Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ODDAM POČITNIŠKO PRIKOLICO

ODDAM POČITNIŠKO PRIKOLICO

Pozdravljeni

Mene pa zanima, če kdo oddaja prikolico in sicer v mestu Krk kamp Ježevac najraje ali pa kateri drugi kamp na Krku Malinska,Njivice, Šilo, Klimno…Termin pa je od 5. do 12.8.
Moj mail je medvedka47@gmail.com

Lep pozdrav

Metka

Pozdravljeni.

Zasledil sem, da oddajate prikolico v AC Valkanela, ter da imate prost termin od 1.7 -12.7. Zanima me, če je termin še prost?
Najlepša hvala za odgovor pa lep pozdrav.

Blaž
blacoma@gmail.com

V Valkaneli je prosta prikolica v terminih 7.7-14.7 in 18.8-25.8.ter od 1.9-8.9 ostali termini so zasedeni .Za dodatne inf.mi pustite kontakt.

Lep dan

V FKK Koversada pri Vrsarju (Istra) oddam počitniško prikolico z baldahinom, hladilnikom in vsemi pripomočki. Možnost razvajanja v mreži, na ležalnikih in uporabo 2 koles. Prosti termini od 13.7-24.7. in od 24.8.-31.8. jbjoli56@gmail.com

V AC Valkanela v času od 25.8-1.9.oddamo počitniško prikolico za 4 osebe.Prikolica je postavljena na lepi senčni parceli z vodo.V prikolici je prenosna klima ,zunanja kuhinja,plinski žar, kolesa,ležalniki….Kamp je primeren za družine z otroci (mini club-vrtec,lepo otroško igrišče z veliko igrali,zabaviščni park tako za najmlajše ko za malo večje).Do plaže je 5 min.sanitarije v bližini,manjša trgovina je v samem kampu.

Za slike in več inf. me kontaktirajte na tel.070/637-775

Oddam prikolico v kampu Čikat na Malem Lošinju. Možen je tudi dogovor o delitvi pavšala.

Termini: 2. 8. – 31. 8.
v mesecu maju, juniju in septembru – po dogovoru.

Informacije na telefon: 031 505 706

Oddam opremljeno prikolico v kampu Adria Ankaran. Cena je 35 eur/dan (do 5 oseb), v ceno pa je všteto tudi kopanje v bazenu (v predsezoni v notranjem 2 uri na dan, v sezoni v zunanjem neomejeno). Poleg najema se plača tudi turistična taksa (cca 0,52 eur/dan/osebo).

Za več info sem dosegljiv na mail jk112@windowslive.com

Lp, Simon

Pozdravljeni,

oddam polovico pavšala na otoku Krku, kamp Škrila, skrbnim in urejenim.

Info: vbk.trans@gmail.com

skrbnim urejenim ljudem ki znajo ceniti tujo lastnino oddamo kamp prikolico tipa adria 450 ,stacionirano na Krku v kampu pila, kamp je primeren za otroke in njihove hišne ljubljenčke.
Prikolica je suha ne streha ne pušča baldahin nepoškodovan oprema,stoli,miza,so trenutno zaklenjeni v prikolici v njej se ni nikoli kuhalo.
cena 30€ na dan
prosti termini od 5 maja 2014 naprej.
info 030350019

Kamp poznamo. Zanima me, če je poleg 30 eur treba plačati tudi dnevno po osebi?

Potem bo za nas predrago.

te prikolice pa že dolgo ni več smo jo prodali

urejenim, mirnim parom, družinam, upokojencem ki znajo ceniti tujo lastnino, oddam v ac strunjan kamp prikolico tipa adria 390Q s plačanim pavšalom do 15 marca drugo leto na pavšalni list lahko dodam še dva uporabnika v njej je vse potrebno za bivanje hladilnik elektrika potrebujete le posteljnino in kuhinjske krpe. do sanitarij 5 je min hoje prikolica nam je bila podarjena.
cena 30€ na dan.
termini po dogovoru.
v prikolici so dovoljeni tudi kužki ker imamo sami dva psa.

hojla2,
zanima me, če še oddajate prikolico v AC Valkanela? Hvala za odgovor.

smo zainteresirani za vašo prikolico, a nas zanima koliko plačujete pavšala na leto. smo 5 članska družina in imamo tudi 3 letno psičko. Naš mail dejanstambolija@gmail.com

Pozdravljeni,

Zanima me, ali kdo oddaja prikolico v AC Valkanela v casu od 18.7. Do 30.7.?

Za 2 osebi in 1 otrok.

Hvala lepa.

Lp
Andreja

Pozdravljeni,

če tudi letos oddajate prikolico v Valkaneli, me prosim kontaktirajte.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close