Oddaja Preverjeno – verski fanatiki
Ne mors verjet, 24.02.2022 ob 03:54
Ne mores verjet kaksni opranoglavci zivijo med nami. Zenska mora biti doma, nositi krilo…..tisti tip iz Jezerskega….bogi njegovi otroci, samo to lahko recem. Ste gledali?
Kaj je pa tu narobe?
To je edino naravno in k sreči se to počasi vrača tudi k nam ?
Res, kot bi njihov mentalni razvoj zastal v srednjem veku.
Najbolj smešno mi pa je, ko trdijo, da je takšna ureditev naravna!? Jim ne kapne, da se ne bi toliko stoletij ženske borile proti njej, če bi bila normalna, naravna? Nič naravnega ni pri zatiranju žensk, gre le za umotvor zelo nedigurnih in zafrustriranih moških. Me zanima kaj bi pokazala psihoanaliza takšnih pajacov. Najbrž kakšne resne osebnostne motnje…
Jap, 24.02.2022 ob 08:15
Grozljivka, pa še reklamo jim delajo. Še mal pa bomo kot v širiatu, brez islama!
Tole nas čaka pod Janšo, Toninom in Počivalškom.
Ali ste že pozabili izjavo Počivalška, da mora biti 3 milijone Slovencev čez 10 let.
Pa Toninove izjave o prepovedi splava.
Pa JJ pajdašenje s cerkvo.
…..
Anonimno 5148, 24.02.2022 ob 08:59
Tole nas čaka pod Janšo, Toninom in Počivalškom.
Ali ste že pozabili izjavo Počivalška, da mora biti 3 milijone Slovencev čez 10 let.
Pa Toninove izjave o prepovedi splava.
Pa JJ pajdašenje s cerkvo.
…..
Zato pa pejte na volitve in izberte taprave. JJ bo pojedel svoje kompanjone, se ne bo mel s kom pajdašit pol.
Božó, 24.02.2022 ob 08:52
Res treba zacet uvazat zenske iz juzne in vzhodne evrope.
Vas pa ko jebe… Kot je nekdo ze rekel… Gor v bruselj vas poslat.
Božo, ti nisi naš. Tebe bi bilo treba nazaj dol poslat, k sebi primernim. Pri nas smo razvita in napredna družba. Prilagodi se, ali pa pojdi v jamo k sebi enakim.
Božó, 24.02.2022 ob 09:09
Vidis da niste slovenke za zene in za matere…
Zakaj preprosto ne povete…
Nismo dobre mame. Nismo dobre zene. To ni za nas. Volimo satanizam. Destrukciju. Hocemo da budemo evropljanke. Da cikamo i kofetkamo po celi dan.
In to je to… Konc profesionalne debate.
Odvisno kaj šteješ za dobro mamo in ženo. Zame je dobra mama tista, ki za očeta svojih otrok izbere spoštljivega in ljubečega človeka, zanesljivega in trdnega. Takšnega, ki ne bo izvajal nasilja nad njo in otroki in ki ne bo zatiral hčerk, sinov pa vzgajal v patriarhalne maniake, ki ne bodo spoštovali žensk. Dobra mama je zame srečna mama, ki torej poleg družine handla tudi kariero in počne, kar jo izpolnjuje, kajti le tako bo znala zadostiti tudi čustvenim potrebam otroka. Zame dobra mama ni tista, ki cele dneve čepi v kuhinji in pedena moža, ki se ga boji cela familija.
Kaj pa dobra žena? Dobra žena je zame tista žena, ki parkira možu-s katero se lahko mož pogovarja o vsem, ker sta intelektualno na istem nivoju, ki ni spolno zavrta in zna uživati v seksu, ki ve, da ima pravico zahtevati od moža spoštovanje, ki zna sodelovati s partnerjem. Samo s takšno je lahko moški res srečen. Če ima namesto ženske doma psa na verigi, pa seveda postaja bolj in bolj nezadovoljen, kar vodi v nasilje v družini in varanje.
Paja… Logicno.
Dobra mama-da je njej dobro…
Dobra mama je zame tista ki svoje prioritete, sreco, veselje, zelje da na stran zato da bi otroku bilo dobro, za njegovo dobrobit, za njegovo korist, za njegovo sreco… Itd…
Potpuno suprotno.
A vidis… Neke be cudjne mentaljitjet…
A ni kristus rekel… Kdo hoce biti prvi naj bo sluga…
Mislim da nismo tu da bi zadovoljevali strasti… Pa samo jaz jaz jaz…
Pac niste za druzino.
Sej sem rekel…
Lepo in primerno se izrazite in to je to
He ha, kaj pa tisti ravnatelj , ne vem česa že, ki pravi da bi se mogli otroci nekje pri 10 letih v šoli ločit na dekliške in fantovske razrede.
In deklice bi morali poučevat o šivanju, kuhanju…..pa to dejansko težko verjameš da taki zaplankani ljudje živijo.
Fante bi pa učili kaj, kako splolno zlorabljat otroke?
Božó, 24.02.2022 ob 09:35
Paja… Logicno.
Dobra mama-da je njej dobro…
Dobra mama je zame tista ki svoje prioritete, sreco, veselje, zelje da na stran zato da bi otroku bilo dobro, za njegovo dobrobit, za njegovo korist, za njegovo sreco… Itd…
Potpuno suprotno.
A vidis… Neke be cudjne mentaljitjet…
A ni kristus rekel… Kdo hoce biti prvi naj bo sluga…
Mislim da nismo tu da bi zadovoljevali strasti… Pa samo jaz jaz jaz…
Pac niste za druzino.
Sej sem rekel…
Lepo in primerno se izrazite in to je to
No, vidiš, Božo, kaki se motiš. Mame, ki vse naredijo za otroka, niso dobre mame. Raziskave kažejo, da v uravnovešeno in zdravo odraslo osebo zrastejo otroci, ki so jim starši znali postavit meje. Ljubezen ne pomeni, da otroku daš vse. Ljubezen pomeni, da otroka, namesto da mu daš ribo, naučiš loviti ribe. Razumeš? Otrok mame, ki bi zanj naredila vse, popolnoma podredila svoje življenje njemu, je navaden razvajen egoist, ko zraste. Ki pričakuje, da se mu bodo vsi klanjali in da bodo njegove potrebe na prvem mestu. Napaka! Uravnotežena vzgoja je pomembna in predvsem zadostna prisotnost očeta.
Pa tudi če bi bila dobra mama takšna, kot jo ti opisuješ, jaz takšne ne poznam v tvojem svetu. Pri vas se ženske podrejajo možu, tolerirajo nasilje, kar pa seveda ni dobro za otroke. Katera tradicionalni Stična mama bo pobrala otroke in zapustila nasilnega moža? Nobena. Jako dobra mama je to,ki dopušča psihično uničevanje otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.