strinjam, da bi jim morali ukiniti dodatke takoj, ko cepivo prime. Ali ko ga zavrnejo. Ampak to nima veze s tem, da sem se cepila. Drugi razlogi so pa pač zbrana dela facebook in gugl doktorjev.

Proti covidu se ne cepim, ker se mi zdi brezveze. Pred okužbo me ne ščiti učinkovito, še vedno se lahko okužim, zbolim in širim virus na druge, zdi se kot da nikomur ni jasno kaj in koliko. Prav tako pri svojem delu nimam veliko stikov z ljudmi. Če se vzame še v zakup, da so ta cepiva malo sumljivega izvora (v smislu, da niso konkretno raziskana in da je bilo z njimi povezanih že kar nekaj afer), v cepljenju ne vidim večinsko pozitivnih stvari. Poleg tega ti vso to forsiranje s strani politike (pa ne samo pri nas) in medijev da misliti.

Generalno zagovarjam cepljenje – proti otroškim nalezljivim boleznim, klopnemu meningitisu itd. Tole cepljenje proti covidu pa je prvo, v katero dvomim iz prej omenjenih razlogov.

Čakičaki, 24.07.2021 ob 23:26

Se taprva strinjam, da bi jim morali ukiniti dodatke takoj, ko cepivo prime. Ali ko ga zavrnejo. Ampak to nima veze s tem, da sem se cepila. Drugi razlogi so pa pač zbrana dela facebook in gugl doktorjev.

Nima smisla. Poves razloge in ti navrze, da je vse iz facebooka, nismo vsi obsedeni s tem omrezjem kot nekateri. Torej po tvoje  je cepivo ze testirano, zdravilo za kovid ni potrebno, niti za tiste, ki se ne smejo cepit, tudi to da sem prebolela, sem iz fbja prebrala itd. Avtorica je dala povod, da napisemo razloge, tu se pa potem takoj najdete osebki, ki takoj zanicevalno popljuvate nase razloge. Se en razlog vec, zaradi takih kot ste vi, se ljudje ne cepimo, ker ne znate ljudi prepricat. Sama prisila, zanicevanje vas je.

Frisna, 24.07.2021 ob 23:59

Nima smisla. Poves razloge in ti navrze, da je vse iz facebooka, nismo vsi obsedeni s tem omrezjem kot nekateri. Torej po tvoje  je cepivo ze testirano, zdravilo za kovid ni potrebno, niti za tiste, ki se ne smejo cepit, tudi to da sem prebolela, sem iz fbja prebrala itd. Avtorica je dala povod, da napisemo razloge, tu se pa potem takoj najdete osebki, ki takoj zanicevalno popljuvate nase razloge. Se en razlog vec, zaradi takih kot ste vi, se ljudje ne cepimo, ker ne znate ljudi prepricat. Sama prisila, zanicevanje vas je.

ok, si prebolela, recimo, da si vsaj 6 m varna. Cepivo je testirano kolikor je bilo možno v tem času, raziskav je bilo ogromno. Bi bilo bolje, da čakamo še 5 let in vmes umre po 500.000 ljudi na leto, da se pokaže, če ima cepivo slučajno kakšen stranski učinek pri 1 na 500.000?

Raziskavam, ki ugotavljajo, da cepivo zmanjša (ne izniči!) možnost prenosa, hospitalizacije in smrti ne verjameš. Ti bi raje zdravila namesto preprečila? Se tudi pri drugih boleznih držiš tega načela? Zdravila se razvijajo s polno paro, a za viroze je na splošno značilno, da jih je bolj učinkovito preprečiti s cepljenjem kot zdraviti. Ne bom ti razlagala zakaj. Za klopni meningitis ni zdravila, je pa cepivo, recimo. Je to tudi zarota?

Besede imajo magično moč. Človek je bitje vrhunske inteligence. Med osmimi milijardami Zemljanov nisem sposoben celo večnost igrati vlogo največjega idijota.

Moj razlog je ta: https://dailyexpose.co.uk/2021/07/20/are-the-covid-19-vaccines-affecting-fertility/

Neprijavljenih težav je običajno do 10x več (to vedo tudi zdravniki). Kar nekaj znank in sodelavk ima dejansko težave z menstruacijo. Kaj to pomeni za ženske v rodni dobi na dolgi rok, ne ve nihče. Kaj šele za mladostnice, katerih organi so še v razvoju.

Naj raje ta pokvarjen fašist od ihana napiše, koliko denarja je že prejel na svoj račun za širjenje fašistične lažnive propagande.

Če cepivo ne ščiti pred ponovno okužbo, lahko nehajo nabijati o solidarnosti do ranljivih. Ker vsak cepljen še vedno lahko okuži ranljivega necepljenega. Vsak naj poskrbi za svojo zaščito; tudi če se cepimo vsi pod 50, bodo starejši necepljeni še vedno ogroženi.

enaja, 25.07.2021 ob 09:20

Če cepivo ne ščiti pred ponovno okužbo, lahko nehajo nabijati o solidarnosti do ranljivih. Ker vsak cepljen še vedno lahko okuži ranljivega necepljenega. Vsak naj poskrbi za svojo zaščito; tudi če se cepimo vsi pod 50, bodo starejši necepljeni še vedno ogroženi.

https://www.zurnal24.si/forum/thread/delta-iz-izraela-prihajajo-slabe-novice-346371

Ups…

Cepljeni, plesali ste eno poletje. Zdaj pa jovo na novo. Upajmo, da tokrat brez stranskih učinkov.

https://

m.planet-lepote.com/dokazi-da-dr-ihan-zavaja-ko-trdi-da-cepivo-za-covid-ni-genski-eksperiment/

Cepivo ne ščiti pred okužbo in tudi ne zagotavlja, da ne boste zboleli. Cepivo samo pomaga pri prebolevanju, če ponovno zbolite. Če ste cepljeni ne pomeni, da ne morete ponovno zboleti. Ne bom se cepil, ker je vse prehitro narejeno, netestirano in tudi priviligirajo samo nekatera cepiva. Primer, Sputnik je med tremi najboljšimi cepivi, vendar ni odobreno s strani EU, kar pomeni, da so vmešane tudi politične igrice. Ja lahko zbolim, lahko umrem samo kdo lahko reče, da ne bo umrl? Prej ali slej.

Ihan iz Ihana, 24.07.2021 ob 19:08

https://www.delo.si/sobotna-priloga/bolje-ne-bo-nikoli/

Prosim za kulturne komentarje, še posebej bi rad slišal argumente nasprotnikov cepljenja (pa ne tistih bedarij o čipih pod kožo in podobnih nebuloz). Kaj konkretno razumni ljudje navajajo kot razlog za ne-cepljenje?

nič ni odličen članek sploh pa ne od tega fašista plačanca Ihana, ki letno prejme kar 300.000 evrov raznih prihodkov zato da trobi laži o virusih. Ta človek še nikoli v življenju ni izoliral nobenega virusa, kako bo potem avtoriteta na tem področju. V Sloveniji ni niti enega dr. znanosti, ki bi znal izolirati virus po Kochovih postulatih+, torej iz celice bolnega človeka izolirati virus…ga očistiti….ga presaditi v zdravo celico zdravega človeka…ta človek mora dobiti enake simptome kot oboleli…

Kar pa se tiče samega članka, je pa ena velika laž in nateg. Zdaj ko so Angleže precepili- imajo med največ cepljenih na svetu, s to gensko terapijo (ker to ni cepljenje- sploh pa je poskusno, ker nima uporabnega dovoljenja in poskusi trajajo do leta 2023- in vsi cepljeni ste poskusni zajci) torej zdaj so vse odprli, ker bodo ZBOLEVALI CEPLJENI, ker je sistem tega cepljenja tako naravnan da bodo zbolevali cepljenin krivdo bodo metali pa na nove seve- ZELO NEVARNE SEVE in trdili da tudi če ste cepljeni se morate še in še in še cepiti, da bo v blagajno pritekalo ogromno denarja, ki so ga porabili za podkupovanje politikov, zdravnikov, medijev itd….ZAPOMNITE SI KAJ SEM NAPISALA- LJUDJE BODO KLJUB CEPLJENJU ZBOLEVALI- KRIVI BODO NOVI SEVI!!

Čakičaki, 25.07.2021 ob 00:18

ok, si prebolela, recimo, da si vsaj 6 m varna. Cepivo je testirano kolikor je bilo možno v tem času, raziskav je bilo ogromno. Bi bilo bolje, da čakamo še 5 let in vmes umre po 500.000 ljudi na leto, da se pokaže, če ima cepivo slučajno kakšen stranski učinek pri 1 na 500.000?

Raziskavam, ki ugotavljajo, da cepivo zmanjša (ne izniči!) možnost prenosa, hospitalizacije in smrti ne verjameš. Ti bi raje zdravila namesto preprečila? Se tudi pri drugih boleznih držiš tega načela? Zdravila se razvijajo s polno paro, a za viroze je na splošno značilno, da jih je bolj učinkovito preprečiti s cepljenjem kot zdraviti. Ne bom ti razlagala zakaj. Za klopni meningitis ni zdravila, je pa cepivo, recimo. Je to tudi zarota?

Seveda verjamem, da cepivo zmanjsa moznost hudih zapletov. Ne verjamem pa, da ce si cepljen, da ne mores prenasat na tiste ranljive, ki se pa cepit ne smejo, sploh ko jih ne testirajo. Cepivo je dobro samo za tistega, ki se cepi. In nikakor ne obsojam ljudi, ki so cepljeni, imam starsa, ki sta cepljena in ne pritiskata name, naj se cepim, samo pustite nas mlade pri miru, da se sami odlocimo.

O čem ti to? Po vseh zadnjih podatkih se je pri delti to porušilo in cepljeni ravno tako zbolijo ter prenašajo bolezen. 90 % ščitijo samo sebe pred težjim potekom bolezni in pred ničemer drugim. O tem pišejo vsi svetovni mediji, samo pri nas se zaradi strahu pred JJ vsi samocenzurirajo in o tem ne pišejo, da jih ne bi obtožili, da so anticepilci. Tako daleč smo prišli. Samo Žurnal si je upal objaviti članek, da v Izraelu ni vse tako, kot nas naši prepričujejo in se tam vsak dan bolj kaže pomanjkljivost cepiv. Zbolevajo in umirajo tako cepljeni kot necepljeni. Tudi procent zaščite pred težjim potekom se tam pri njih vsak teden zniža, kar pomeni, da učinkovitost cepiv hitro pada.

Še vedno je najboljša zaščita prebolelost. Kolega je prebolel, je spet pozitiven, ampak še ve ne – brez vsakršnih simptomov.

Dajmo pustit nerezičnim in mlajšim, da se prekužijo, ne pa si packajo imunske sisteme z nepotrebnimi in slabo delujočimi cepivi.

Tvoje razmišljanje temelji na eni (zelo pomembni)  napačni predpostavki, da se virus ne spreminja. Dejstvo pa je, da je Delta veliko manj smrtna kot prvotna različica in kot alfa.

Aja še mimogrede, pa veš da je zdravilo ponekod že registrirano?

Jaz sem pretehtala pluse in minuse cepljenja in morebitne okužbe ter se odločila da se ne bom cepila, tudi otrok ne bom dala cepit.

Neprijavljena, 25.07.2021 ob 10:52

Tvoje razmišljanje temelji na eni (zelo pomembni)  napačni predpostavki, da se virus ne spreminja. Dejstvo pa je, da je Delta veliko manj smrtna kot prvotna različica in kot alfa.

Aja še mimogrede, pa veš da je zdravilo ponekod že registrirano?

Jaz sem pretehtala pluse in minuse cepljenja in morebitne okužbe ter se odločila da se ne bom cepila, tudi otrok ne bom dala cepit.

Za katero zdravilo gre?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close