Oddam počitniško prikolico
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Oddam počitniško prikolico
Oddam počitniško prikolico v Finidi poleg Umaga.
Zanima me , kdaj jo oddate in kolika je cena
Lep pozdrav.
Za čas prvomajskih praznikov sem zainteresirana.
Glede terminov je vse stvar dogovora, kar se pa tiče cene, je cena na dan 30 eur, v campu se plača še turistična taksa. Kontakt gsm 031 84 35 35.
Kar se tiče prvomajskih praznikov so opcije načeloma še odprte, gre pa takole, kdor prvi plača ima prvomajske praznike v žepu.
Za kolk oseb pa je prikolica?
Prikolica je za tri osebe, v baldahinu pa še za dve , vendar mora peta oseba ki je prijavljena plačati polno ceno za vsak dan še campu, tako da se splača campirati le štirim osebam.
Najamem manjšo počitniško hiso,
Istra najprimernejša, lani sem
na crvenem vrhu za 38 e na dan.
Bi z veseljem kaj podobnega tudi letos,
za daljše obdobje.
Prosim za kakšno ponudbo
hvala,
TM.
Živio a lahko posredujem tvojo tel. štv. moji prijateljici. Ima moža in enega 10 let starega sina in si išče priolico za dopust v Istri, v avgustu. Odgovori mi prosi, če imaš takrat še kaj prosto…..hvala!
Lahko jim poveš, da je še vedno možno rezervirati termin v avgustu vendar ne vem natančno kdaj, tako, da naj pokličejo pa bomo poskušali uskladiti termin.
Oprosti, izgubila sem tvojo številko in te v ponedeljek nisem poklicala, kot sva bila dogovorjena. Na žalost prvomajski prazniki odpadejo…
Hvala za prijaznost, L.
Forum je zaprt za komentiranje.