Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od ženske pričakujem, da opravlja vsa gospodinjska dela

Od ženske pričakujem, da opravlja vsa gospodinjska dela

Ja res zanimivo, ker ženskam NIKOLI ni dovolj veš, taka je njihova narava 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ti si nemogoč, ker pričakuješ in ne želiš! glede na to kako si se poimenoval pa ni nič čudnega! jaz sem moški, pa mi je kar slabo ko slišim kaj takega. v roke se raj vzami!

Še en fukfehtar ki se prilizuje ženskam 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pazi se, zdaj te bodo moški, ki ne morejo dobiti žensk, raztrgali 🙂

morda te pa zapusti, potem bos lahko pa sam od sebe pričakoval 😀 to bi bilo najbolje zate, očitno ne veš sploh zakaj si z njo! lp

glede na tvoje izjave, bi rekel da si ti samski in bo tako še nekaj časa. ego te jebe, vem to je hudič, začni raje delati na sebi!

Pa kje ti zdaj vidiš, da se VSE hvalijo?? Par jih napiše, da zaslužijo več in ti zdaj misliš, da imajo vse ženske večjo plačo. LOL…ko bi le bilo res.

Meni osebno se zdi koristno in zabavno bit tudi gospodinja. Nikoli ne bi hotla bit zavaljeni tip, ki ne ve kaj počet sam s sabo. In ti ki tukaj pišeš, ja vem, en revček si, ki je mislu kaka provokacija bo to. Upam, da si sam brišeš rit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close