Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice oddam apartma v Novalji

oddam apartma v Novalji

V naselju Gajac pri Novalji na otoku Pagu oddamo zel dobro opremljen apartma 4+2. Velika spalnica s klimo, manjša spalnica, dnevni prostor s kuhinjo, velik hladilnik, 2x TV, otroška posteljica, stolček za hranjenje, zložljiv voziček – marela, zelo velika ozelenjena terasa z žarom, pogled na morje, do plaže 3 min, popolnoma nova kopalnica s pralnim strojem…..Prosto še od 16. do 30. julija, cena 15.000 na dan. Pošljem fotke po mejlu.

Informacije 041 805 506 Jasna

kakšna je plaža, je FKK? kako je z oskrbo?
lp,Raa

Kako misliš z oskrbo? Sicer pa me pokliči in ti povem vse kar te zanima.

62 evrov !

zelo visoka cena.

povprečna cena na hrvaškem je evrov !

40 evrov !se opravičujem!

za apartma kot je naš so v naselju Gajac komercialne cene okoli 100 evrov na dan. Podobno je na Krku, Rabu. Seveda pa je odvisno kaj želiš. Apartma s podganami pa res dobiš že za 30 evrov na dan.

hvala za pojasnilo ! bolj malo berem kataloge agencij in vedno iščem samos sobe ! upam da boste dobili goste , mene pa na hrvaško še nekaj let ne bo ! nič nimam proti hrvatom , a tip turizma na hrvaškem mi ne ustreza !

lp lord

Zame je Gajac najslabši kraj na Pagu. Izgleda kot ena nova blokovska soseska na obrobju ljubljane, kar je bilo še najbolj očitno pred leti. No, en del je sedaj že malo bolj zaraščen z zelenjem. Plaža je brez sence, vse skupaj zgleda dokaj neurejeno., vsaj pred tremi leti je bilo tako. Čisto nekaj drugega kot par km stran AC sraško.
100 EUR na dan? Hmmm kje si pa ti te cene gledala, še agencije nimajo take cene :)))
Za 25 EUR na osebo na dan sem jaz imel zadnja leta polpenzion pri domačinih, na voljo pa imel apartma z vso opremo zraven. Všteta je bila tudi neomejena količina popitega odličnega vina pri večerji. Samo apartmaji so pa tam nekje od 40-60 EUR/ dan (4-6oseb) brez podgan seveda :)))
Cene agencij so pa seveda dost višje, saj oni zelo veliko poberejo. Včasih se zgodi, da za manjšo ceno dobiš dosti več kot za dražjo ceno in obratno seveda. Tko, da cena ni edino merilo. jaz sem imel do sedaj še vedno srečo s temi apartmajih, ki sem jih iskal na slepo brez priporočil drugih.

Mene sploh ne moti, da postaviš zelo visoko ceno in tudi dobiš stranke. Če ti uspe vse termine zapolnit, vsaka ti čast. Samo ne govort pa, kakšne ceno so drugod in kaj dobiš za dost manj denarja, če nimaš praktičnih izkušenj.

Hvala za reklamo. Prej ko pričneš z njo, pa se drugič pozanimaj kakšne so cene takšnih in podobnih apartmajev tam in v okolici. Samo vtipkaj Novalja pa jih boš dobil. So pa apartmaji, ki jih ponujajo veliko slabše opremljeni kot je moj. In ja, oddane imam vse termine, tega sem ponujala zaradi odpovedi nekoga, ki je trenutno na drugem koncu sveta. Toliko. Slovenska faušija je res nekaj najlepšega, ni kaj, vsaka ti čast. Pa lep dopust ti želim.

kakšna foušija? Saj sem ti lepo napisal, da ti želim da napolneš apartma za to ceno. Tudi na pagu sem že bil nekajkrat, tko da poznam. res pa je da se cene neprestano iz leta v leto dvigajo za enako, slabšo ali ponekod tudi za boljšo kakovost :))) Kar se pa tiče mnenja o Gajacu je pač samo moje mnenje. In tudi nisi zanikala mojega mnenja o tem Gajacu.
Tudi rajska plaža na rabu je pač enim všeč, večini pa ne, pa je še vedno gužva tam :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close