Najdi forum

odklepanje mobitelov

a ima kdo kodo za nokio 5230 imei je 353791047048092 zaklenjen je na simobilu ce kdo ve naj mi sporoci takoj prosim hvala za vnaprej

moj imei je ; 35243002867916865
telefon je; Sony Ericsson, w580i in zaklenjen pri simobilu.

Imam samsung galaxy S ,kupljen pri MOBITELU in ga ne znam odkleniti IMEI 351751043769465 prosim za pomoč in hvala za sodelovanje,sem iz Slovenj Gadca
LP Bračič Boris

Imamam Samsung Galaxy S leto proizvodnje 2010,ker je zaklenjen prosim za pomoč
IMEI 351751043769465 kupljen pri Mobitelu,ne vem če sem prvič pravilno posredoval sporočilo ,za ugodno rešitev se vam zahvaljujem
lp Bračič Boris Slovenj Gradec

Če je zaklenjen na opareterja Mobitel lepo pejdi k njim in ti ga bodo zastojn odklenili…

jaz sem na svoji nokii uporabila kodo ki sem jo dobila na tej strani… vse lepo piše, ratalo v prvo.. poskuste 😉

http://www.unlock-free.com/

Dober dan,

Jaz sem Gospod Davidson Jones Registrirani zasebnega in certificiranega posojilo posojilodajalca. Sem dal ven
Kratek / dolgoročnih posojil za posameznike in za sodelovanje organov
, Lokalno ali mednarodno vsem svetu, bi lahko bili presenečeni
videti mail od družbe ne veš,
vendar pa se mirno, saj smo uporabili priljubljeno spletno stran, ki pomaga
nam pošljite ta mail, da skoraj vse regije v tej omenjeni
celinah, tako da je več pridobiti pri pridobivanju posojila iz tega
Kreditiranje nam Firm.Contact danes Če ste zainteresirani za pridobivanje posojil
si želiš
od tega podjetja, bomo lahko poskrbeli za posojilo, ki ustrezajo vašim proračuna pri nizkih
obrestna mera 3%. Če želite nadaljevati ali začeti z obdelavo vaših
posojilo, se boste morali, da nas kontaktirate preko
E-pošta: davidsonjones2010@gmail.com

……….. Posojilojemalci INFORMACIJE ………
Polno ime kreditojemalca :…….
Naslov :……..
Poklic: ..
Sex :……
Starost :…….
Položaj pri delu :…..
Loan Trajanje ……….
Telefonska številka :…….
Mesečni dohodek :….
Namen posojila :…..
Država :……..
Zneska, potrebnega :…….

Gospod Davidson Jones

Ei….jss bi rabu otklent telefon Sony Ericsson, in je na Hrvaškem Vip omrežju….kaj naj nardim???

LP

A ta tema še dela …..? Če…bi jaz prosil za kodo za odklep telefona in sicer za Samsung GT-S5230 IMEI:35767039929092,od Simobil-a za Tuš-mobilovo omrežje oz. (po možnosti) za vse !!!
V NAPREJ HVALA !!!!

Zasavc,

Od 15. julija 2010 vsem imetnikom zaklenjenih telefonov, ki so jih kupili pri nas, le te brezplačno odklenemo na svojih prodajnih mestih. Izjema so paketi SIMPL na kartice, ki vključujejo telefon in kartico SIM, ti so še vedno zaklenjeni in jih na prodajnh mestih ni moč odkleniti.

Oglasite se pri nas in odklenili vam bomo telefon.

Lepo pozdravljeni,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

imam nokio 5230 kupljeno na simobilu, a bi mi kdo pomagu ga odklenit ,.. hvala ze v naprej

Takole se mi zdi s temi odklepanji telefonov pri Si-mobilu ni čisto kot opisujejo. Nedolgo nazaj sem v njihovem centru v Celju kupil telefon Nokia 5230 in seveda zaklenjen za druga omrežja. Kot sem pa videl to da jih brezplačno odklenejo se napotim nazaj, a brezuspešno ta prodajalaka je nekajkrat poiskusila in telefon se ni dal odklenati, pa me pošlje naj grem k drugemu prodajalcu prav tako v Celju in tudi pri njemu ni uspelo. Po ponovnem obisku Simobil centra je bil predan na servis. Po 14 dneh čakanja kaj se bo naredilo sem prejel od sevisa predračun za popravilo in odklep mobitela. Torej ali je to zastonj ali je plačjivo.

DaniloM, pozdravljeni!

Postopek odklepa telefona je enostaven in od lani brezplačen. S telefonskim aparatom se oglasite na prodajnem mestu, kjer vam telefonski aparat odklenejo.

Težava lahko nastane v primeru večkratnega odklepanja z napačno kodo. V tem primeru se aparat zaklene; odklene ga lahko le pooblaščeni servis.

Veseli bi bili vašega obiska celjske trgovine, kjer bi nesoglasje razrešili.

Želimo vam prijetno uporabo mobilnega aparata.

Damijan Kohne
Naročniški sektor

Imam telefon HTC wildfire, zaklenjen pri Tuš mobilu.
Ali ga lahko kdo odklene.

Kolk vem Tušmobil nima zaklenjenih telefonov..tko da ne rabiš odklepa..

Vsi plačniški paketi naj bi bili odklenjeni, predplačniški pa zaklenjeni. Danes preverjeno direkt na Tušmobilu.

lp

Spoštovani Si.mobil (Damijan Kohne)

Problem, ki je nastal pri odklepu telefona je očitno povzročila vaša uslužbenka v vašem prodajnem centru, to s tem ko je večkrat poiskušala z odklepom. To napako pa naj bi stranka plačevala, prosim nezaslišno in potem ne zavajajte ljudi, da je pri vas to brezplačno. Še več, ali je v tem primeru res bilo tudi potrebno, da je telefon romal do servisa in nazaj mesec dni in se sklicujete na zakonsko dobo reklamacij..prosim malo se organizirajte.

lp

Pozdravljeni,

Brez vpogleda v podatke težko presodimo, kaj se je na prodajnem mestu dogajalo. Vas lahko prosimo, da nam pišete na info@simobil.si (v naslov vnesite “med.over.net”) in opišite kaj se je dogajalo, na katerem prodajnem mestu, vaše podatke in IMEI telefona in bomo preverili.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Odklep BB aparatov:

http://www.simply.si/iskanje?businesspartnerid=45174

pozdravljeni!

imam en problem…dobil sem sony ericsson w100i od kolega ki je telefon kupiu od nekoga iz hrvaške… ta tel. je zaklenjen na vip omrežje in očitno so že poiskušali odkleniti tel ker me ne spusti v sistem…zanima me če mi lahko gdo pomaga rešiti ta problem…

IMEI: 35481404-581048-7
SVN 05
SONY ERICSSON W100I

moj email: erik.gorup@gmail.com

hvala vsem že v naprej!!!

Zivjo.

Imam zaklenjen telefon K310i. Ce mi upaš pomagat ti bom zelo hvaležen.

IMEI: 35378401-029979-2-09
Zaklenjen za MMobil

dusan.stevanovic@gmail.com

Hvala.
LP

ali bi lahko odklenila nokio 5230?
moj imei je 356051039775385

Sony Ericson M600i
IMEI 35931500-140986-0
Zaklenjen pri SiMobil

Mail: mrga1.hvalec@gmail.com

Hvala!