Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od ženske pri tridesetih pričakujem lastniško stanovanje – odplačano!

Od ženske pri tridesetih pričakujem lastniško stanovanje – odplačano!

Sej nisi edina.
Jest že dolg razmišljam….pa naj bo res samo še “moški čvek”…oziroma v tem primeru “luzerski čvek”,
Pa naj po mili volji pijejo, kozlajo in združeno udrihajo čez ženske…
Sej po mojem ni strahu, da bi forum propadel….luzerjev se res ne manjka… skos novi prhajajo…

Sej nisi edina.
Jest že dolg razmišljam….pa naj bo res samo še “moški čvek”…oziroma v tem primeru “luzerski čvek”,
Sej po mojem ni strahu, da bi forum propadel….luzerjev se res ne manjka… skos novi prhajajo…[/quote]

Na netu maske padajo. Tu se vidijo pravi značaji matkiča, njegova podprnika enega tipa, boga, volka, domna in še koga. So kot volkovi. Matkič začne tuliit, podpre ga en tip, sledi bog, pridruži se še domen in volk in krdelo je vse bolj glasno.

Sej nisi edina.
Sej po mojem ni strahu, da bi forum propadel….luzerjev se res ne manjka… skos novi prhajajo…[/quote]

Na netu maske padajo. Tu se vidijo pravi značaji matkiča, njegova podprnika enega tipa, boga, volka, domna in še koga. So kot volkovi. Matkič začne tuliit, podpre ga en tip, sledi bog, pridruži se še domen in volk in krdelo je vse bolj glasno.[/quote]
Goodfellas 😉

Ne vem zakaj ne odprete teme: mi smo popolni, pa boste samo vi tam pisali o sebi oz o svojih sanjah, kako ste popolne. Skela, zlata riba, pq take… Dvolicne kes picke.

Sej nisi edina.

Na netu maske padajo. Tu se vidijo pravi značaji matkiča, njegova podprnika enega tipa, boga, volka, domna in še koga. So kot volkovi. Matkič začne tuliit, podpre ga en tip, sledi bog, pridruži se še domen in volk in krdelo je vse bolj glasno.[/quote]

Volkovi?
Bl mokri cucki….ki razen plunkov nimajo česa za pokazat….nobeden med njimi nima nič.
Ne na lastniški, ne na osebnostni, sploh na nobeni ravni…
Sam smrdijo pa res….

Skela, goldfish…. A ta model vaju pozna?
http://m.youtube.com/watch?v=xP3ABni5E5I
Glede na to, da govori o vama.

Ima za pokazat? Kaj le? Par blesavih nasvetov, ki eo btw 1. Zadetek na guglu.

Oooo, še bodo zapostavljenke od moških in boga pozabljene prihajale na naš vonj na forum. Vsak dan znova. To jim je namreč edini vonj po moškem, ki so ga lahko deležne v življenju.

Word

Domen, spet ti? En čas jokaš po forumih, da te nobena noče, drugič prostaški izpadi na monu.
Daj beri te tvoje izpade, mogoče si jih natisneš, neseš k terapevtu in ti bo on razložil zakaj te nobena ne mara.
Pa ne jokaj več okrog kako ne najdeš ženske, me ne čudi, da je ne najdeš.

.. nekje je pisal, da lahko ponudi ženski BREZPOGOJNO LJUBEZEN :)))

Ob takleh osebkih tle gor tako ženskih kot moških, ne morš met boljših izpadov, ko je mel normalno temo so ga popluval, zdaj se je pridružil pluvanju, kot Matkić, EB in še kdo… babnce pa v cmerkanje, kaj čmo, upam da smo se jih rešil, bo forum bolš kot kdajkol

Verjetno je shizofrenk. Enkrat po številnih forumih joka kako si želi ženske, kako jim vse nudi, predvsem brezpogojno ljubezen, drugič pa prostaški izapadi.
Ubogi revež.

O lej jih kokoši, skela se je celo preimenovala. Kaj ste res toliko glupe, da ne znate brat? Ocitno. Kdaj sem jaz napisal da iscem babo? Nikoli, samo vaše primere sem gor dajal, ampak glup človek ostane glup In vidve sta še en dokaz več za to. Če pa vaju prebiram stabpa tipične kokoši, ki gledata v življenju le na to, kako bi se okoristile. Kurbe pač

Oja, domen, par mecev nazaj si jokal pa lani pa predlani, sam jok in stok te je bil. Pa ne le na MONu, tudi drugje.

Verjetno je shizofrenk. Enkrat po številnih forumih joka kako si želi ženske, kako jim vse nudi, predvsem brezpogojno ljubezen, drugič pa prostaški izapadi.
Ubogi revež.[/quote]

Še pljunit ne zna tko, da bi kej zadelo. Ta je po mojem še čist mladiček….ene 13 let, 14 maksimum.
Kakšne ženske nek….bo pa še dolg sanjal….

Še ena zalezovalka, ki ve vse kje kdorkoli piše in kaj piše, kaj to pove o tebi koka stara? A nimaš lajfa, da se brezglavo podiš za nekom ki ga pol žališ… maš preveč časa na socialcu ko se sam vsake 3 mesce javlaš al kva?

LOL…jest pišem sam pod enim nickom….pač tud drugi vidjo, kakšen mejčken patetičen, smešen
luzerček si…

Ubogi revež.[/quote]

Še pljunit ne zna tko, da bi kej zadelo. Ta je po mojem še čist mladiček….ene 13 let, 14 maksimum.
Kakšne ženske nek….bo pa še dolg sanjal….[/quote]

Kolk berem dans tle, te je Matkić fajn popluval, ne rab Domček dodat več nč, ogledalo ti stoji, sam ti mižiš, kva čmo… On bo sanjal tok dolg kot ti da dobiš naslednga, sam paz da se mu prej kva ne zgodi ane.

Kakšne ženske nek….bo pa še dolg sanjal….[/quote]

Kolk berem dans tle, te je Matkić fajn popluval, ne rab Domček dodat več nč, ogledalo ti stoji, sam ti mižiš, kva čmo… On bo sanjal tok dolg kot ti da dobiš naslednga, sam paz da se mu prej kva ne zgodi ane.[/quote]

To si sam ti vidu….on se je sam faj osmešil….pa pokazal ves svoj gravž…
Sej pol mu je blo žal…pa čist prepozno.

In od kje velecenjenem osebku to, da sem jaz par mesecev nazaj kaj stokal tukaj gor? Prijavljen sem sele dober teden tukaj, ampak dovolj, ni treba bit raketni znanstvenik, da ugotovis, kako neke skele in podobna govna pisarijo o sebi kako so cool in razgledane in oh in sploh in kako so dejavne na vseh podrocjih, vse ze dozivele itd, ko pa odpres forum za nazaj je pa vsake 5minut njen post tukaj. A vas resnica boli? Vidim da. In glede na to, kako vedno “mamico” omenja, se da ugotoviti, da je bila kot otrok mocno zapostavljena- premalo materinske ljubezni. To se z aviona vidi.

Ljubezen do ženske je lahko samo pogojna. Pogoji so pa v materialnih, delovnih in duhovnih oblikah. Take, ki nimajo stanovanj, solidne plače, delovnih navad v gospodinjstvu, moške ljubezni ne morejo pričakovat.

ljubezen je VEDNO pogojna! pa do kogarkoli že..

Skela je tranvestit, ona je sama sebi dovolj.

In od kje velecenjenem osebku to, da sem jaz par mesecev nazaj kaj stokal tukaj gor? Prijavljen sem sele dober teden tukaj, ampak dovolj, ni treba bit raketni znanstvenik, da ugotovis, kako neke skele in podobna govna pisarijo o sebi kako so cool in razgledane in oh in sploh in kako so dejavne na vseh podrocjih, vse ze dozivele itd, ko pa odpres forum za nazaj je pa vsake 5minut njen post tukaj. A vas resnica boli? Vidim da. In glede na to, kako vedno “mamico” omenja, se da ugotoviti, da je bila kot otrok mocno zapostavljena- premalo materinske ljubezni. To se z aviona vidi.[/quote]

res ne vem, zakaj ste se na Skelo spravili? jaz je ne poznam, samo po njenih postih mi deluje pametna, zanimiva in sploh ne konfliktna oseba.. evo, če bi bila dec, bi mi bila zanimiva..fuul 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close