Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ODDAM POČITNIŠKO PRIKOLICO

ODDAM POČITNIŠKO PRIKOLICO

Oddam počitniško prikolico Adria 450Q za 5-6 oseb stacionirana v campu bjela uvala Poreč. Nahaja se v neposredni bližini plaže, ,zelo blizu je tudi minimarket ter pekarna,… Prikolica je polno opremljena, miza+stoli, hladilnik,zunanja kuhinja, plinski žar…Cena najema v nizki sezoni 30eur v visoki sezoni 35eur.Za več informacij smo vam na voljo 041430864

Zanima me, če se, da prikolico najeti tudi npr.samo v času od 30.4. – 2.5.2011?

Lp.

4 članska družina bi jo najela za 7 dni, prvi, drugi ali tretji teden v juliju.
Imate kakšno sliko?

Oddam počitniško prikolico adria 450Q za 5 oseb stacionirane v campu Mareda Novigrad.Prikolica ima vso pripadajočo opremo.Cena dnevnega najema je v nizki sezoni 35eur v visoki sezoni pa 40eur.Info:041430864

Pozdravljeni,

mi lahko kaj več podatkov in če je mogoče tudi kakšno fotografijo o prikolici, ki jo oddajate pošljete na zasebni mail j122d267@gmail.com. Iščemo namreč prikolico na senčnati parceli, v bližini morja, zanima pa nas najem med 18. in 30. junijem.

Hvala!

a bi se dal mogoče dobit kakšno sliko??

Pozdravljeni!

Zanima me ali oddajate prikolico tudi za krajši čas (5.7-10.7).

V pričakovanju odgovora, se vam zahvaljujem za več informacij.

L.P.

Pozdravljeni!

Zanima me najem prikolice konec avgusta. Mi lahko poveste kaj več prosim.

HVALA in lp

Pozdravljeni!

Imate morda prost termin od 28.8. do 31.8.?
alenka.kosir@gmail.com
Lp

Oddam prikolico v kampu Medveja pri Opatiji za sezono 2012,vse dodatne info dobite na tel.041758090………..v prikolici je vse potrebno za lep dopust…LP

ali letos od 14.07.2012 tudi oddate in kolika je cena moj mail suzana.matijevic@slo-zeleznice.si

Sem bil lansko leto v Maredi. Groza!!! Nikoli več!!! Od vsega pa je najslabša plaža, same skale, totalno neprimerno za otroke. Raje dobro premislite predno greste.

Oddamo prikolico v AC Straško Pag.

INFO: marjan.mateja@gmail.com

V mesecu avgustu oddamo prikolico v Biogradu na moru.

Inf. marjan.mateja@gmail.com

Draga Marjan & Mateja… če bi prebrala (zgoraj pripeto) opozorilo o pisanju tem o oddaji/najemanju prikolic… mi ne bi bilo treba tega brisati in prestavljati.

Zdaj bom pač moral… ampak prej bo za par dni ostalo takole, da vidijo tudi drugi.

Pa uživajte v Biogradu!

Pozdravljeni,v AC Oliva Rabac še nekaj prostega termina prikolice.INF.tijara368@gmail.com

Pozdravljeni,če še koga zanima imamo prosto še do 3.7 in od 26.8 dalje.L.P

Prosto še samo od 26.8 dalje

V avtokampu čikat na Malem Lošinju oddam prikolico dvema resnima osebama, med 1 in 30 avgustom. Prikolica je postavljena cca 100m od plaže in trgovine in je polno opremljena( tv, žar, štedilnik, hladilnik, zmrzovalnik)

Info: 031 321 796

Oddam počitniško prikolico za 5 oseb v avtocampu Selce.Prikolica je v senci od plaže oddaljena cca 200m.Prosti termini od 6.5 2013 Cena najema na dan od 35 eur.V kampu se doplača samo še turistična taksa in prijava ki je 1 eur.
Vse informacije na 041430864

Oddam prikolico v Banjolah pri Puli v terminih od 01.7- 19.7 in pa od 5.8 do 19.8. Prikolica je 20m od morja na parceli je voda in je za 4 osebe. Zainteresirani smo tudi za delitev pavšala. Več informacij na 051 344 708

Edina

Oddamo počitniško prikolico, v čudovitem kampu Planik, kjer boste občutili izvirne naravne lepote in prisrčnost ljudi. V neposredni bližini kampa se nahaja eko park idealen za otroke. Kamp se nahaja v prisrčni vasici Ražanac pred otokom Pagom. Prikolica se nahaja v kampu pod borovci, ki dajejo lepo senco s čudovitim pogledom na velebit. Prikolica je v celoti opremljena in klimatizirana. Vsebuje vse, za poletni oddih. Za več informacij in rezervacijo sem vam na voljo na email naslovu : prikolica.planik@gmail.com

Uradna stran kampa : http://www.planik.hr

V AC Valkanela oddamo počitniško prikolico za 5 oseb.Prikolica je kompletno opremljena in je postavljena v lepi ravni in senčni parceli.Cena 30eur/dan.Slike pošljem po e-mailu.

Pozdravljeni,

zanima me če še imate prost termin od 11.-22.8.
hvala za odgovor in lep dan
Maja

Žal je prikolica prosta samo še od 1-12.7.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close