Od ženske pri tridesetih pričakujem lastniško stanovanje – odplačano!
In od kje velecenjenem osebku to, da sem jaz par mesecev nazaj kaj stokal tukaj gor? Prijavljen sem sele dober teden tukaj, ampak dovolj, ni treba bit raketni znanstvenik, da ugotovis, kako neke skele in podobna govna pisarijo o sebi kako so cool in razgledane in oh in sploh in kako so dejavne na vseh podrocjih, vse ze dozivele itd, ko pa odpres forum za nazaj je pa vsake 5minut njen post tukaj. A vas resnica boli? Vidim da. In glede na to, kako vedno “mamico” omenja, se da ugotoviti, da je bila kot otrok mocno zapostavljena- premalo materinske ljubezni. To se z aviona vidi.[/quote]
res ne vem, zakaj ste se na Skelo spravili? jaz je ne poznam, samo po njenih postih mi deluje pametna, zanimiva in sploh ne konfliktna oseba.. evo, če bi bila dec, bi mi bila zanimiva..fuul :)[/quote]
Ja, če bi imel iq 70, da bi ji lahko pariral. Njeni nasveti so vedno 1-3 zadetek z googla.
In od kje velecenjenem osebku to, da sem jaz par mesecev nazaj kaj stokal tukaj gor? Prijavljen sem sele dober teden tukaj, ampak dovolj, ni treba bit raketni znanstvenik, da ugotovis, kako neke skele in podobna govna pisarijo o sebi kako so cool in razgledane in oh in sploh in kako so dejavne na vseh podrocjih, vse ze dozivele itd, ko pa odpres forum za nazaj je pa vsake 5minut njen post tukaj. A vas resnica boli? Vidim da. In glede na to, kako vedno “mamico” omenja, se da ugotoviti, da je bila kot otrok mocno zapostavljena- premalo materinske ljubezni. To se z aviona vidi.[/quote]
res ne vem, zakaj ste se na Skelo spravili? jaz je ne poznam, samo po njenih postih mi deluje pametna, zanimiva in sploh ne konfliktna oseba.. evo, če bi bila dec, bi mi bila zanimiva..fuul :)[/quote]
A zakaj? Ker ne prenesejo, da se jim pove resnica….
Fantki še vejo ne, kaj naredi pravega moškega….mislijo, da je tole junačenje za tipkovnico, otročje
žaljenje na ravni OŠ…moško…da so poskusi šokirati s primitivnostjo in prostaštvom…pogum…
To je vse raven OŠ…tja do 3.4 razreda….hkrati bi bili pa radi odrasli….to pa ne gre, a ne?
Je žalostno res, da je lahko ženska več deca, kot oni vsi skupaj….
Kolk berem dans tle, te je Matkić fajn popluval, ne rab Domček dodat več nč, ogledalo ti stoji, sam ti mižiš, kva čmo… On bo sanjal tok dolg kot ti da dobiš naslednga, sam paz da se mu prej kva ne zgodi ane.[/quote]
To si sam ti vidu….on se je sam faj osmešil….pa pokazal ves svoj gravž…
Sej pol mu je blo žal…pa čist prepozno.[/quote]
Osmešil se je sam v očeh nadutih babnc. Tipa ste načrtno zmerjale, dokler vam ni vrnil, pol pa ste cmerkale, da se kao tega več ne greste. kolk berem tle, se pojavlajo staln en in ist provokatorji neregistrirani in par bolanih osebkov, moderator, par ok osebkov kot so bli Matkić, Spider, Fotrov sine (ja berem vas že dalj časa) pa mogoč še una antilopca, pa včas še itka pa kva je že bla, bikinka, dobr pa Marko, Robi pa On_ majo tut tu pa tam zlo dobr postavlene argumente, sam ne glede babnc.
Ne poznam mudela, ampak dvomim da mu je žal, bol mi je deloval kt da je nalašč podjebavau.
Fantki še vejo ne, kaj naredi pravega moškega….mislijo, da je tole junačenje za tipkovnico, otročje
žaljenje na ravni OŠ…moško…da so poskusi šokirati s primitivnostjo in prostaštvom…pogum…
To je vse raven OŠ…tja do 3.4 razreda….hkrati bi bili pa radi odrasli….to pa ne gre, a ne?
Je žalostno res, da je lahko ženska več deca, kot oni vsi skupaj….[/quote]
mislim.. pa lahko bi se tule zgovarjali na NIVOJU.. ne pa s takimi bolanimi.. ne morš verjet..res..
sori Skela, samo moj četrtošolec premore ogromno sočutja.. ima neizmeren čut do sočloveka.. toliko stari otroci so še zelo iskreni in nepokvarjeni..
tole, kar se grejo pa mtkić in domen in nevemšekdovse je pa podlo in hudobno!
Ma kva gledaš pristransko, če se kerkol spravla na kugarkol, je tle tko, da se ŽNJ povprečnežev spravla na par mudelov ki izstopajo in majo dobre in slabe lastnosti (Spider, Dater, Matkić, EB) Tipi predvsem kr so fauš, babnce pa ker bi jih rade podredile v kužke, pa ne gre in pol se kreše ceu forum. Namest, da bi zrela večina (samooklicana) pokazala zrelost in doumela da je lajf različn in ni sam ene pravcate poti (ki so jo dal sami skoz) ampak jih je več, če bi zrela večina to priznala, manjšini bi se pou manj kregali, sam je težko večini priznat, da je tut druga pot prava ozirom enako prava kot njihova, ker pol uničjo v to kar verjamejo, in kar razglašajo.
Ma kva gledaš pristransko, če se kerkol spravla na kugarkol, je tle tko, da se ŽNJ povprečnežev spravla na par mudelov ki izstopajo in majo dobre in slabe lastnosti (Spider, Dater, Matkić, EB) Tipi predvsem kr so fauš, babnce pa ker bi jih rade podredile v kužke, pa ne gre in pol se kreše ceu forum. Namest, da bi zrela večina (samooklicana) pokazala zrelost in doumela da je lajf različn in ni sam ene pravcate poti (ki so jo dal sami skoz) ampak jih je več, če bi zrela večina to priznala, manjšini bi se pou manj kregali, sam je težko večini priznat, da je tut druga pot prava ozirom enako prava kot njihova, ker pol uničjo v to kar verjamejo, in kar razglašajo.[/quote]
logično, da smo si ljudje različni in prav je tako! in da pride včasih do nasprotja interesov in konfliktov.. tudi ok.. in da vsak zagovarja svoja stališča.. prav tako.. ampak, da se pa načrtno j*be človeka v glavo in da se spušča na osebni nivo z nizkotnim žaljenjem.. not ok!!
Sploh ce si sebe prebirala si dobila podatek novoja 3 razreda.
mislim.. pa lahko bi se tule zgovarjali na NIVOJU.. ne pa s takimi bolanimi.. ne morš verjet..res..
sori Skela, samo moj četrtošolec premore ogromno sočutja.. ima neizmeren čut do sočloveka.. toliko stari otroci so še zelo iskreni in nepokvarjeni..
tole, kar se grejo pa mtkić in domen in nevemšekdovse je pa podlo in hudobno![/quote]
Maš prav….večina osnovnošolcev premore več čuta in samokontrole kot teli tukaj…
Jest sprejmem svoj del krivde….ker se pustim potegniti v “debato” z modeli, za katere je kristalno
jasno, in vem že iz preteklosti, da so nesposobni pogovora….pa sej se mi ne zgodi prevelikrat…:-)
Večinoma jih ignoriram….stopim čez….sej veš kaj…
tole, kar se grejo pa mtkić in domen in nevemšekdovse je pa podlo in hudobno![/quote]
Maš prav….večina osnovnošolcev premore več čuta in samokontrole kot teli tukaj…
Jest sprejmem svoj del krivde….ker se pustim potegniti v “debato” z modeli, za katere je kristalno
jasno, in vem že iz preteklosti, da so nesposobni pogovora….pa sej se mi ne zgodi prevelikrat…:-)
Večinoma jih ignoriram….stopim čez….sej veš kaj…[/quote]
Oh wow
Ma kva gledaš pristransko, če se kerkol spravla na kugarkol, je tle tko, da se ŽNJ povprečnežev spravla na par mudelov ki izstopajo in majo dobre in slabe lastnosti (Spider, Dater, Matkić, EB) Tipi predvsem kr so fauš, babnce pa ker bi jih rade podredile v kužke, pa ne gre in pol se kreše ceu forum. Namest, da bi zrela večina (samooklicana) pokazala zrelost in doumela da je lajf različn in ni sam ene pravcate poti (ki so jo dal sami skoz) ampak jih je več, če bi zrela večina to priznala, manjšini bi se pou manj kregali, sam je težko večini priznat, da je tut druga pot prava ozirom enako prava kot njihova, ker pol uničjo v to kar verjamejo, in kar razglašajo.[/quote]
logično, da smo si ljudje različni in prav je tako! in da pride včasih do nasprotja interesov in konfliktov.. tudi ok.. in da vsak zagovarja svoja stališča.. prav tako.. ampak, da se pa načrtno j*be človeka v glavo in da se spušča na osebni nivo z nizkotnim žaljenjem.. not ok!![/quote]
Teb je logično pa men, pa še komu ampak a če pogledaš zdle mal tut kar piše skela pa učas On_ Marko a so oni kva bolši od Matkića recimo čeprav se majo za bolše… skela ponaula in ponaula da smo skor usi moški zanič ker ona pač tko vidi, prau, ampak zakva pol ne sprejme v športnem duhu ko podjebavan osebek zapič nazaj v njo resnico ako je res vdova. skela ma ravn tolk pojma o Matkiću al je maminkn sine al ne, kt ma on pojma o njenem vdovostvu, sam on ne jokca pa ignorira ko ga ena coprnica al pa baba jebe v mozak ko pa on pojebe nazaj pa ignor pa v jok pa na drevo.
Od začetka tut ko je on lepo odgovarjal in argumentiral, je biu načrt skoz isti, da je mamin sine, pa ni blo veze kaj je napisal mudel.
logično, da smo si ljudje različni in prav je tako! in da pride včasih do nasprotja interesov in konfliktov.. tudi ok.. in da vsak zagovarja svoja stališča.. prav tako.. ampak, da se pa načrtno j*be človeka v glavo in da se spušča na osebni nivo z nizkotnim žaljenjem.. not ok!![/quote]
Teb je logično pa men, pa še komu ampak a če pogledaš zdle mal tut kar piše skela pa učas On_ Marko a so oni kva bolši od Matkića recimo čeprav se majo za bolše… skela ponaula in ponaula da smo skor usi moški zanič ker ona pač tko vidi, prau, ampak zakva pol ne sprejme v športnem duhu ko podjebavan osebek zapič nazaj v njo resnico ako je res vdova. skela ma ravn tolk pojma o Matkiću al je maminkn sine al ne, kt ma on pojma o njenem vdovostvu, sam on ne jokca pa ignorira ko ga ena coprnica al pa baba jebe v mozak ko pa on pojebe nazaj pa ignor pa v jok pa na drevo.
Od začetka tut ko je on lepo odgovarjal in argumentiral, je biu načrt skoz isti, da je mamin sine, pa ni blo veze kaj je napisal mudel.[/quote]
Oboje je res, On je mamin sine, jaz pa vdova. (vsaj na tem forumu)
Sam da jaz podjebavanje prenesem, on pa ne.
To je vsa razlika.
Če žališ, moraš biti tudi sposoben prenesti kritiko….on je pa ne, pa ostalih par “cvetk” tukej tud ne.
Sam če vas je pet proti enmu se počutite korajžne….ko pa dobite kero po smrčku pa kev kev kev…
Ma kva prenesš, če bi prenesla neb ignorirala kot prauš da delaš ane…. ravn obratn je, on prenese podjebavanje, ko pa je začeu podjebavat pa je biu jok in stok kako je grozn, ve ste ble do njega skoz grozne če je on biu grozn. Povedau je resnico ki je enako resnična kot resnica ki jo razglašate zanj, pa ga nben ne pozna….
Nevem kko jih je lahk 5 proti enmu al pa eni, ko pa je vas k ste ga podjebavale blo več on pa sam en. Al je blo 5 Matkićev al kva? A bla si ti skela in Goldfish pa pol še una brez nicka k skoz mena nicke kak ji paše k se zjutr zbudi.
Ma kva prenesš, če bi prenesla neb ignorirala kot prauš da delaš ane…. ravn obratn je, on prenese podjebavanje, ko pa je začeu podjebavat pa je biu jok in stok kako je grozn, ve ste ble do njega skoz grozne če je on biu grozn. Povedau je resnico ki je enako resnična kot resnica ki jo razglašate zanj, pa ga nben ne pozna….
Nevem kko jih je lahk 5 proti enmu al pa eni, ko pa je vas k ste ga podjebavale blo več on pa sam en. Al je blo 5 Matkićev al kva? A bla si ti skela in Goldfish pa pol še una brez nicka k skoz mena nicke kak ji paše k se zjutr zbudi.[/quote]
Sej sem jaz tud povedala resnico. Kje je pa nisem?
Nevem kko jih je lahk 5 proti enmu al pa eni, ko pa je vas k ste ga podjebavale blo več on pa sam en. Al je blo 5 Matkićev al kva? A bla si ti skela in Goldfish pa pol še una brez nicka k skoz mena nicke kak ji paše k se zjutr zbudi.[/quote]
Sej sem jaz tud povedala resnico. Kje je pa nisem?[/quote]
Zakva spet ignoriraš pou vprašanja, kok je blo Matkićev in kok je blo vas, 3 prot enmu zakva pol pravš da jih je blo 5 da so bli glasn in lajal al kukerkol. Spet se izogibaš odgovorom kt marskera cura. Ne ti ne on ne poznata resnice en o drugmu. On ne ve zakva si ti postala vdova in ti neveš kku je bit dans mlad. Ne dobijo usi jurja plače in šihta takuj in ker tega ni si avto matsko mamin sinko al kva? Bomo vidl kku dolg bodo tvoji otroc mamin sinkoti pa hčerke al boš jih pr 15tih sterala ven če ne bodo prnesl 100 ojrov da ti dajo za stroške?
Sej sem jaz tud povedala resnico. Kje je pa nisem?[/quote]
Zakva spet ignoriraš pou vprašanja, kok je blo Matkićev in kok je blo vas, 3 prot enmu zakva pol pravš da jih je blo 5 da so bli glasn in lajal al kukerkol. Spet se izogibaš odgovorom kt marskera cura. Ne ti ne on ne poznata resnice en o drugmu. On ne ve zakva si ti postala vdova in ti neveš kku je bit dans mlad. Ne dobijo usi jurja plače in šihta takuj in ker tega ni si avto matsko mamin sinko al kva? Bomo vidl kku dolg bodo tvoji otroc mamin sinkoti pa hčerke al boš jih pr 15tih sterala ven če ne bodo prnesl 100 ojrov da ti dajo za stroške?[/quote]
Ja. Sam si pozabu štet Domna, pa enTipa, pa multi-nicke, pa Frančka….pa vse ki so se na vseh postih
izživljali kot čreda opic…
Moji otroc so bli pa pr petih letih bolj zreli kot vi vsi skupej, nč bat za njih…pač vejo, da nč ne pade z neba.
Zakva spet ignoriraš pou vprašanja, kok je blo Matkićev in kok je blo vas, 3 prot enmu zakva pol pravš da jih je blo 5 da so bli glasn in lajal al kukerkol. Spet se izogibaš odgovorom kt marskera cura. Ne ti ne on ne poznata resnice en o drugmu. On ne ve zakva si ti postala vdova in ti neveš kku je bit dans mlad. Ne dobijo usi jurja plače in šihta takuj in ker tega ni si avto matsko mamin sinko al kva? Bomo vidl kku dolg bodo tvoji otroc mamin sinkoti pa hčerke al boš jih pr 15tih sterala ven če ne bodo prnesl 100 ojrov da ti dajo za stroške?[/quote]
Ja. Sam si pozabu štet Domna, pa enTipa, pa multi-nicke, pa Frančka….pa vse ki so se na vseh postih
Moji otroc so bli pa pr petih letih bolj zreli kot vi vsi skupej, nč bat za njih…pač vejo, da nč ne pade z neba.[/quote]
Če greva pogledat nazaj use poste dons zjutri pol vidm da je biu on sam ki je replikal tebi pa ribici pa še uni brez nika ko skos menjuje ni blo nbenga domna, bogeca, pijančka al pa kugarkol, pejt pogledat, uni so pol prišl k je začeu podjebavat, dukler se je lepo repliciral na vaše baje da resnice (tko verjamete ane) tolk dolgo je biu sam prot vam trem, ni blo nič ti sama prot petim ampak je biu lpo on sam prot vam trem babncam, takrat ste ble pa ve enak nesramne pa podjebantske kukr je pol biu on sam do vas ko se je prklučo še kdo. Sam ko je on podjebaval je biu grozn ve pa ste praule resnico, fantje pa mislju enako, obojni pa mate prau pa narobe. Dejstvo je da je dons praktično nemogoč met flet pri 2tih, pa dobro službo, mogoč 5% uspe met dobro službo, lastnga fleta pa nima nben, kaj šele odplačanga. Najem je podn ker plačujš 500 ojrov v lublan za eno sobno s stroški če ne še več, kva si naj pol začneš s 300 ojri kar ti ostane, ješ skor nč, pijš vodo, pa kupiš si kašno majco u kiku pa čevle za 20 ojrov na razprodajah. Jebeš tak lajf, pol razumš zakva je dons marsikdo raj kao mamin sinko kt pa odrasl moški, ne vidm prednosti, umrla bosta oba, on pa nehče u svojem fletu a je tko?
Moji otroc so bli pa pr petih letih bolj zreli kot vi vsi skupej, nč bat za njih…pač vejo, da nč ne pade z neba.[/quote]
Če greva pogledat nazaj use poste dons zjutri pol vidm da je biu on sam ki je replikal tebi pa ribici pa še uni brez nika ko skos menjuje ni blo nbenga domna, bogeca, pijančka al pa kugarkol, pejt pogledat, uni so pol prišl k je začeu podjebavat, dukler se je lepo repliciral na vaše baje da resnice (tko verjamete ane) tolk dolgo je biu sam prot vam trem, ni blo nič ti sama prot petim ampak je biu lpo on sam prot vam trem babncam, takrat ste ble pa ve enak nesramne pa podjebantske kukr je pol biu on sam do vas ko se je prklučo še kdo. Sam ko je on podjebaval je biu grozn ve pa ste praule resnico, fantje pa mislju enako, obojni pa mate prau pa narobe. Dejstvo je da je dons praktično nemogoč met flet pri 2tih, pa dobro službo, mogoč 5% uspe met dobro službo, lastnga fleta pa nima nben, kaj šele odplačanga. Najem je podn ker plačujš 500 ojrov v lublan za eno sobno s stroški če ne še več, kva si naj pol začneš s 300 ojri kar ti ostane, ješ skor nč, pijš vodo, pa kupiš si kašno majco u kiku pa čevle za 20 ojrov na razprodajah. Jebeš tak lajf, pol razumš zakva je dons marsikdo raj kao mamin sinko kt pa odrasl moški, ne vidm prednosti, umrla bosta oba, on pa nehče u svojem fletu a je tko?[/quote]
Ni. Je treba pač mal migat.
Dejstvo ostane, da je mamin sinko….pr 25 so eni že milionarji, pa niso nič dobil od staršev…tko da
očitno se da, a ne?
Sj to je ravno point, za une miljonarje si pol ti tut reva pa očkova hčerka kr uni majo pa lahk drugačn kriterij ane? Sam ti pač misliš da si najbolša da maš najbolj prav k razmišlaš da drug ne more met prau k živi in usak ki živi drugač pa ne po tvoji poti u lajfu je mamin sinko, pač ti maš takle standarde on pa takšne zakva je to tak težko rečt: ”Dobr je Matkić sj te razumem, dons je težje kt je blo nekoč, bo bulš, pač k sm jst bla pa 25 pa je to biu mamin sinko a veš, sam razumem da je dons drugač” Zakva je tok težko razumet da se cajt spreminja pa da je dons druga generacija pa drugačn cajt pa drugačne težave kukr ko si ti bla 25, ti si kao odrasla pa ne zmorš presečt mej, pr njemu k je 25 še razume oseba ampak pr teb to ni olajševalna okoliščina ampak prej dost bol žalostno kukr pr njemu k je še dejansko mlad.
Sj to je ravno point, za une miljonarje si pol ti tut reva pa očkova hčerka kr uni majo pa lahk drugačn kriterij ane? Sam ti pač misliš da si najbolša da maš najbolj prav k razmišlaš da drug ne more met prau k živi in usak ki živi drugač pa ne po tvoji poti u lajfu je mamin sinko, pač ti maš takle standarde on pa takšne zakva je to tak težko rečt: ”Dobr je Matkić sj te razumem, dons je težje kt je blo nekoč, bo bulš, pač k sm jst bla pa 25 pa je to biu mamin sinko a veš, sam razumem da je dons drugač” Zakva je tok težko razumet da se cajt spreminja pa da je dons druga generacija pa drugačn cajt pa drugačne težave kukr ko si ti bla 25, ti si kao odrasla pa ne zmorš presečt mej, pr njemu k je 25 še razume oseba ampak pr teb to ni olajševalna okoliščina ampak prej dost bol žalostno kukr pr njemu k je še dejansko mlad.[/quote]
Mal si nedosleden, a veš to?
Kaj zdej, a njemu se ne sme nč rečt, ker so drugi cajti?
Pr 25 sem jest skrbela še za koga, ne sam zase, pa sem se znala obvladat, ne pa tko, kot je
danes razgrajal po forumu kt mejhen razvajen otrok….
Ja, je drgačna generacija. Se strinjam, da so slabi cajti za službe…ampak tok skrajno razvajenih
25 + primerkov, ki so sveto prepričani, da jim PRIPADA dober lajf, brez da mignejo….pa tudi še ni
nikoli bilo.
Sam tolk.
Forum je zaprt za komentiranje.