Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ODDAJAMO APARTMAJE NA OTOKU VIRU!!!

ODDAJAMO APARTMAJE NA OTOKU VIRU!!!

Pozdravljeni!

Oddajamo apartmaje na otoku Viru pri Zadru.

Več na spletni strani:

Več informacij na GSM: 031-385-191

Liljana

Mi je prav žav ampak zaradi mene jih lahko imate kar sami – sem bla lansko poletje na Viru in sem imela pokvarjene poičitnice.
-umazano morje
-skalnate in neurejene plaže
-NEPRIJAZNI DOMAČINI
-nič se ne dogaja – ne za odrasle ne za otroke

SORY

Veste kaj ga. zelo neprijazna!

Če imate vi slabe izkušnje na dopustu, še ne pomeni, da bodo zaradi tega imeli vsi. Vsako leto imamo več povpraševanj in tudi redne stranke, ki zelo rade zahajajo k nam in so zelo zadovoljne. Je pač stvar okusa enim je tam všeč, drugim spet ne. 100 ludi sto čudi.

Ste pa zelo nesramni in neprijazni, ker vse posplošujete.

LP

Mama

Mene pa zanima, zakaj ni na domači strani videti nobenih slik plaže in obale (ali je kaj sence na plaži ali ni, ali je skalnata, prodnata, peščena, mivka, primerna za otroke). So samo slike sprednjega dela hiše iz različnih zornih kotov. Manjkajo tudi slike notranjih prostorov hiše. Saj oglaševanje na internetni strani je glih to prednost, da morebitni stranki čimbolj prikažeš dejansko stanje, saj te nič ne stane, če pripopaš še te slike zraven, razen, če želiš skriti morebitne pomankljivosti.
Pa tista trditev “lep pogled na morje iz vseh strani” po slikah sodeč ne more držat :)))

Hm, če je gazda tako prijazen, ko se reklamira, kakšen je šele, ko dobi denar in so gostje odvisni samo še od njegove prijaznosti. …

Razmisli, č e si v pravem poslu, mama

lp

bv

Hvala za Hrvaško! Nikoli več.

Samo NE na otok Vir!
TAko umazanega otoka (pa ne samo otoka) se nisem videla.

Kar se pa plaz tice: Cel avto smo poruzili, ker smo iskali eno normalno plazo, ki je pa itak nismo nasli in morje full full umazano

Eno noc smo prespali in naslednje jutro ob 6. zjutraj smo startali za na Pag.

Lp

Pozdrav.
Mama, nimam namena narediti slabo reklamo, a žal me je VIR tako “impresioniral”, da moram napisati svoje mnenje.
Vir je res nekaj posebnega. Take ciganarije še nisem zasledil nikjer.
Zanima me, če sploh že imate vodovod, ker pred 2 letoma so imeli vodo le premožnejši, in sicer so jim jo dovažali gasilci.
Kompletna infrastruktura neurejena. Ni cest, ni pločnikov, ni plaž, ni ulične razsvetljave, ni barov, ni trgovinc, nič nič nič, sama divja gradnja, ker na VIRu je bilo tako, da so lahko hrvaški državljani gradili brez gradbenega dovoljenja, in ker niso imeli denarja, je pol stavb narejenih samo do 1. plošče, potem pa nič več. Plaže so pa umetno vkopane, in vse blatne, ker so enostavno s buldožerju skopali v skalo, in se ilovica usuva v morje.
Skratka grozno naselje.

Lepo pozdravljeni vsi skupaj!

Po slikah sodečih si lahko ogledate, kakšno je trenutno stanje na otoku Viru. Elektirka je, vodovod je porihtan, plaže so betonirane na eni strani na drugi strani so drobni kamenčki, v vodi je mivka. Žal še slik od znotraj apartmajev nismo uspeli poslikat, to pa še ne pomeni, da bi skrivali kaj. Če bi si pogledali slike apartmajev, bi lahko videli, da so novi in zelo urejeni, kar se vidi po slikah od zunaj. Drugo leto bomo vsekakor poslikali še tudi notranjost apartmajev.

Je pa tudi odvisno na kateri strani Vira ste bili vi, ker je na eni strani otoka še ne turistično in tudi neurejeno, ker je veliko gradnje. Ni pa mi všeč, da tako posplošujete celi otok.

To da ni pločnikov, nič plaž, ne ulične razsvetljave, nič barov in trgovnici ni res. Skratka pogljte si slike pa sami presodite, če res ni ulice, razsvetljave, obale itd.

Vsekakor pa naj pokličejo tisti, ki želijo dobiti več inofrmacij in dodatnih fotk.

Pa lep pozdrav vsem skupaj!

No sedaj pa vidite g.Mama da nisem edina s slabim mnenjem glede otoka saj ga očitno marsikdo pozna.
Res pa je tudi da gre vsak osel enkat na led…oziroma da se je treba najprej prepričat pol pa govorit.Na spletu je tolk velik fotk o Viru da vaše dodatne ne bodo privabile številne počitnikarje.
Moje počitnice so v glavnem lansko poletje bile žal ZANIČ.

Ubogi hrvaški turistični delavci. Kaj bi sploh radi, vi popotniki, bolj na odprtem morju je pa lepo, sicer pa, a ni najlepše že to, da si turist na Hrvaškem.

So res ubogi, ko še trave po kampih ne pokosijo.

nekaj mi ni jasno. ko sem pred letom in pol dobil z enim klikom stran privatnih sob , kakor grem na dopust , sem bil presenečen , koliko gospa in gospod ki oddajata skrbita za goste. najlepše je to , da sodelujetta z termalnim kopališčem , kjer je 20 % popust .hrana 10% , tenis za otroške cene !

za apartma hočeta imeti 14 evrov na osebo. in nobenih akontacij.

ker me vir ne zanima , še manj hrvaška , samo še cenik teh apartmajev

.::CENIK::.

JUNIJ

40 EUR/dan
JULIJ – AVGUST

50 EUR/dan
MAJ/SEPTEMBER

30 EUR/dan

OPOMBA: Akontacija za potrditev termina znaša 100 EUR

lord ne plačuje ničesar v naprej asti pa ne akontacij ,
in mi res ni jasno zakaj evrov na dan v posezoni !

če še ne veste – topolšca je spet znižala ceno polpenziona na 33 evrov na dan !

za to dobite:

sobo z čokoladami , twc , brisače kolikor jih porabite , zajtrk in večerjo , animacijo, kopanje v termalnih bazenih in vodne atrakcije

če sve to dobite na viru – pa pojdite tja. če že morate na hrvaško , pojdite v tuheljske toplice ali toplice sveti martin. cena polpenzion je manjša od 30 evrov na dan !

če ša ljubite morje potem pa na vir !

Zadnja sprememba (17-06-05 00:13)

Zadnja sprememba (17-06-05 00:12)

No, notrajnost apartmajev, verjamem, da je urejena.Pa tudi tukaj je marsikaj pomembno. Kako velik je hladilnik, ali so za kuhanje na voljo 4 ali dva kuhalnika, ali so kuhalniki na plin ali elektriko.
Sam jaz sem spraševal v prvih dveh stavkih bolj o slikah plaž, sence, na plaži…kar je zame eden od poglavitnih pogojev za odločitev. Če vse drugo štima, razen plaže ne, pri nas vse skupaj odpade.:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close