Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine oddamo lepo duplex stanovanje v LJ

oddamo lepo duplex stanovanje v LJ

ČE koga zanima:

Sredi decembra bo ponovno na voljo za oddajo trosobno stanovanje – spalnica v galeriji, spodaj velika kopalnica (masažna kad), dnevna in kuhinja v enem, terasa, soba in garderobna soba….

Je v prvem nad. privat hiše, opremljeno v celoti, hiša prenovljena in lepa, mirna lokacija na Ježici – Bus: 14, 6,8

Če koga zanima, naj se javi

Pozdravljeni,

Kolikšna pa bi bila najemnina in za koliko časa oddajate stanovanje?

LP Mojca

Po dogovoru med 800 in 1000, oddaja pa najmanj 1 leto…

Če bo kdo kadarkoli med letom šel ven iz garsonjere ali 1-sobnega stanovanja, naj se javi na tem forumu…

ZA koliko oseb rabiš, kateri del LJ, koliko priblizno bi dala za opremljeno 1 sobno, preurejeno v 1, 5 sobno stanovanje z vso infrastrukturo v bližini?

Živjo! Iščem zase majhno garsonjerico v Lj-mesto (okoli 25-30 kvadratov), ampak kot sem zasledila na internetu dobiš tako garsonjerico za najmanj 300 eurov, pa še to moraš imeti srečo, ker pravijo najemodajalci, da že v istem dnevu ko oddajo oglas, ljudje kličejo kot nori, tko da zgleda da sem zelo optimistična:)

Za zgoraj opisano 1.5 sobno stanovanje, lahko iztržiž najmanj 400 eurov pomoje

Garsonjere se najdejo tudi za manj kot 300 evrov, je pa res, da ponavadi ni ne vem kako “huda” lokacija. Za 1,5 sobno stanovanje z dobrim razporedom prostorov se pa res da (trenutno še) iztržiti tudi več kot 400 evrov, če je lokacija dobra.

Kaj pa zate pomeni dobra lokacija?

jaz tudi najamem stanovanje, garsonjera ,eno sobno ali 1 in pol sobno,…pa čimpreje,..če kdo kaj ve,..bom vesela vsake informacije.aha lokacija pa kjerkoli v ljubljani

lp

trancer: za lepo razporejeno 1.5 sobno stanovanje se da iztržiti tudi 600 ali 700 EUR. Ne meči vse ponudbe v en koš.

Pozdrawcek!
lepo bi prosila kogarko ce we za kaksno 1 sobno stanowanye? Nuyno bi potrebowala, say zday z doyenckom ziwiwa w stanowanyu ki ima polno wlage i brez wode. Cena nay bi bla wsay do 300 € +stroški! Lepo prosim poklicite 031 632 522 tamara

www yyyy www

Se morda zopet oddaja duplex stanovanje?

Erika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close