Odjava problematičnega otroka iz stalnega naslova
Inja, a spet ti.
Torej lahko ga odjaviš tako, da gre na CSD, pa si tam prijavi stalno prebivališče. Gre v zavetišče za brezdomce in to je to. Če bi bil to moj sin, bi me bilo sram, ampak tako je. Vsak prebivalec Slovenije mora imeti stalno prebivališče. Lahko pa postane migrant, morda mu bo boljše kot kdajkoli.
ja fak no, 15.08.2025 ob 22:01
Direkt, 15.08.2025 ob 20:25
ja fak no, 15.08.2025 ob 16:33
Direkt, 15.08.2025 ob 11:59
42 letni otrok? To, da bi ga obravnavala kot odraslo osebo od njegovega 18. leta dalje nisi pomislila? Kdo mu daje potuho že skoraj 25 let?
Pogovori ne pomagajo in ne bodo pomagali. Tak lenuh in parazit bi kar se mene tiče bil odjavljen že od 25. leta dalje in ključavnica bi bila zamenjana. Če ne že prej.
Torej greš na upravno enoto in narediš odjavo, trajalo bo cca 3 mesece, da se uredi. Po treh mesecih, ko bo urejeno zamenjaš ključavnico in zadeva rešena. Konec bivanja v hotelu Mama.
Največjo škodo ste ste sebi in njemu naredili, ker niste ukrepali že pri njegovih 18. letih.
Ne oziraj se na lene gnoje in parazite, ki zažirajo svoje starše in se tu gor oglašajo. Lahko pa ga k sebi vzamejo in se z njim ukvarjajo. A to pa ne bi. Se mi je zdelo, da to pa ne bi.
Tiho bodi kurbica, kaj si pa tu ustvarila, razen tega da si zajedala državo? Ti ga vzami h sebi in ga vzdržuj s svojo socialno.
Si se prepoznal. Še en lenuh z dvema levima rokama, ki je na maminem kavču. Smrad lenuharski parazit luzerski ???
Prepoznala si se ti poscanka. Kurba usrana.
Treba bo it delat govnaru lenuharski smrad ???
Ne moreš ga odjavit. Tožit ga moraš za izselitev. Ko mu najdejo novo bivališče (verjetno kak zavod za brezdomce), potem kličeš na UE, da dejansko ne živi več pri tebi, pa oni preverijo in ga odjavijo. Potem pa lahko potem kličeš policijo, če se vrača in te nadleguje, šele takrat ga bodo odstranjevali.
Ni tako enostavno, kot si predstavljaš. Se pa da.
jaz živim pri 40 s starši, 15.08.2025 ob 11:42
Zakaj? Zato ker ju imam rad. Zato ker imata rada mene. Zato ker ne bosta več dolgo. Zato ker hočem biti miren, ko bosta odšla. Zato ker nočem, da bom pozneje čutil naš odnos, kot nedokončano zgodbo, polno nerazčiščenih travm. Upam da sta bosta dovolj pri močeh, da odidemo na vsaj še en dopust skupaj. Če nas bo kdo čudno gledal, bo le kazal lastno nezrelost.
Zelo lepo. Jaz s svojima sicer ne živim, ampak vsako leto del dopusta z njima nekam grem. Dragoceno je to, da se tako dobro razumeš s starši. Svet pa je na splošno odtujen, zato te malo kdo razume.
Forum je zaprt za komentiranje.