Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oddaja tarča

oddaja tarča

Gledate?

Gledala s prekinitvami. Na momente se enostavno ni dalo.

Ta Hojs je naravnost neverjeten. To človek ne bi verjel, da obstajajo taki tipi, če ga ne bi po TV-ju gledal in poslušal teh njegovih nebuloz…??

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 10.02.2022 ob 21:56

Ta Hojs je naravnost neverjeten. To človek ne bi verjel, da obstajajo taki tipi, če ga ne bi po TV-ju gledal in poslušal teh njegovih nebuloz…??

Da o Golobu  in Šarcu ne govorimo. Žnidaršičeva pač ni sposobna voditi take oddaje.

Vidi se temeljna razlika med Hojs/Počivalškovim načinom in Golobom.

Golob argumentirano, HojsPočivalšek z zavajanjem, laganjem, obtoževanjem, sprenevedanjem…

Kdaj je bila Tarča? A ni več ob osmih na prvem? Kaj spremenjeno?

Res je, 10.02.2022 ob 22:04

Da o Golobu  in Šarcu ne govorimo. Žnidaršičeva pač ni sposobna voditi take oddaje.

ne bluzi no… Golob je dobro ustavil tega pajaca Pohojsanega… odlicna retorika in tudi odnos… po videnem me je preprical za glas… Hojs pa ne zna drugega kot pljuvati provokativno breu samih argumentov, vzigal se je kot lajna obupano

Hojskov glavni argument na vse kar je Golob rekel: 45k plača na leto!!!!

?☮?, 10.02.2022 ob 22:07

Vidi se temeljna razlika med Hojs/Počivalškovim načinom in Golobom.

Golob argumentirano, HojsPočivalšek z zavajanjem, laganjem, obtoževanjem, sprenevedanjem…

Se vidi na daleč:)

tutt, 10.02.2022 ob 22:16

Hojskov glavni argument na vse kar je Golob rekel: 45k plača na leto!!!!

To se je naučil za oddajo in ponavljal.

to se je naučil, 10.02.2022 ob 22:17

To se je naučil za oddajo in ponavljal.

45.000 na mesec.

ne nene, 10.02.2022 ob 22:08

ne bluzi no… Golob je dobro ustavil tega pajaca Pohojsanega… odlicna retorika in tudi odnos… po videnem me je preprical za glas… Hojs pa ne zna drugega kot pljuvati provokativno breu samih argumentov, vzigal se je kot lajna obupano

Golob se je dobro odrezal, celo Počivalšek je bil malo boljši, kot po navadi. Hojs pa.  Pač po svoje:))

Komaj čakam, da Hojs odhojsa domov.

Meni se zdi čisto sposobna. Dobra je, pravzaprav, da zdrži govorjenje tja vprek, skakanje v besedo. V vsaki oddaji ima enega takega.

Dobro je Hojs nasolal Goloba in prav je, da mu očitajo nenormalno visoke prejemke. Človek bil direktor v državni firmi, a zanj pravila o prejemkih ne veljajo? Se pravi razliko je direktno rečeno ukradel. Ta Golob je samo en nastopac in kao dober retorik, vendar se od retorike ne živi, temveč od dejanj. Tukaj pa Golob ni dosegel kakšen vrhunec.

Moram rečt, da sem težko, težko pričakovala to soočenje in prvič v njem Goloba. Sem se bala, da ga bodo zaradi premalo izkušenj v soočenjih zgazili stari modeli. Pa me je izredno pozitivno presenetil. Neverjetno dobro kombinacijo odločnosti in takta je uporabil sploh proti nekaterim sodelujočim, ki so ciljali grdo pod pasom.

To bo še vroče nekaj naslednjih tednov in Golob: če si zole preživel, bo zdaj šlo samo še navzgor.

Sicer pa bom volila tudi tokrat ugajenega Šarca, ki mi je do sedaj od vseh vlad največ dinarčkov dal konkretno v moj žep. V obliki regresa. Vsi ostali, ki bi nekaj korigirali plače za 3 eur na leto ipd. To ni nič, ker se kar nekam porazgubi. 400 eur večji regres in to vsako leto je pa lep kos! Marjan, se vidimo 24.4.

Darja904, 10.02.2022 ob 23:02

Moram rečt, da sem težko, težko pričakovala to soočenje in prvič v njem Goloba. Sem se bala, da ga bodo zaradi premalo izkušenj v soočenjih zgazili stari modeli. Pa me je izredno pozitivno presenetil. Neverjetno dobro kombinacijo odločnosti in takta je uporabil sploh proti nekaterim sodelujočim, ki so ciljali grdo pod pasom.

To bo še vroče nekaj naslednjih tednov in Golob: če si zole preživel, bo zdaj šlo samo še navzgor.

Sicer pa bom volila tudi tokrat ugajenega Šarca, ki mi je do sedaj od vseh vlad največ dinarčkov dal konkretno v moj žep. V obliki regresa. Vsi ostali, ki bi nekaj korigirali plače za 3 eur na leto ipd. To ni nič, ker se kar nekam porazgubi. 400 eur večji regres in to vsako leto je pa lep kos! Marjan, se vidimo 24.4.

da si prasica Šarca in nič več, on je komik in nič več kot to, Počivalšek in Hojs pa primitivna nizkorazredneža

Najboljši del pa ta, ko Hojs reče, da naj mu ne skačejo v besedo….. 🙂

to pove veliko o tebi, 10.02.2022 ob 23:09

da si prasica Šarca in nič več, on je komik in nič več kot to, Počivalšek in Hojs pa primitivna nizkorazredneža

OMG, tableta popustila?

Darja904, 10.02.2022 ob 23:33

OMG, tableta popustila?

Kaj res ne znaš sprejeti resnice ali sam prekopirati generični “OMG, tableta popustila?”, če si prasica si prasica in nič več kot to

Mislim za 400 eur boš volila nekoga. Potem bom jaz kar dopisal na volilni listek našega direktorja, ki nam je letos dal poslovno nagrado. Vsi jamrate čez politike kako boste sedaj pa volili.

Ja koga pa boste, saj so vsi isti in vsi so že probali biti v vladi pa nekako ne gre. Dokler bo v vladi 4-5 členov lahko samo sanjate o blaginji. To je tako kot če bi 4 ali 5 moških zbiralo žensko za poroko, ki bo nasljednjo soboto. Veliko sreče.

Šarec inPočevapčivalšek – izvenklasna igralca in nakladača v prazno – Šarec celo poklicni igralec.

Počivalšek, ko ga ne moreš gledati v obraz, ko govori- kaok seka preko aske tisti njegov ciničen nasmeh. Ko govori eno, kar mu je naročeno, misli pa….

Golob je pa “piccolo ma concentrato”- strup v mali flaški. Tudi vizuelno 🙂  Samo da mu ne bo preveč stopil javni nastop v glavo in da bo dojel, da se nima kaj zapletat na tak primitivni nivo teh primitivcev, kot so bili ostali trije gostje v Tarči.

No, tudi njegova navajanja da 7.000 netto dobi na račun  in kazaje pačne liste- koliko pa dobi npr. v pokojninske stebre od celotne “plače” 🙂  obstajajo seveda pri takih vodilnih po pogodbah o zaposlitvah tudi aneksni za bonuse v obliki tudi npr. v pokojninske sklade 🙂

To je denar, ki se po zakonu obravnava kot izplačilo iz življenskih in rentnih zavarovanj, ko po 3-10ih letih vplačevanja  ne gre nikoli v obračun dohodnine 🙂  Hojs pa preprosto kot tipičen slovenski zavistež   “goni” tistih  Golobovih mesečno plačnih 45.000 brutto.

Ima že izdelano in narejeno retoriko sicer; je pa gopodarstvenik z dejanskim delom v stroki, za razliko od Počivalška, ki je diplomirani agronom in nikakor ne sodi v določene gospodarstvene resorje, ker določenih stvari sploh ne zna, ni kompetenten, nima izkušenj – še najmanj pa za turizem 🙂 on je diplomiral na drobnici.

in pa Šarca, ki je pa kot izšolani lesar  potem “študiral” dramsko igro na AGRFT….

Hojs je pa tipični nastolčkan policaj. Z namazanim jezikom, nakladač s črnim zajedljivim, neizpuhtljivim  sarkazmom, ki vsakomur skače v besedo, povozi z blebetanjem v debati brez kuture in nekulturnim vsakokvanjem in žaljenjem na osebnin ravni  vsakega sogovornika na javni debatni sceni, kar je zelo primitivno, neprofesionalno.

Ma dobro je rekel Golob  v debati s Hojsom, ko mu je slednji spet skočil nekuturno in egoballsko v besedo:

Golob: “a ste videli, vi ga vprašate o elektriki, on govori “pravljico” o “Mirkotu in Slavkotu”  ( partizanska imena Mirko in Slavko 🙂

Upam, da Hojstastega in Počivalnika po volitvah ne vidim več na TV-ju… Niti v kakšnem drugem mediju.

Hojs in Počivalšek sta za na odpad, Golob je samo še en povzpetnež, bojim se da zelo vpet v državno korupcijo. Glede koruptivnosti tu ne bo nobenih sprememb, tudi če bo Golob v vladi, morda bo vse skupaj še huje in manj pregledno. Hojs in kompanija so vsaj prebutasti, da bi vse prikrili, pa pokukajo ven afere, Golob bi pa znal zadeve zelo dobro prikriti.

Ne vem, oboje je žalost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close