Od moža in od prijateljice telefon zaseden ob istem času???
Potem sta ena redkih, redkih srečnežev ki sta se našla.
Ampak vedenjski vzorci se prenašajo iz generacije v generacijo. Se pravi, da so tudi pred dvajsetimi in več leti živeli ljudje, ki so varali, drugi partner, pa je s tem soglašal, tako da si je zatiskal oči. Žal. Ko naletiš enkrat na mino in slepo zaupaš, se počutiš izigranega, naivnega in ne verjameš več v odnose, ki temeljijo zgolj na zaupanju.
Mi je žal, da živi – očitno večina – v svetu, kjer zaupanje ni več vrlina. Pa tako lepo je, ko si lahko miren in varen in veš, da smeš zaupati. Nama je točno tako lepo že dvajset let. In prevare se ne dogajajo ves čas in vsem. Dogajajo se samo tam, kjer ljudje niso dozoreli življenju. ko v bistvu sploh ne bi smeli biti v zvezi, ker so še otročički.[/quote]
Da se ti ne bo zgodilo, kot moji sosedi. Bila je prepričana, da sta si bila z možem zvesta in da sta si zaupala. Potem pa šok, mož je umrl in na zapuščinski se je pojavil njegov otrok, star toliko, kot njun tretji otrok. Toliko o zaupanju!
ne vem, v čem je fora, da bi on imel v imeniku njo shranjeno pod moškim imenom, saj pa avtorica ve, kakšno cifro ima ta ženska, če je njena prijateljica… Torej, četud tam piše “Lojz”, ona vidi, da je pod tem imenom cifra frendice in pol ni nobene pene… če pa pogleda prijateljčin gsm in vidi ime Micka, pa bo tam šifra njenega dedca, tud ve, pri čem je
sem včeraj klicala mojega, pa je imel zasedeno. potem sem klicala prijateljico, pa je imela zasedeno.
Naj obadva obesim? Ampak nimata telefonskih številk eden od drugega, niti ne govorita istega jezika. tako, da se 100% nista pogovarjala.
In od dveh taboljših prijateljic imam v imeniku št. njunih mož. Pa jih ne kličem. Sem pa enemu ravno včeraj pisala sms, po nareku prijateljice, s katero sem bila v avtu. Ona je bila šofer, jaz sopotnik, pa še njen telefon je bil prazen.
tale avtorica pa dvomi.
ali je tako strašno ljubosumna
ali pa ima razloge, ki jih pač nam ne zaupa.
To, da sta imela oba zaseden telefon, samo po sebi ne pomeni nič. Je pa reakcija moža precej čudna. Če bi imel “čisto vest”, bi ženi pač povedal, da je govoril z mamo, šefom, kolegom Janezom, sestrično Tino,…
Jaz tu vidim vsaj tri možne scenarije.
1. Mož in prijateljica res šmirata.
2. Žena je težka kot satan in možu teži vsakič, ko ima zaseden telefon, in je že rahlo naveličan tega.
3. Mož in prijateljica res njej nekaj pripravljata in ji noče povedat.
Fora je v tem , da marsikatera oseba, ki ima recimo samo en telefon in vara, in ni ravno bistre glave ,se gre takšne fore.
Svoje ljubimce ali ljubice imajo shranjene pod imeni drugega spola.
Pa saj to je že ustaljena praksa. Jaz sem svojega prevaranta, dobila tako, na ta način in z njim zaključila.
Če pa je človek še agresiven in morda ne dovoli vpogled v telefon, potem je dejansko priznal že v 90%, da ima nekaj za bregom.
10% je morda , da ga dobiš na njen ali njo na njemu.
Fora je v tem , da marsikatera oseba, ki ima recimo samo en telefon in vara, in ni ravno bistre glave ,se gre takšne fore.
Svoje ljubimce ali ljubice imajo shranjene pod imeni drugega spola.
Pa saj to je že ustaljena praksa. Jaz sem svojega prevaranta, dobila tako, na ta način in z njim zaključila.
Če pa je človek še agresiven in morda ne dovoli vpogled v telefon, potem je dejansko priznal že v 90%, da ima nekaj za bregom.
10% je morda , da ga dobiš na njen ali njo na njemu.[/quote]
ja, ja, saj to je vse res, ampak v konkretnem primeru pa z lahkoto preveri, katera cifra je za imenom in če je pod Lojze shranjena njena prijateljica, potem je vse jasno
Če sta mož in žena, imata verjetno skupne prijatelje? In tudi, če se je 20min pogovarjal z prijateljico, ne vem, v čem je problem. Problem nastane pri tem, ko popeni, ko mu omeniš. 🙂 Sicer pa bi jaz to dala ven, ko bi bila oba zraven mene. In po mimiki, obnašanju ugotoviš marsikaj, če le poznaš svojega moža in prijateljico. Čist mim grede bi jima še rekla, naj dokažeta. Kako, se pa ve.
Še dobro, da si prepričana, da sta se pogovarjala med sabo.
Kaj bi šele bilo, če bi klicala moža, pa se ne bi javil na telefon in bi zvonilo v prazno, potem bi pa klicala še prijateljico, pa se tudi ne bi javila, bi ji zvonilo v prazno. Potem bi imela neizpodbiten dokaz, da seksata in se zato ne javljata, a ne.
Moj je imel to packo vnešeno lepo kar pod original imenom, saj je bila sodelavka!!! S to razliko, da je ko je ona klicala bila naslikana mucka (tiste slikice), ko sem ga jaz klicala je sicer utripal narisan srček, ampak jebem* mast, zakaj pa je potrebno imet za sodelavko mucko ???!!!
Avtorica jaz te razumem, vsekakor čekiraj. Liz Taylor je enkrat rekla, da moškemu nikoli ne smeš 100 % zaupat in jaz se tega držim.
Te vara. 100%. Če bi bila vest čista, z njegove strani ne bi bila taka reakcija. prijateljico ob kavici povprašaj o tem pogovoru. Tajila bo. Zlaži se, da ti je mož priznal in da samo preizkušaš njeno poštenost, njeno pravo prijateljstvo. Opazuj njeno reakcijo.
Take klice ponavadi zbrišeta oba. Ne zaupaj jima!!!
Mož nima mirne vesti, ker je preburno reagiral na preprosto vprašanje. Ni pa nujno, da je njegova slaba vest povezana s to prijateljico. Prav tako ni nujno, da te vara. Poskušaj se umiriti in se delaj, da si na vse to pozabila, vendar pa bodi ves čas pozorna na njegovo morebitno nenavadno obnašanje. V tem trenutku ne smeš prekiniti stikov z njo, ker boš morala na prefinjen način ugotoviti, kaj se dogaja. Če onadva kaj imata, bosta sedaj bolj previdna in bosta to poskušala skriti pred tabo. Zato pravim, da bodi povsem mirna, ker če je kaj med njima, bosta že naredila napako in se izdala. Obstaja tudi možnost, da je večji interes z njene strani kot z njegove.
Forum je zaprt za komentiranje.