Od ženske pri tridesetih pričakujem lastniško stanovanje – odplačano!
Brezpogojno dobro delo boš naredil, če se boš vsaki ženski ognil in še zelo hvaležne ti bomo. Nekako nimaš pravega občutka za sobivanje in odnos z žensko. Čustveno si bil že kdaj navezan na žensko ali so ti po tej plati bližji moški?[/quote]
Čisto iz firbca- ko nekdo začne preveč napletat proti ženskam, takoj padejo prve obtožbe o moškoljubcih. Kako to, meni pride prej na misel o asocialnosti…
Brezpogojno dobro delo boš naredil, če se boš vsaki ženski ognil in še zelo hvaležne ti bomo. Nekako nimaš pravega občutka za sobivanje in odnos z žensko. Čustveno si bil že kdaj navezan na žensko ali so ti po tej plati bližji moški?[/quote]
Čisto iz firbca- ko nekdo začne preveč napletat proti ženskam, takoj padejo prve obtožbe o moškoljubcih. Kako to, meni pride prej na misel o asocialnosti…[/quote]
Meni pa slabe izkušnje. Ali lastne ali pa zaradi vzora staršev. Običajno pa lastne zaradi slabega vzora starševskega odnosa.
Čisto iz firbca- ko nekdo začne preveč napletat proti ženskam, takoj padejo prve obtožbe o moškoljubcih. Kako to, meni pride prej na misel o asocialnosti…[/quote]
Samo meni je bolj zanimivo tole, da takoj ko moški nekaj zahteva (pa zavoljo debate ignorirajmo dejstvo da Franček malce provocira ampak point ostane) al pa pričakuje, se usuje nanj plaz ženske kritike, medtem ko ženska pričakuje od tip (kot recimo ona tema da pričakuje vsj 1000€ plače) pa je to celo odobravano in hvalevredno kot je jasno razbrat v replikah tako žensk kot moških.
Skratka konstantna demonizacija osebka moškega spola, mi bi mogli vzet vsako one postavljajo zahteve to pa je znak dobre in prave ženske, pravi moški (po njihovo) pa ne sme met zahtev če ne je takoj (po tvoje) asocialen) moško ljubec ali topli bratec itd………..
Ženskam gre samo v nos tole, da tisti moški ki bi jih one želele so enostavno predobri za njih, tisti ki pa jih hočejo pa so preslabi, dobrodošli v svet moških je vse kar lahko rečem 🙂
Čustvena navezanost, povezanost je nek termometer, ali je tip bolj topel ali ne… 🙂 Če pa se zahakljaš v njegove pogoje, ki naj bi bili izpolnjeni, da bi on lahko ljubil žensko, te je pa speljal v slepo ulico…
Pa saj če nimaš nobenih stikov z katerikoli stvarjo, nimaš nobenih izkušenj. Zato vprašam.
Bom razložil. Kjer delam, je ogromno ljudi, nekaj tudi istomislečih, nekaj precej poženščenih za moje pojme, ogromna večina povprečnih, nekaj ekstremistov. Ogromna večina je šolana v iber, so izredno brihtni in je prav luštno delat, ker prav čutiš pamet. Zanimivo je pa, ko pride na novo kakšen mladinec, ki je še stare šole. Jih ni veliko, so pa. In ko opazijo, kar pač opazijo, je prva reakcija- jaz bi jih potolkel kot mačke. In jaz tečnoba kakršna sem, jih samo vprašam -zakaj? Nihče ne zna razložit. Začnejo pa razmišljat. In zadnjič sva šla z bratom na precej dolgo pot in je debata nanesla na to in sva prišla do istega zaključka oba sva bila plod vzgoje -potolkel bi jih kot mačka, samo njega je vprašal -zakaj- sošolec na faksu, mene pa sodelavec v službi, ki je bil precej bolj. pameten kot jaz in je dal šolo življenja precej pred menoj skozi.
Pride mi na misel samo: benti vzgojo s predsodki. Pa vesel sem, ker nimam otrok, ker nimam pojma, kako jih vzgajat. No tole je čisto of topik:-)) Bom dal mir.
Čustvena navezanost, povezanost je nek termometer, ali je tip bolj topel ali ne… 🙂 Če pa se zahakljaš v njegove pogoje, ki naj bi bili izpolnjeni, da bi on lahko ljubil žensko, te je pa speljal v slepo ulico…[/quote]
Ah daj no. Jaz sem zmožen navezanosti, pa zato še nisem topel.
Tkole: pesimist je optimist z izkušnjami, to ti dam prav. O ženskah nimam nobenega mnenja. Imam pa mnenje o ljudeh, enih ne prebavljam, drugi so mi v redu. Zakaj bi imel slabo mnenje o neki skupini zaradi enega posameznika. Samski sem pa zato, ker je pač tako naneslo. Če bi naneslo drugače, verjetno ne bi bil.
Frajer… ne delam se frajerja, jaz sem frajer:-)))) Tolčem pa po nikomer, mi ni potrebno. Če kdo čuti drugače se opravičujem. Bi me pa zanimalo, zakaj tako čuti…
Želja, da nekoga potolčeš, se pojavi takrat, ko se počutiš ogroženega.
Treba je vedeti, da vso to kopičenje znanja ni slučajno, ampak v želji, da se ne počutimo manjvredne. In ker naša samozavest temelji na tem krhkem znanju in teoriji, nas lahko znanje ogroža, ker nam predstavlja konkurenco in strah pred izgubo navidezne samozavesti.
Čisto drugače in neogrožujoče bi reagiral tisti, ki svojo samozavest gradi na lastnih izkušnjah in tudi slabih, ki so človeka okrepile in mu vlile spoštovanje do življenja.
Želja, da nekoga potolčeš, se pojavi takrat, ko se počutiš ogroženega.
Treba je vedeti, da vso to kopičenje znanja ni slučajno, ampak v želji, da se ne počutimo manjvredne. In ker naša samozavest temelji na tem krhkem znanju in teoriji, nas lahko znanje ogroža, ker nam predstavlja konkurenco in strah pred izgubo navidezne samozavesti.
Čisto drugače in neogrožujoče bi reagiral tisti, ki svojo samozavest gradi na lastnih izkušnjah in tudi slabih, ki so človeka okrepile in mu vlile spoštovanje do življenja.[/quote]
Pol se ženske konstantno počutijo ogrožene ker udrihajo po nas in nas označujejo za mamine sinčke itd….. aja ne to je resnica, kar ženska reče je resnica, kar pa mi pa udrihanje….. lulz
Saj je povsem enako, ko ženska napiše neke svoje “zahteve”. Samski se med seboj pač prezirate oziroma na nek čuden način iščete kompatibilnost. NA čuden pa zato, ker se preveč bojite nekih sprememb oziroma imate nerealne želje in iščete neko popolnost, ki sploh ne obstaja. Zato pa prihaja do kritiziranja, obtoževanja, posmehovanja vsepovprek, ko se srečate s pričakovanji drug drugega. Ok, saj je res, da nam ne morejo vsi ustrezat, ampak tolikšno “sovraštvo”/prezir oziroma nenaklonjenost, kot je čutiti od večine samskih, me sploh ne čudi, da raje ostajate sami. Krivi ste si pa čist sami, ker to medsebojno vzpodbujate. Mogoče komu tudi tako paše.
Saj je povsem enako, ko ženska napiše neke svoje “zahteve”. Samski se med seboj pač prezirate oziroma na nek čuden način iščete kompatibilnost. NA čuden pa zato, ker se preveč bojite nekih sprememb oziroma imate nerealne želje in iščete neko popolnost, ki sploh ne obstaja. Zato pa prihaja do kritiziranja, obtoževanja, posmehovanja vsepovprek, ko se srečate s pričakovanji drug drugega. Ok, saj je res, da nam ne morejo vsi ustrezat, ampak tolikšno “sovraštvo”/prezir oziroma nenaklonjenost, kot je čutiti od večine samskih, me sploh ne čudi, da raje ostajate sami. Krivi ste si pa čist sami, ker to medsebojno vzpodbujate. Mogoče komu tudi tako paše.[/quote]
Bil bi bolj verodostojen če bi eksplicitno omenil da to velja za oba spola… zdaj je čutit kot da je to samo za moške kljub posplošenem izrazu ”samski” ker replika je na mene oz moškemu spolu…..
Če boš to povedal skeli se bo ona šla kregat s tabo, 100% da ona ni taka itd. 🙂
Saj sem napisal, da je povsem enako. A ni logično, da potem velja to, kar si povedal ti (ki se obračaš na ženske) in to kar sem povedal jaz (ki se na moške). To sta oba spola. To pomeni = enako. Ti si pa spet počutil ogroženega.
Forum je zaprt za komentiranje.