Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek od srede manj gužve povsod

od srede manj gužve povsod

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 12.09.2021 ob 15:40

msolivija, 12.09.2021 ob 13:42

Manj gneče je vedno dobrodošlo:) Na banki nisem bila že nekaj let – vse poteka po spletu. Sem pa v zadnjih dveh letih več kot 80% nakupov naredila preko spleta in se to ne bo spremenilo, ker je precej udobno:)

Kaj to rumeno vespo si tudi kupila prek spleta? ?

I wish:):):) Čaki, da jo najdem:)

sobotka5, 12.09.2021 ob 12:59

Kaj mislite, kako bo od srede naprej…..trgovine prazne, na bankah nič vrst. Res me zanima, kako bodo ljudje odreagirali na tako brutalen ukrep.

Robi567, 12.09.2021 ob 17:41

Neprijavljena, 12.09.2021 ob 17:26

Predvsem je odvisno kako bodo podjetja odreagirala. Mislim da bo še zanimivo – predvsem na bencinskih črpalkah ali storitvenih podjetij. Si predstavljaš da si voznik kamiona, narediš samotestiranje v službi, ampak na bencinsko pa ne moreš?

Ali pa še boljša – občina izbere neko podjetje za pokrpat vaško cesto. Delavci se samotestirajo. Kdo je uporabnik storitev? Vsi ki se vozimo po cesti ali občina? Kdo na občini?

Jaz sem naročena na internet, tv.  Sem uporabnik storitve. Torej se moram testirat na 48 ur da lahko uporabljam internet ali tv ali poslušam radio?

Moram imet PCT da mi odpeljejo smeti ali da mi lokalna čistilna naprava prečisti kanalizacijo ali da imam elektriko?

Pa kateri debil se bo sploh ubadal s temi bedastimi pravili.

Večina ima že poln kufer vsega tega podjebavanja.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

msolivija, 12.09.2021 ob 17:43

I wish:):):) Čaki, da jo najdem:)

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Darwin577, 12.09.2021 ob 13:03

Gnusi, ki uvajajo ukrepe so zelo previdni in kuhajo žabo počasi. Ker če bi jo prehitro bi znale začeti glave leteti z ramen po ulicah, trgovinah, bankah itd…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close