ODHOD IZ AVSTRIJE
lep pozdrav!
Mi smo se letos prvič odločili za počitnice preko avstrijskega Guleta in sicer hurgado hotel leila wa leila upam da bo vse štimalo….mi imamo let iz Gradca…mislim pa da se bodo kmalu ljudje začeli odločat za tuje organizatorje kot pa za slo ker imajo pač prevelike razlike v ceni skoraj za cel tisočak za dva tedna lp
Lep pozdrav!
Mi gremo preko Guleta letos prvič,so pa naši znanci ki,letos letujejo že petič preko njih in so zelo zadovoljni…Mi smo plačali preko Sončka v Mariboru,tako upam da bo vse štimalo…Res pa je da so velike razlike v ceni tako kot je že zgoraj napisala Sunyarka da dobiš dva tedna preko tujih agencij kot pri nas samo en teden preverjeno…lp Štajerka
Lp odvisno če greš na počitnice je najbolj da se pozanimaš ob rezervaciji je nekaj popusta,samo moraš takrat navesti…cene so za 1 teden 36 pp3 mislim da je to na odprtem parkirišču za 2 tedna 46 in 3 tedne 56 evrov…
če pa greš v garažno hišo so pa cene 1 teden 46 2 tedna 56 in 3 teden 66 evrov…to so info od kataloga gulet….drugače pa malo poglej na Salzburg airport w.a.mozart…lp
Z Dunaja v Hurgado – Serenity Makadi Bay za 1.maj, agencija 5 vor Flug – Munchen 557 eur, Sonček z Brnika cca800. Leteli smo s FlyNiki – odlični! Sobe smo dobili take kot Švicarji in Nemci, ene par Slovencev pa je bilo zraven večno pijanih Rusov – ker kao pašejo pod Balkan. Naslednjič spet z Dunaja.
Večino teh tujih (nemških ali avstrijskih) ponudb dobiš tudi pri slovenskih agencijah…cene so popolnoma enake, plačaš pa v sloveniji, kar pa tudi ni brez veze. Jaz žal nimam takšnega limita na kartici, da lahko plačam vse s kartico.
V glavnem pa potujem tudi sam vsaj po večini s tujimi agencijami, do zdaj sem potoval z Odklopom in z agencijo Potuj nekam iz Ljubljane.
No, izkušnje imam s tema dvema in lahko samo pohvalim, res te drugače obravnavajo, to sem opazila predvsem na Hrvaškem in na Madžarskem. Za ceno dobiš točno to, kar pričakuješ, destinacije so preverjene in ni doplačil. Da ne govorim, da je bilo potovanje v Kappadokijo s polpensionom, hoteloma s 5*
in 4* v največji sezoni prek Tchibo Reisen (Bigxxtra) ravno za polovico ceneje, kot prek Kompasa in ostalih. Vsako reklamacijo pa rešujejo brez kompliciranja, npr. sopotnica je na agencijo poslala fotografijo, da je bila v kabini ladje poškodovana pipa in je takoj dobila dobropis za 100 €, čeprav sploh ni ničesar zahtevala.
Forum je zaprt za komentiranje.