Odisej (Neckermann reisen)
Odisej me je razočaral. Z njimi ne grem več nikamor saj jim ni važno počutje potnikov, temveč samo kako bodo na veliko zaslužili. Lansko leto sem se pri njih odločila za silvestrovanje v Beogradu. V ceno naj bi že bili vključeni določeni izleti, kar pa se je na samem potovanju izkazalo, da vse kar si hotel videt si moral doplačat. Če se nisi želel udeležiti fakultativnega izleta si moral pač čakati na avtobusu da si oni ogledajo. Edin izlet, ki je bil zastoj, je bil ogled mesta, za kar pa agencija ni imela stroškov, saj smo bivali v samem centru mesta. Že na samem začetku naše vožnje do Beograda, nas je vodička začela prepičevat o dodatnih izletih in da se moramo odločit v trenutku, saj morajo oni javit število, ker drugače bo prezasedno ( govorim o obisku diskoteke na splavu ). Sicer se še danes sprašujem komu so morali število potnikov javit ob 4 uri zjutraj. Vodička nam je tudi govorila da sami nikakor ne bomo morali priti v diskoteko, saj je že vse po par tednov prej rezervirano. Tako sem se tudi jaz misleč da bo prepolna diskoteka odločila da grem z agencijo. Za dobrih 15 minut vožnje smo morali plačat 10 €(seveda računa nismo prejeli), v diskoteki pa do pol 1 ure zjutraj nobenga drugega razen naše skupine ( mi smo bili tam že ob pol 11 ). Vodička ni bila sposobna niti rezervirat dovolj miz, saj ko se je po pol 1 uri zjuitraj napolnilo so nas natakarji nagnali od miz. Ko se je zabava ravno začela smo morali oddit ( ob pol 2 ). Na nizkem nivoju je bila tudi silvesterska večerja za katero smo morali plačati 45 € in to bi naj bilo najceneje kar se je dalo po njihovem mnenju dobit v Beogradu. Čeprav sem na vsakem panoju na ulici videla cenejša silvestrovanja z vključeno večerjo in ponekod celo z znanimi pevci. Naj omenim da smo 4 osebe sedele na barski mizici. Ker je slučajno ostalo nekaj prostora smo dobili nizko mizico in fotelj v baru. Hrana je bila mrzla, izbira je bila neprimerna novoletni večerji ( dobili smo čufte ). Ko sem se tudi pisno pritožila mi je direktro hladnokrvo odpisal, da to ni res ( koda je bil zraven ). Zelo odsvetujem silvestrovanje z njimi, saj tudi če naredijo kaj narobe jim ne moreš dokazat, saj zanikajo prav vsak stavek ki si ga napisal.
Forum je zaprt za komentiranje.