Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Oddaja 1 na 1 gospod Janković

Oddaja 1 na 1 gospod Janković

Kriminalec in manipulator non plus ultra. Sterajte ga nazaj domov v Saraorce. Ker baraba Janković ni vreden, da bi bil pokopan v slovenski zemlji.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 07.11.2021 ob 18:45

Moja napoved je, da ga bosta pokopala Jurček, in Damjanček, ker sta  enostavno preveč neumna. Zastonj bo vsa podpora politike, pravosodja medijev. Vse bo prišlo na svoje

slovenski donald trump. težko razumet zakj desnjaki malikulejo trampa. levaki pa socialno čutečega jankoviča. folk butasto zarukan. nč čudnga da mamo slabo precepljenost. hehe

Kako pa kaj prognoza njegove trebušne slinavke? Predolgo že vleče naše milijarde u svoj đep…..

Vsem poštenim slovenskim obrtnikom, ki so zaradi Jankovićeve goljufije iz finančne stiske na koncu naredili samomor. Prasec Janković pa je preko by-passov spumpal denar ven iz Grepa in ga preko mreže podjetij preusmeril na svoje privatne račune.

Sem gledal. Janković je definitivno psihopat, ker samo psihopat lahko gleda v oči in tako mirno laže.

Odgovor na objavo uporabnika
Servio Tullio, 08.11.2021 ob 10:57

Sem gledal. Janković je definitivno psihopat, ker samo psihopat lahko gleda v oči in tako mirno laže.

Itak. Tip je megaloman. Manipulator par excellence.

Al bo še enkrat kandidiral? A kdo ve?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close