Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice oddam apartma v San simonu

oddam apartma v San simonu

Torej…z 19.8. oddajamo apartma v San simonu, oddaljen od plaže San Simon 300 m, plaža je primerna za otročke, je veliko senčke in polno igral, tobogani, travnata…Levo od aparmaja je slaščičarna desno pa pizerija, na drugi strani pa je restovracija z mešano hrano, tako da izbire kar precej, je v komplesu zraven hotela San simon. Cena za naveden termin bi pa bila 40 eur na dan, apartma je pa opremljen čisto, ima celo pralni stroj, pečico tuš,kar pa je zelo pomembno KLIMATIZIRAN.

sLIKE apartmaja pošiljam na mail

pišite na samanta104@email.si

Vse drugo ok, samo ne peti o čudoviti plaži. Jo poznamo, pa še plačujemo zanjo. Je pa plaža tukajle res blizu. Ali imate svojo plažo ?

besedo čudovita nisem uporabila, pa tudi besede brezplačna nisem uporabila…da je pa travnata in da je na plaži polno dogajanj, se pa nisem zlagala…
ne svoje privat plaže pa žal nimam…

Torej povej, da je plaža plačljiva, kar je vsakodnevni strošek, pa zelenja je bolj malo. Tisti šopi trave, so že rjavi.

Kaj pa konec septembra, začetek oktobra boste tudi oddajali? Če ja, bi me zanimala cena in kakšen vaš kontakt. V začetku septembra bom namreč rodila in če bo vse ok, bi se odpravila malo na morski zrak proti koncu meseca.

Pozabila si napisati, da je appartma zraven bifeja, ki je zelooo glasen in je odprt do poznih ur.

To je luknja in ne apartma!

Madona, kaj vsi bolje veste, kje ima apartma, kot ona sama?!

Kaj ne bi vedeli, saj ta apartma ponuja že enih 100 let, vsak mesec po 2 x!

slike in kontakt seveda lahko dobite ampak na mail samanta104@email.si.

Dejte no mir ženski. Saj tisti apartmaji niso slabi. Je pa prav, da se pove, kar je. Luknja ziher ni, ker so ipak bolj novejše gradnje. Bife je odprt kot je, pa saj so drugje tudi. Se pravi, da bi moral biti Portorož prazen. Ja hvalabogu, a ve ga ne bi oddajale, če bi ga imele. Vsak se pa odloči, a bo šel ali ne. Pozicija je za kopanje zelo dobra, pa sej če si nekje v Jagodju privat, tudi plažo plačaš, le da trogaš dlje. San Simon je pač San Simon. Plaža plačljiva, zelenje pa res tako tako. Ampak to pravim jaz, ki poznam druge place. Enemu bo pa čist ok.

No, mi smo bili tudi lani tam in luknja pač res ni. Stanovanje je čisto OK, berem, da je zdaj tudi že klima. Je pa škoda, da je terasa mini, pa še bife je res tik ob terasi in tako nimaš nič kaj dosti zasebnosti. Sicer pa je vse OK, vsaj mi smo se korektno dogovorili in smo tisti teden uživali.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Pred kratkim sem bila tam in pišem realno.

Ja, apartma je res ok. Ampak: če greš tja samo prespat in če ti zadošča cca 4 ure spanja.
Bog varuj, da je slabo vreme! Ni TV-ja, ni radia, ni terase, ni dnevne svetlobe oz. možnosti odpreti. Pardon: odpreš lahko, samo to izgleda tako, kot da si odprl trgovino. Apartma ima steklena vhodna vrata in izložbeno okno z žaluzijo /lahko posredujem slike/. Žal res nobene zasebnosti!
Spanje: po 02. uri, ko zaprejo lokal /če imaš srečo/.
Najpomembneje pa je vedeti, da ni kje sušiti brisač, kopalk… Za družine z otroci neprimerno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close