od srede manj gužve povsod
msolivija, 12.09.2021 ob 13:42
Manj gneče je vedno dobrodošlo:) Na banki nisem bila že nekaj let – vse poteka po spletu. Sem pa v zadnjih dveh letih več kot 80% nakupov naredila preko spleta in se to ne bo spremenilo, ker je precej udobno:)
Kaj to rumeno vespo si tudi kupila prek spleta? ?
Predvsem je odvisno kako bodo podjetja odreagirala. Mislim da bo še zanimivo – predvsem na bencinskih črpalkah ali storitvenih podjetij. Si predstavljaš da si voznik kamiona, narediš samotestiranje v službi, ampak na bencinsko pa ne moreš?
Ali pa še boljša – občina izbere neko podjetje za pokrpat vaško cesto. Delavci se samotestirajo. Kdo je uporabnik storitev? Vsi ki se vozimo po cesti ali občina? Kdo na občini?
Jaz sem naročena na internet, tv. Sem uporabnik storitve. Torej se moram testirat na 48 ur da lahko uporabljam internet ali tv ali poslušam radio?
Moram imet PCT da mi odpeljejo smeti ali da mi lokalna čistilna naprava prečisti kanalizacijo ali da imam elektriko?
Neprijavljena, 12.09.2021 ob 17:26
Predvsem je odvisno kako bodo podjetja odreagirala. Mislim da bo še zanimivo – predvsem na bencinskih črpalkah ali storitvenih podjetij. Si predstavljaš da si voznik kamiona, narediš samotestiranje v službi, ampak na bencinsko pa ne moreš?
Ali pa še boljša – občina izbere neko podjetje za pokrpat vaško cesto. Delavci se samotestirajo. Kdo je uporabnik storitev? Vsi ki se vozimo po cesti ali občina? Kdo na občini?
Jaz sem naročena na internet, tv. Sem uporabnik storitve. Torej se moram testirat na 48 ur da lahko uporabljam internet ali tv ali poslušam radio?
Moram imet PCT da mi odpeljejo smeti ali da mi lokalna čistilna naprava prečisti kanalizacijo ali da imam elektriko?
Šla si malo predaleč, so pa dovolj nori v kolikor bi imeli dovolj kadra bi izvajali totalen teror oziroma nadzor. Na njihovo žalost nimajo dovolj kadra, pa tudi mislim, da glede razmer ni priporočljivo novo zaposlovanje v javnem sektorju. Norost je neomejena, in se nevzdržno širi, epicenter Slovenija.
Forum je zaprt za komentiranje.