ODDAJA NA RADIJU O OSAMLJENOSTI
Sem dal še kot novo temo, ker sem videl, da ne znate normalnega sporočila napisat. Nekdo vpraša, da je osamljen ampak vi same neumnosti.
je res tako težko napisati kakšno vspodbudno?
Jutri vabljeni v debato,
Rad bi videl, če se splača za vas imeti odprt forum, pa čeprav se mu reče čvek.
primož
S šefi načeloma ni debate, ampak jaz tega itak nisem nikol razumu.
Se ti ne zdi Primož, da kljub neumnostim, si smo (ok, sem) jih natrosili v tistem threadu ima to nek smisel? Saj si pameten mož, pa gotovo veš kdo visi na tem forumu, za praznik, v nedeljo…
Ne vem, meni je še najbolj vzpodbudno, kadar mi nekdo da vedeti, da v nekem zosu nisem sam. Mogoče se morbidno sliši ampak, grem stavit, da nisem edini…
Kaj bi blo bolš?
Joj, kolk sem jaz osamljena?
Potem pa nič… samo tišina…
Ne vem, jaz bi se počutil še bolj samega.
Na tako vprašanje pa pametnega odgovora itak ni. Vsaj ne od internetnih gobezdal… Men se zdi, da imaš za te zadeve druge forume… Upam, da nas čim manj pristane tam. Mogoče ravno po zaslugi tegale foruma…
Ja, Ksiht, zelo imaš prav.
Tudi jaz mislim, da hecanja bolj pomaga kot skupinsko objokovanje ne vem česa. Vsaj pri meni je tako. Kadar sem “down”, me še najbolj poberejo oslarije, ob katerih se nasmejem…
Tak forum bi naj bil ravno za čvekanje kar počez, vsi bolj resni forumi pa ITAK imajo ciljno populacijo in točno določeno tematiko.
Lahko noč!
La Luna, meni je bilo pa lepo, da si mi ob mojem jamranju priskočila na pomoč – ne z zajebancijo – ampak s svojo zgodbo. Kdor bere tvoje poste, si misli, matr, ta se ma pa fajn. Saj, a človek se nima vedno fajn. In ko tule gor pride s problemom, pol mora biti res hudo (če ne provocira, itak). Hvala La Luna za tvoje besede. Meni zajebancija takrat ne bi nič pomagala.
KOt je Orka napisala, zajebancija pri problemu ne pomaga, mogoče 5 % ljudi, ostali pa potrebujejo besedo. Pa ne zajebantsko v stilu, najdi si fukača…če je to za vas vspodbudna beseda???
KAr se pa šefovstva tiče pa je res tako kot pravite, s šefom je težko debatirati in jaz sem si zamislil, da ne glede na čvek, so forumi namenjeni izmenjavi mnenj in pomoči, drugače pa obstajajo tudi drugi forumi.
JA tako sem si jaz zamislil, in tukaj ne morete kaj dosti pomagati, rečem lahko samo to, da pač želim narediti nekaj dobrega za vse, tudi tiste, ki bi samo čvekali, ampak čvek ni zajebancija?
Tudi jaz se rad pošalim in še sanja se vam ne koliko. Vendar ima vse svojo mejo in namen. Tukaj naj bi bil namen pomoč.
Ksiht in ostali, seveda dovolim kakšno neumnost in kakšno zajebancijo, ampak to ne sme prevladovati, če pa začne prevladovati potem me pa moti.
ZA neumnosti sta dva foruma tjavendan in brezveze, komot se lahko tja vključite.
Tukaj pa je nekdo spraševal, da je osamljen. Dajmo mu kakšno lepo besedo.
Primož
Odvisno kaj to kokodakanje pove, ali je pravzaprav v drugem jeziku, če ga nihče ne razume, in če ne pove nič pametnega, potem raje ne kokodakaj.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.