Najdi forum

odklop.com

Čau,
zanima me ali imate kaj izkušenj z rezervacijami preko spleta na odklop.com. So u redu? Je že kdo imel kakšne težave z njimi? Rada bi se odpravila v Alanyo, čez kakšne 2-3 tedne, ker so aranžmaji kar poceni. Pa še čakat mi ni treba da se bodo naše agencije zmigale in pripravile kaj za to destinacijo. Edino sranje je pot na tuje letališče – mislim iti di Munchna, upam da po poti ne zalutam. pa še parkirnina za en teden kar nekaj nanese. Vem da je varianta tudi vlak, sam tukaj je pa pol cel kup presedanja. Imate kakšno idejo kako zmanjšati stroške oz. kakršen koli nasvet mi bo prav prišel!
Fajn se imejte,
orka

Sama sem preko odklop.com že nekajkrat kupila karte in vse je bilo v redu. Do Muenchna pa tudi ni tako daleč, tako da se ne boš zgubila :)) Kupi si avtokarto! Parkirnina za 5 tednov je znašala 64 evrov. Lep pozdrav!

Nikoli nobenega problema, skoraj vedno potujemo z odklopom, k so ugodne cene (letalske karte, hoteli, transferji). Do Munchna pa res ni tako hudo daleč.

LP,
Natalija

Joj, o tem je bilo govora že neštetokrat…

Mal poglej za nazaj!

Ja sorry Viv, ker ni dolgo kar sploh vem za to stran in nisem pregledala vse za nazaj….

Z vlakom je tako enostavno in poceni, da na tvojem mestu sploh ne bi razmišljal o avtu! Pa tudi z avtom je to mala malica!

Odklop pa OK!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close