Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice oddaja prikolice

oddaja prikolice

V Rovinju oddamo prikolico za 4 osebe,možnosti v juniju in konec avgusta,september.Več informacij ob vašem povpraševanju.Prijeten dan.

Pozdravljeni zanima me kje v katerem campu je prikolica, kakša je plaža, koliko je prikolica oddaljena od morja in sanitarij, koliko bi prišel tedenski najem prikolice. Hvala in lepo pozdravljeni!

Tudi mene zanima. ali je septembra že kaj premrzlo? Kaka je cena? Sprejemate tudi domače živali (psa, ki sta izjemno čista, pa tudi lastniki se zavedamo čistoče)?

prikolica je v campu polari blizu vilas rubin,plaza je raznovrstna od skal,peska do nudistične.V blizini tudi bazen,otroska igrisca,tenis itn.Do sanitarij je cca 30 m do plaze cca 50 do nudistične cca 100m.Na dan bi zaračunali 25 eur.Če te še zanima javi in ti sporočim tel.štv. oz napiši svojo.

septembra je lahko tudi ful toplo čist odvisno ne morem garantirati.Mi vedno gremo čez vikend v septembru in je prav fino ni tiste grozne vročine.Glede psov ni problema, saj ga imamo tudi mi.Cena v septembru je 20 eur.Če te še kaj zanima javi in ti pustim tel.štv.oz.pusti ti svojo.

cena 25 eur je v glavni sezoni.

Prosim, ce se mi javis na moj email: curly_marusha@hotmail.com!
Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close