Odgovor dečvi
Ni bilo tako da bi on samo meni rekel da je hotela narediti samomor…..Potrjena informacija s strani nene kolegice, ki se je v tistem času postavila na mojo stran, prav tako njen mož…..Je pa tako, da danes nekako shajata…on se ukvarja s službo in popoldansko dejavnostjo in veliko zahaja v lokale….včasih me pokliče ali pa se srečava v mestu….vedno me vpraša če sem srečna…..s tistim nesrečnim izrazom na obrazu in vse hoče vedeti o mojem življenju s fantom, ki ga imam sedaj….In sem srečna, morda bolj kot on in hudo mi je ko ga vidim….in vsakič se vprašam ali je bilo vredno žrtvovanja zanjo…..
Tole pa res ni prav ravnala njegova punca. V bistvu ga je prisilila v neko zvezo, kjer bo celo življenje trpel in nesrečen. Samo ponavadi taki, ki govorijo da bodo naredili samomor, si tega ne upajo narediti, ker če ni bila sposobna živeti brez fanta, mislim da si niti samomora ne upala narest. Pravijo pa kdor ljubljeni osebi ne želi sreče je ne ljubi. Res žalostna zgodbica. Želim te veliko ljubezni in srečnih trenutkov.
Forum je zaprt za komentiranje.