ODDAM POČITNIŠKO PRIKOLICO
Pozdravljeni
Mene pa zanima, če kdo oddaja prikolico in sicer v mestu Krk kamp Ježevac najraje ali pa kateri drugi kamp na Krku Malinska,Njivice, Šilo, Klimno…Termin pa je od 5. do 12.8.
Moj mail je medvedka47@gmail.com
Lep pozdrav
Metka
Pozdravljeni.
Zasledil sem, da oddajate prikolico v AC Valkanela, ter da imate prost termin od 1.7 -12.7. Zanima me, če je termin še prost?
Najlepša hvala za odgovor pa lep pozdrav.
Blaž
blacoma@gmail.com
V FKK Koversada pri Vrsarju (Istra) oddam počitniško prikolico z baldahinom, hladilnikom in vsemi pripomočki. Možnost razvajanja v mreži, na ležalnikih in uporabo 2 koles. Prosti termini od 13.7-24.7. in od 24.8.-31.8. jbjoli56@gmail.com
V AC Valkanela v času od 25.8-1.9.oddamo počitniško prikolico za 4 osebe.Prikolica je postavljena na lepi senčni parceli z vodo.V prikolici je prenosna klima ,zunanja kuhinja,plinski žar, kolesa,ležalniki….Kamp je primeren za družine z otroci (mini club-vrtec,lepo otroško igrišče z veliko igrali,zabaviščni park tako za najmlajše ko za malo večje).Do plaže je 5 min.sanitarije v bližini,manjša trgovina je v samem kampu.
Za slike in več inf. me kontaktirajte na tel.070/637-775
Oddam opremljeno prikolico v kampu Adria Ankaran. Cena je 35 eur/dan (do 5 oseb), v ceno pa je všteto tudi kopanje v bazenu (v predsezoni v notranjem 2 uri na dan, v sezoni v zunanjem neomejeno). Poleg najema se plača tudi turistična taksa (cca 0,52 eur/dan/osebo).
Za več info sem dosegljiv na mail jk112@windowslive.com
Lp, Simon
Pozdravljeni,
oddam polovico pavšala na otoku Krku, kamp Škrila, skrbnim in urejenim.
Info: vbk.trans@gmail.com
skrbnim urejenim ljudem ki znajo ceniti tujo lastnino oddamo kamp prikolico tipa adria 450 ,stacionirano na Krku v kampu pila, kamp je primeren za otroke in njihove hišne ljubljenčke.
Prikolica je suha ne streha ne pušča baldahin nepoškodovan oprema,stoli,miza,so trenutno zaklenjeni v prikolici v njej se ni nikoli kuhalo.
cena 30€ na dan
prosti termini od 5 maja 2014 naprej.
info 030350019
urejenim, mirnim parom, družinam, upokojencem ki znajo ceniti tujo lastnino, oddam v ac strunjan kamp prikolico tipa adria 390Q s plačanim pavšalom do 15 marca drugo leto na pavšalni list lahko dodam še dva uporabnika v njej je vse potrebno za bivanje hladilnik elektrika potrebujete le posteljnino in kuhinjske krpe. do sanitarij 5 je min hoje prikolica nam je bila podarjena.
cena 30€ na dan.
termini po dogovoru.
v prikolici so dovoljeni tudi kužki ker imamo sami dva psa.
smo zainteresirani za vašo prikolico, a nas zanima koliko plačujete pavšala na leto. smo 5 članska družina in imamo tudi 3 letno psičko. Naš mail dejanstambolija@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.