Odkar sem shujšal, mi je partnerka kuhala samo kalorično hrano
Izgubil sem kar 20 kg in seveda izgledam bolj privlačen, kar gre pa moji partnerki očitno v nos. Odkar sem izgubil kilograme in ko me pogleda tudi kakšna mimoidoča, mi je partnerka (večinoma kuha ona) hotela spet na jedilnik spraviti kalorične jedi. Od pohanja do pic. Ona pa misli, da tega nisem opazil. Jaz bom jedel pico, ona pa solatke?? Ne bo šlo. Od takrat kuham jaz sam zase. Razmišljam celo o razhodu. Ne rabim jaz tako ljubosumne babe, da se gre take zahrbtne igre. Tudi čutim ne več do nje toliko kot prej. Bo razhod prava odločitev?
Razmišljam o razhodu
DA bo prava rešitev, če nimata otrok. edina rešitev. zavedaj pa se, da to počenjo fse ženske. moja žena tudi. isto. in to je to zakaj grem jaz tukaj fse feministkam tako na živce. ker vas kaj naučim. zato vidiš, se moraš lepo oblačit. nič več kratkih hlačk. superg. karirastij srajc. ekih otročjih ur in takegasranja. jest svinajrijo. ona pa bo hujšala. skoz. in tega nisi opazil prej sedaj pa si opazil. ljubusuna je ja. saj so fse. brez skrbi. pri drugi bo druga kaka stvar. če jo hčeš ujezit, ha ha ha sem prasec, saj vem. ampak moram tistat ob strani. moram. ker vem da si jezen, sedaj. nesam jezen, razočaran. poznam ta čustva ful dobro v točno tej temi. to delajo fse ženske. vrjami mi. fse. in zdaj če želiš ti bit fseeno ok. lahko. polgej. kupit idi črn bmw 3 limuzino, sedan. ni treba da je čist nov. pač važno da je lep črn bmw3 ali celo 5. pa ne karavan. ampak limuzino. in če boš kupil recimo bmw 318i bo prasica še to postala toliko bolj naduta in te bulat in se nirčevat, da sploh ni dovolj 150 kojn, da ima kolega 340d. razumeš? zato kupi 520d. sedan. črn. audi a6 črn. audi a4 karavan. nekaj moškega. boš videl kako bo delala. haahah ČESTITAM DA SI SHUJŠAL. odlično. tako se dela. lepo sam kuhaj. zdaj paidi še po takiavto kto sme ti napisal. in začni plavat.
BODI NASVOJI POTI V ŽIVLJENJU. vedno imej oblečeno lepe dolge hlače športno elegantne in srajco neko. ne karirasto. kupi si neko lepo urico. vedno ko kam gresta v nakup, trogvno, trgovski center, SE LEPO OBLEČI ELEGANTNO. razumeš!! kratke hlače so edino za tek in šport. superge so edino za tek in šport. obleči se bolj italjansko. IN NEHAJ HUJŠAT IN ŠPORTAT. nese predat. bori se. tisam grizi naprej. delaj fasting, keto diet. glej dr. eric berg. ne it na fitnes in se napihovat. proteini imajo dosti umetnihsladil. jej pravo hrano. proteini ti tudi polenijo črevo, ki ni več spsosobno posrkat iz prave hrane fse minerale in snovi.
ZELO SEM PONOSEN NATE. TAKO SE DELA. TO JE VIDIŠ MOŠKO ŽIVLJENJE. zato vidiš, ne moreš bit skupi z feminsitkko, šolnico, psihologinjo in takele jajca. ne moreš, ker ne gre.
ženske ne marajo napihjenih kratkonogih oblečene v fanteka. ženske imaj orade visoke suhe vitke plavalce. nesi napihovat riti in nog. ti sam delaj kardelaš. tweči počasi, idi nasprehod 15km z rukazokom. jemljielektrolite, vitmine. jej 1 x na dan, če misliš plavat boš moral neki prej pojest.
ne jezi se nanjo zaradi tega – fse so iste. vsi smo padi na te fore.
povračilni ukrep je naslednji,. oblači seletom priemrno. hlače, črni čevlji, srajca, – ne karisrasta. ne roza ne vijočna. moška barva.
auto bmw , audi, sedan. lepega bmw 520i. 520d. audi a4 avant 2.0 tdi. bmw 320d. recimo.
nehaj se kregat z ljudmi. pohvali kaj. začnise zanimat za plavanje. plavalke.
zakaj so meni plavalke ful bolj sexi kot atletinje. paso mi bile atletinej vedno ful top. ker so bose, mokre, nimajo make upapa, in dobro zgledajo brez pet, brez make upapa brez oblekic. taka kot je je pa je full sexy. začni se zanimat za športe n morju. jadranje, surfanje.
nič ji ne rečt. samo delaj kaj ti rečem. vedno ko kam greta se lepo obleči. ko ti bo rekla, zakajse tako rihtaš, reči – letom primerno. bodi jebač. do tork imej lep odonos, dostarejšh tudi, do moških tudi. do žensk pa bodi pasji. nobeni en pomagaj nič. edino če ti sama reče. tvoji drasgi ne pomagaj nič, dokelr ti sama ne reče. pusti jo da si kupi kaj če, se bo že zajebala. ne gvori veliko. ko ti kaj sika, zakaj taki dragi avto. se samo nasmej in reči, sodelavkam pa je fšeč full. so fse rekle da je lep. ja?? razumeš? če ona reče, moj šf, direktor pa ima bmw 7. kao da te dela ljubusumnega. se samo nasmeješ in rečeš. ja 7 ka je za take bolj telesne revčeke, za starce. 3 je sportivo. saj ona lahko ima kaj če. meni je ta všeč. POUDARJAŠ – MENI JE FAJN, MENI JE FŠEČ. jaz sem zadovoljen. jaz sme srečen. se grem malo peljat. a razumeš??
ženske ne razumejo, dasmo moški srečni z nečim brez njih. ne prenesejo tega.
z tem jo boš pošteno ujezil. vrjami mi. ahahahahahah babi se bo zmešalo.
pol začni gledat na računalnik. kupi novi lap top, in ga imej za iskanje nove bajte na morju. in skoz glej in imej odprto stran z financami, denajrm, banko, poslom, in nepremičnimami na morju. da ko te ne bo doma, bo gledala kaj ti gledaš , preverjala in bovidela a iščeš neki na morju. da gledaš, neki, kaj njen rabiš nujno. a me razumeš? ona tebe rabi, ne ti nje. ona more tebi sledit. če želi. če ne pa ne. saj imaš lepo telo. lepi avtek, okus, boš ženašel kakšno kumot!!! ahahahahha
bab kok češ.
RES SEM PONOSEN NATE!!! SAMO TAKO NADALJUJ. ne fsegaod nje vzet za slabo. ker take so fse. fse to delajo. ti moraš njo naučit, da morato nehat delat. a razumeš? če bi bila pametna tega ne bi počela. ja? amapk ne more drugače. to moraš malo razumet. to ima v genih. fse imajo. in onadobro ve, daso zunaj made srnice z rtiko 34 – 36. male joške take da lahkop nosi majčko brez modrca d obradvic pa ji spodi joške ven gledajo pa stojijo gor. a razumeš? ona to ne more konkurirat. kako naj?? malo moraš ti odrael in pameten. razumeš?? čej to edino kaj ni uredu? pol je tak super.
v glavnem lep otreniraj naprej , pogu,no naprej in ji ponudi da gre s teboj. ne jesedaj ofukat kr tako. si moški, nisi ženska. moraš imet srce za borbo in neko milost v sebi. moraš. moraš imettrezno odločanje. kersi moški. razuel.
zdaj pa na trening pa gas.
Nalijmo si čistega vina: zdaj misliš, da pri drugih ženskah kotiraš višje in želiš zamenjati kategorijo. 🙂 In iščeš izgovor, kako ven (da bo krivda njena, seveda). V predzadnjem stavku si povedal bistveno.
Jih bo hitro minilo, te ‘mimoidoče’, ko boš odprl usta in začel jamrati čez bivšo, kako te je sabotirala. One bodo razumele, da to, da se nista znala zmeniti (niti?) glede hrane (kaj bosta jedla, kdo bo kuhal itd.) pomeni samo to, da si nezrel (sta nezrela) in nesamostojen (ne znaš poskrbeti zase). In povrh še brezjajčnik, ki se ne zna postaviti zase. Nič kaj privlačno. 🙂
Pred tabo je še dolga pot, ne glede na odločitev, razhod.
Razmišljam o razhodu, 14.08.2025 ob 12:37
Izgubil sem kar 20 kg in seveda izgledam bolj privlačen, kar gre pa moji partnerki očitno v nos. Odkar sem izgubil kilograme in ko me pogleda tudi kakšna mimoidoča, mi je partnerka (večinoma kuha ona) hotela spet na jedilnik spraviti kalorične jedi. Od pohanja do pic. Ona pa misli, da tega nisem opazil. Jaz bom jedel pico, ona pa solatke?? Ne bo šlo. Od takrat kuham jaz sam zase. Razmišljam celo o razhodu. Ne rabim jaz tako ljubosumne babe, da se gre take zahrbtne igre. Tudi čutim ne več do nje toliko kot prej. Bo razhod prava odločitev?
Predlagam, da začneš TI kuhat
Forum je zaprt za komentiranje.