Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek od srede manj gužve povsod

od srede manj gužve povsod

Kaj mislite, kako bo od srede naprej…..trgovine prazne, na bankah nič vrst. Res me zanima, kako bodo ljudje odreagirali na tako brutalen ukrep.

Najbolje bi bilo, da tako kot na Danskem, ali Švedskem.

Gnusi, ki uvajajo ukrepe so zelo previdni in kuhajo žabo počasi. Ker če bi jo prehitro bi znale začeti glave leteti z ramen po ulicah, trgovinah, bankah itd…

Et…. Et…

Sad sam dobijo krpu u ruke… Jebo vas jansa da vas jebo!

Jaz sem ze na zacetku dejal, da je ta vlada bila politicno nastavljena. Namrec nihce od ostalih politicnih strank si ni hotel mazat rok. Jansa si jih ocitno mora. To je vse ena umazana politicna igra.

Koncno. Kak fajn. Mi ne bo treba iti na sodisce in na policijo, ce me bodo vabili.

Po moje zna biti še huje. Čeprav tole, kar so naredili… ni vredno komentarja, res ne.

Manj gneče je vedno dobrodošlo:) Na banki nisem bila že nekaj let – vse poteka po spletu. Sem pa v zadnjih dveh letih več kot 80% nakupov naredila preko spleta in se to ne bo spremenilo, ker je precej udobno:)

Odgovor na objavo uporabnika
Stajerc 66, 12.09.2021 ob 13:33

Koncno. Kak fajn. Mi ne bo treba iti na sodisce in na policijo, ce me bodo vabili.

Seveda da boš mogu. Te bodo prišli iskat, peljali na test, ki ga boš moral sam plačat. In nato šele na sodišče / policijo.

Nič ne bo drugače. Mislite da bojo ljudje upoštevali? Po moje se bojo požvizgali na to. Vsaj večina.

Tudi za Žide so izdajali ukrepe, koliko denarja imajo lahko , prepovedali vstope v kavarne, restavracije…,parke,sedeti na klopcah, hoditi po pločnikih. Samo bedaki ne vidijo, da se gre za napad na človeka.

Še T bi morali ukiniti in pustiti samo PC pogoj.

msolivija, 12.09.2021 ob 13:42

Manj gneče je vedno dobrodošlo:) Na banki nisem bila že nekaj let – vse poteka po spletu. Sem pa v zadnjih dveh letih več kot 80% nakupov naredila preko spleta in se to ne bo spremenilo, ker je precej udobno:)

Kaj to rumeno vespo si tudi kupila prek spleta? ?

Najboljša cvetka, če sem dobro razumela – na bencinski servis tudi ne smeš…natočiš in potem…?

prazne cerkve, nobenih maš.

Pajki, 12.09.2021 ob 16:37

Najboljša cvetka, če sem dobro razumela – na bencinski servis tudi ne smeš…natočiš in potem…?

Ne bo dolgo trajalo, se bo zlomilo gospodarstvo, vendar saj je znano, da nimajo pameti.

Covid plandemija bo po tragičnosti presegla okvirje, 2 svetovne vojne. Današnji glavni igralci so večji norci!

Ko bo vs e propadlo, pridem zbit zadnji žebelj v krsto.

Počivalo bo še naprej počival, ne glede na stanje gospodarstva.Pričakujejo, da bo gospodarstvo preživelo, da bodo izplačevali covid dodatke javni upravi. Gospodarstvo ne bo preživelo!

Od srede obračam novi list, in začenjam živeti asketsko. No pa saj bo tudi nekaj dobrega, od te vlade.

Predvsem je odvisno kako bodo podjetja odreagirala. Mislim da bo še zanimivo – predvsem na bencinskih črpalkah ali storitvenih podjetij. Si predstavljaš da si voznik kamiona, narediš samotestiranje v službi, ampak na bencinsko pa ne moreš?

Ali pa še boljša – občina izbere neko podjetje za pokrpat vaško cesto. Delavci se samotestirajo. Kdo je uporabnik storitev? Vsi ki se vozimo po cesti ali občina? Kdo na občini?

Jaz sem naročena na internet, tv.  Sem uporabnik storitve. Torej se moram testirat na 48 ur da lahko uporabljam internet ali tv ali poslušam radio?

Moram imet PCT da mi odpeljejo smeti ali da mi lokalna čistilna naprava prečisti kanalizacijo ali da imam elektriko?

Neprijavljena, 12.09.2021 ob 17:26

Predvsem je odvisno kako bodo podjetja odreagirala. Mislim da bo še zanimivo – predvsem na bencinskih črpalkah ali storitvenih podjetij. Si predstavljaš da si voznik kamiona, narediš samotestiranje v službi, ampak na bencinsko pa ne moreš?

Ali pa še boljša – občina izbere neko podjetje za pokrpat vaško cesto. Delavci se samotestirajo. Kdo je uporabnik storitev? Vsi ki se vozimo po cesti ali občina? Kdo na občini?

Jaz sem naročena na internet, tv.  Sem uporabnik storitve. Torej se moram testirat na 48 ur da lahko uporabljam internet ali tv ali poslušam radio?

Moram imet PCT da mi odpeljejo smeti ali da mi lokalna čistilna naprava prečisti kanalizacijo ali da imam elektriko?

Šla si malo predaleč, so pa dovolj nori v kolikor bi imeli dovolj kadra bi izvajali totalen teror oziroma nadzor. Na njihovo žalost nimajo dovolj kadra, pa tudi mislim, da glede razmer ni priporočljivo novo zaposlovanje v javnem sektorju. Norost je neomejena, in se nevzdržno širi, epicenter Slovenija.

Nagradno vprašanje katera država članica eu je največji hlapec Amerike, nato pakta, in eu? Oogovor je znan, to je Slovenija!Cel svet je pokrov wc školjke Amerika njena notranjost. Amerika Anglija, in Izrael so največje zlo na planetu!

Pa kateri debil se bo sploh ubadal s temi bedastimi pravili.

Večina ima že poln kufer vsega tega podjebavanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close