Oddih v Medulinu
Bila v kampu 6 let. meni je bil Medulin super. Plaže v kampu so lepe tudi za tako male otroke – tako, da če se greste kopat namesto v bazen v morje priporočam plažo od kampa, ker je peščeni zalivček.
Mesto medulin je zelo luštno mesto – tudi pred vstopom v Kamp imajo kar nekaj zadev za otroke – trampolinčke, stojnice – mal cirkuških zadev. Mestece je pa tudi zelo živahno.
Mislim, da se boste imeli luštno.
Lp
Urška
Mi smo bili pred štirimi leti v aparmtajih hotela Belvedere konec maja. Bilo je zelo vroče, zato smo se non stop kopali v zunanjih bazenih, ki so kul, voda sicer ni bila ravno topla, ampak dovolj za kopat, predvsem v malem bazenu. Apartmaji so prenovljeni, zelo lepi, ful zelenja in igral. Za notranjost hotela ne vem.
Je pa letos morje že toliko toplo, da bi se dalo čofotati, predvsem v velikem zalivu, kjer je po tleh mivka, vode pa do kolen..
Fino je imeti kolo ali rolerje, so fajn alsvartirane poti. Pula je precej blizu, mestece Medulin pa razen restavracij ni bog zna šta…
Uživajte!
V Medulinu smo bili 3 leta zapored (nazadnje lansko poletje) in morem reči, da je bilo vse super – od plaže do samega kraja.
Plaža je super za otroke – mivka, pa tudi sence je kar nekaj. Mi smo bili že v terminu konec junija in je bila voda zelo topla, saj je nizka in se hitro segreje.
Lahko pošlejm tudi kako slikco, če te zanima.
Sicer pa sem prepričana, da vas Medulin ne bo razočaral!
Punce, ste me pa razveselile. Slikice so seveda dobrodošle !!
Kje je ta super plaže (no, ne vem, ali je velik ta Medulin), da jo bomo vedeli kje iskati 🙂
Pa še: zvečer ali je kakšen ‘lajf’ – beri lunapark ali kaj podobnega za otroke, seveda. Sicer bosta tudi trampolin in cirkuške zadeve (?) – predvidevam, da tudi zelo zanimive.
Hvala!
Mi smo bili in še bomo, plaže pa ne morete zgrešiti 🙂
Predvsem je fino, da gre za precej zaprt zaliv z zelo plitvo vodo, ki je zato topla, četudi je v drugih krajih naokoli hladnejša. Naše kolege je v istem času v Puli zeblo, v Medulinu je pa bila voda prijetno topla. Bili smo v juniju in letos gremo spet. Drugače pa – dovolj sence, dovolj kiča zvečer, dovolj sprehajalnih poti.
Smo pa v hotelu Medulin, ker ima Belvedere – ali pa smo imeli samo smolo – zanič postelje.
Forum je zaprt za komentiranje.