Oddajanje prek bookinga
Večinoma hodimo na potovanja in ne na uživaške dopuste, torej si z letalom in imaš omejeno prtljago. Sploh če se seliš na vsake 2-3 dni, kot se ponavadi mi, nam prostor v omari sploh ni potreben – je vse v kufrih in v avtu oz. rent-a-carju.
Na dopustu pa nikakor ne kuhamo – največ kakšna kava, ostalo vse zunaj.
Opažam pa, da veliko naših gostov, ki najema naš apartma na morju, veliko kuha in ustvarja. Enim je pač to v veselje verjetno, kaj pa vem 🙂
[/quote]
Nekaterim je gotovo v veselje. Nekateri imajo pa, ne boš verjela, zaradi tega ali onega razloga bolj ali manj strogo dieto in morajo paziti, kaj jedo, zato si rajši kuhajo sami.
Ampak res, čedalje manj razumem to trdoglavost in popolno nerazumevanje dejstva, da smo si ljudje zelo različni in imamo zelo različne potrebe.
Pretenciozno nakladanje, polno besa. Verjamem, da ste bili jezni, samo dejansko si v tekstu bila močno žaljiva in podcenjevalna. Ja, vem, da se tebi to zdi upravičeno, ampak si se s cinizmom in osebnimi pripombami, ter komentiranjem osebnega stila lastnice ter celo pripombami o Holandcih spustila na zelo nizko raven. Ko človek piše pritožbe, mora znat ohranit trezno glavo in podajat samo dejstva. Tedaj tudi izpade verodstojen. Ti pač nisi, še zdaleč ne. Jaz bi cel tvoj review pobrisala, ker res ni na ravni enega dostojnega in kulturnega človeka. Kolikor je bilo stanovanje očitno neprimerno, je tvoj zapis ravno tako, na čisto enaki ravni ‘bolh in dreka’. Sem si tole nalepila, da bi se pač hvalila, kako znaš nakladat v angleščini, ampak je vse skupaj en velik ‘hot air’. Ni čudno, da so te oklestili.
To ni bila pritožba, kjer bi skrbno in kronološko navajala dejstva in jih pospremila s slikami. To je bil review. Besen, čustveno poudarjen zapis, namenjen temu, da bi čim več, po možnosti pa vse potencialne goste odvrnila od same ideje, da bi najeli flat pri ženski, ki nama je zasvinjala dvotedenski dopust.
In, trust me, res se mi ni treba hvalit s sposobnostjo izražanja v angleščini, še najmanj pa na MONu…
Predvsem si pokazala, da si zoprna, naduvana baba, z blazno potrebo po razkazovanju. Ne glede na to, kako resnične so tvoje navedbe, se je težko prebijat čez tako goščavje ega, in kot rečeno, tvoje pisanje so povsem upravičeno oklestili.
Ves tvoj prispevek kar buhti od tvoje samovšečnosti, krona vsega so pa vsi ti trapasti izrazi pobrani iz ameriških nadaljevank. Težko je resno jemat človeka s tako patetično potrebo po pozornosti in tako zafnanim načinom izražanja. Trust me.
To ni bila pritožba, kjer bi skrbno in kronološko navajala dejstva in jih pospremila s slikami. To je bil review. Besen, čustveno poudarjen zapis, namenjen temu, da bi čim več, po možnosti pa vse potencialne goste odvrnila od same ideje, da bi najeli flat pri ženski, ki nama je zasvinjala dvotedenski dopust.
In, trust me, res se mi ni treba hvalit s sposobnostjo izražanja v angleščini, še najmanj pa na MONu…
[/quote]
Oglasila sem se za to, ker je tvoje pisanje jasen dokaz, da včasih koga povsem upravičeno cenzurirajo. Ne glede na slabo ponudbo, se je tvoja gostiteljica povsem upravičeno pritožila nad tonom in žaljivostjo tvoje ocene. In s takim natolcevanjem in pisarjenjem nisi zares v pomoč ostalim, ker te ena oseba na nivoju ne bo resno jemala. Težko je namreč iz tvoje poplave ega, duvanja in cinizma ocenit, kako resna uporabnica si, ker je enostavno preveč tebe in tvojega ega not. Bom povedala z govorico, ki jo razumeš: it’s all about you.
Review pomeni, da zadevo oceniš in pregledaš, ne pa da prostor izrabiš za samopromocijo in izkašljevanje.
Ne dvomim, da je tvoja izkušnja resnična, ampak če bi bila podana bolj okusno in na nivoju, bi lahko pomagala več ljudem. Resno te pa vsekakor bojo vzele in se verjetno celo nad tvojim sestavkom navduševale frajle, ki se istovetijo s tvojo ravnijo, to pa ja.
pa sicer nisem sploh uporabnica teh storitev, airbnb se mi zdi čisto mimo že sam po sebi, si pa z ocenami ljudi pomagam pri kakih drugih storitvah – in tvoja ni v pomoč že zaradi zgoraj opisanih razlogov.
pa lep pozdrav!
Glej…moti me, da rezerviram turistično nastanitev, dobim pa nekaj, kar nisem želela. In tega nisem mogla na noben način predvideti. Sploh mi ni jasno, zakaj tako težite s tem, da je vseeno, če je v stanovanju lastnikova krama. Mene moti in pika. Nisem tega izbrala. Zakaj je moje počutje manj pomembno kot tvoje počutje, ki se v stanovanju polnem lastnikove krame počutiš kot doma in si zato še pripravljena plačati? Dajte se naučiti, da se takih stanovanj pač ne ponuja na bookingu temveč na airbnbju. Meni na misel ne pride, da rezerviram na airbnb, prav tako mi na misel ne bi prišlo, da svoje osebno stanovanje oddam na bookingu in se delam, da gre za turistični apartma.
Mislim…zato pa je tak drek na svetu, ko ste nekateri ljudje tako grozni. Baaaaaah! Grrrrrrr!
[/quote]
Za Vas je najbolje, da izkopljete jarek na dvorišču (ups. nimate dvorisca) napolnite z vodo – poletni dopust ! In upam, da niste porocena, ker mozu je treba nagrado podelit !!!
[/quote]
Jaz sem glede teh ocen prebrala, naj se nikoli ne pišejo v afektu! Mal narobe si ti to predstavljaš. To ni prostor za tvoje čustvene izlive, no. Plus tega takih dolgih črev nihče ne bere in nisi dosegla nič.
Forum je zaprt za komentiranje.