Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od ženske pričakujem, da opravlja vsa gospodinjska dela

Od ženske pričakujem, da opravlja vsa gospodinjska dela

Kaj je tako nemogočega v tem, če od ženske pričakuješ, da doma kuha, pomiva, lika, pospravlja? To je tradicionalno njihovo delo in tudi danes ne bo nobeni krona z glave padla. Saj poleg gospodinjstva lahko še vedno hodi tudi v službo, da bo zadovoljeno njeni potrebi po emancipaciji in občutku ekonomske neodvisnosti.

Se strinjam, da je pomivanje posode bolj žensko delo, tudi pometanje, sesanje, brisanje polic ipd. Navsezadnje tudi kuhanje, pa čeprav niso ravno najboljše v tem. Vsi vemo, da so najboljši kuharji moškega spola 🙂

No pričakujeta lahko marsikaj…-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še dobro, da se te ukazovalne, vase zagledane feministke in ostale možače, najdejo samo na kakšnem forumu, socialnem omrežju, pa še te so na srečo vse samske. Kdo bi pa nucal tako babo doma ?

Tebe tudi (doma) nobena ne rabi, jokcanje, jamranje in pljuvanje po forumih tega ne bo spremenilo. Ostani samski ali pa pejd med geje (ugotavljam, da rad ližež ritko izbranim moškim uporabnikom).

Franček,
to je v 90% tudi v življenjski praksi.

A tebi daje sliko tukajšnjih 5 mon?

Pozabi.

Tako je, zanimivo je, da si pri takih pričakovanjih kot je zgoraj (seveda v duhu provokacije tukaj ampak vseeno če pogledamo bistvo) bodo pa osebe, kjer se v oni drugi temi strinjajo tukaj seveda proti vsaj večinoma, češ da moramo it s časom naprej ker nenazadnje tole kar piše zgoraj ni v duho ženske nadvlade v odnosih z moškim.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ekola, si priznal, da je ženska kraljica. Tebi krona nima past od nikoder, ker priznaš, da si lenuh in pijanček. Kaj pa naj ženska s tabo dela? Vonja alkohol in smrad po lenobi?

Jaz pa pričakujem, da ima tip tolk denarja, da imava zaposleno gospodinjo in čistačico, jaz pa preprosto uživam življenje.
Pol se pa zbudim in grem pomit posodo:-)

Tebe tudi (doma) nobena ne rabi, jokcanje, jamranje in pljuvanje po forumih tega ne bo spremenilo. Ostani samski ali pa pejd med geje (ugotavljam, da rad ližež ritko izbranim moškim uporabnikom).[/quote]
Zajeb. Geji imajo dobro mnenje o ženskah 🙂

No, jaz sem imela to čast spoznati moškega, ki mi je že v štartu povedal, da so gospodinjska opravila izključno ženska….zakaj to poznanstvo ni šlo dlje, pa je mogoče z lahkoto ugotoviti. :)))

No, jaz sem imela to čast spoznati moškega, ki mi je že v štartu povedal, da so gospodinjska opravila izključno ženska….zakaj to poznanstvo ni šlo dlje, pa je mogoče z lahkoto ugotoviti. :)))[/quote]
Ker si človek principov;-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Najemi gospodinjo in bodo tvoja pričakovanja povsem mogoča 🙂

No, jaz sem imela to čast spoznati moškega, ki mi je že v štartu povedal, da so gospodinjska opravila izključno ženska….zakaj to poznanstvo ni šlo dlje, pa je mogoče z lahkoto ugotoviti. :)))[/quote]
Kako pa bi bilo, če bi povedal, da so gospodinjska opravila izključno moška ? 🙂

Ker si človek principov;-)?[/quote]

Sicer sem človek principov, ampak tu gre za to, da ne mislim biti nadomestna mati. Mislim, da je Spider enkrat napisal, da ti moški zamenjajo eno joško za drugo joško. :))) Opravljanje gospodinjskih opravil je sicer normalna stvar, samo moteče je, da te nekdo postavi pred tako dejstvo, po drugi strani pa on ni imel pojma o tehničnih opravilih, ki naj bi bila po njegovem “moška opravila”. No, računalnik je znal vklopiti. :)))

Najemi gospodinjo in bodo tvoja pričakovanja povsem mogoča :)[/quote]
Gospodinja stane in ni poceni. 🙂

Kako pa bi bilo, če bi povedal, da so gospodinjska opravila izključno moška ? :)[/quote]

To pa veš, da ne bi rekel. Neumna je delitev opravil na moška in ženska, je pa res, da določena opravila moški, ki so praviloma močnejši, lažje opravljajo.

Kako pa bi bilo, če bi povedal, da so gospodinjska opravila izključno moška ? :)[/quote]

To pa veš, da ne bi rekel. Neumna je delitev opravil na moška in ženska, je pa res, da določena opravila moški, ki so praviloma močnejši, lažje opravljajo.[/quote]
Določena dela pa opravijo ženske hitreje. In vendar mi je prišel na misel oče, ko je menjal elastiko pri … gatah:-))
Zadevo naredil, tako kot je treba, v sprejemljivem času. Skupaj s preklinjanjem…. neprecenljivo:-))) Ampak, me je naučil, da se da vse.

To pa veš, da ne bi rekel. Neumna je delitev opravil na moška in ženska, je pa res, da določena opravila moški, ki so praviloma močnejši, lažje opravljajo.[/quote]
Določena dela pa opravijo ženske hitreje. In vendar mi je prišel na misel oče, ko je menjal elastiko pri … gatah:-))
Zadevo naredil, tako kot je treba, v sprejemljivem času. Skupaj s preklinjanjem…. neprecenljivo:-))) Ampak, me je naučil, da se da vse.[/quote]

Jaz se spomnim enega primera, ko mož ni znal skuhati niti kofeta, ker žene ni bilo doma. To je primer nebogljenega moškega.

Se spomnim primera, ko mož ni znal najti ključev od avta. Ampak tako je bil vzgojen. Tako ga je vzgojila žena.

Ampak s temle wd-jčkom je res fajn debatirat. :)))

Huh to pa res. Kakšne debate imava včasih:-))) Ampak prepirat se pa ne zna. Zmeraj zgubi;-)))

Jaz se pa sploh ne maram prepirat. Tudi, če bi v prepiru zmagala, bi imela neprijeten občutek. Nekoč sem imela slabo navado koga opozarjati preden je bila storjena neumnost, pa je včasih prišlo do prepira. Sedaj pustim, da oseba naredi neumnost, da se iz tega vsaj kaj nauči. :))

Poznam občutek. Ponavadi se izogibam prepirom, če se le da. Obrnem na hec, če se le da. Preprečevanje neumnosti… ja to pa spada v opis del. Tu pa nimam kaj.:-)

Jaz osebno mislim, da živimo v časih, ko ženske niso več drugorazredna bitja, katerim pripada vsakršno manj častno delo, ki se ga moški načeloma otepa, zato, ker mu to lahko rani njegov ego. Poleg tega ga pa še lastna mama ni naučila nič v življenju narediti in mu je vedno nosila vse k riti in od nje. Tak moški si pravzaprav sploh ne zasluži ženske, ki bi nadomestila njegovo mati. Jaz sem v življenju dal veliko skozi in se veliko naučil, predvsem pa znam poskrbeti zase tako, da ženske z vidika preživetja sploh ne potrebujem. Znam kuhat, pospravljat, čistit, skratka vse kar človek mora znat, poleg tega mi nobeno delo ni pod čast, nasprotno, cenim to, da je človek produktiven v življenju in da ne poležava samo na kavču zato, ker je to njegovo poslanstvo. Sram naj bo moških, ki ne dajo nič od sebe, popivajo in poležavajo na kavču, zraven imajo pa ženske, ki jim riti odnašajo. Takim moškim želim, da so celo življenje samski in brez otrok, saj so družbeni izmečki. Osebno me prizadane posploševanje, da smo “vsi” moški taki, da bi samo gledali kdo nam bo delal nam v korist, mi pa bomo kao “gledali fuzbal”. Sramota.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close