Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Nova večna tema debele starunklje, ki ji je najbrž cele dneve dolgčas in tu odpira teretizerske teme..Enkrat jo pecajo mulci na kupid, drugič je nihče ne peca, tretjič išče seks prijatelja, četrtič je ena, ki je nihče ne razume, ker noče iemti otrok…tudi za moškega se je že izdajala…vedno ji grete na limanice in resno odgovarjate na teme osebe, ki ji ni do nobenih debat, samo kosti meče, ker je pač ta čvek edino, kjer ima stik z živimi bitji…No, pa ko gre v trgovino mogoče..[/quote]
Jap. Moraš bit že konkretno umsko zaostal, da ne dojameš kdo stoji za vsemi temi vzdevki…

A se je javil še en, ki predela vse teme tu gor? Pa ne, da sta oba moška 🙂 in oba samska 🙂 pa nimata kaj drugega delat kot čisto vsako temo preštudirat in zanalizirat. Še jaz sem zvedela ogrono novega iz vajinih analiz :).

Torej te moti, če ima ženska višjo plačo kot ti, ne moti te pa, če imaš ti višjo plačo kot ona, ker ti pa bi rad sral njen po glavi in postavljal taka glupa vprašanja.
Nizka samopodoba?
Kaj pa, če ima nižjo plačo kot ti in pa višjo izobrazbo?[/quote]

Poglej.
Za zaslužit več denarja moraš več delat in več znat. Ne gre za znanje. Znanja je vedno premalo in se ga mora in da nadgrajevat.
Kakšno je to življenje, če ti partnerka dela 12 in več ur?
.
Se ti ne zdi, da je dovolj, če to dela samo en, ona pa…..
OK
dovolj.
prav je, da so različna mnenja, saj so tudi glave različne.

Torej te moti samo to, da ženska več zasluži kot ti. Žensko pa ne sme motiti, če ti več zaslužiš kot ona? Nizka samopodoba, a ne :)?

Meni pa ni jasno čemu toliko kompliciranja okrog višine plače ?
Meni je vseeno koliko kdo zasluži. Pa, če oba zasluživa vsak po 600 evrov, bova pač živela v skladu s temi zmožnostmi.
Če ženska zasluži več, toliko bolje. Če jaz zaslužim več, spet toliko bolje.

Jaz bi vzela vsakega, samo, da je moški.

čič ne da nič – začni se ponujat

Odvisno, kako izgledas. Lahko bos pa vesela da dobis takega, ki sploh ima sluzbo in še bolj, če jo bo čez dve leti sploh še imel. Torej delaj raje na tem, da boš dobila ti 2 jurja na mesec, če se slučajno bodočemu kaj zalomi….

čič ne da nič – začni se ponujat[/quote]

Saj bi se pa ne vem kako se to stori. A veš, nimam take postave, da bi se dala na pol gola na fb ali kaj takega. Sem grda, zato moram čakati,da se me kdo usmili. Ne morem jaz ogovrjat dedcev. Moški pa tako veš, da se lepijo le na lepe ženske. Ko bo zmanjkalo lepih žensk, bom pa jaz na vrsti.

Kako je MON super, tu si upam povedati, da sem grda.

Robi, thumbs up! 🙂

čič ne da nič – začni se ponujat[/quote]

Saj bi se pa ne vem kako se to stori. A veš, nimam take postave, da bi se dala na pol gola na fb ali kaj takega. Sem grda, zato moram čakati,da se me kdo usmili. Ne morem jaz ogovrjat dedcev. Moški pa tako veš, da se lepijo le na lepe ženske. Ko bo zmanjkalo lepih žensk, bom pa jaz na vrsti.

Kako je MON super, tu si upam povedati, da sem grda.[/quote]

Mislim pa, da si najti jebaca ni problem. Kaj te muči?

Ko sem spoznala partnerja je imel nekaj manj kot 80.000 tolarjev plače. Jaz sem takrat služila vsaj 3x toliko. V gotovini sem imela za polovico stanovanja. On ni imel nič. Vmes vzponi in padci, življenje včasih z več, včasih z manj ali še manj denarja, skratka, vedno sva živela tako, kot je zgoraj napisal Robi. Denar je bil vedno najin, ne glede na to koliko ga je bilo in kdo ga je zaslužil. Koliko pa danes zasluži, ti pa raje ne povem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ko sem spoznala partnerja je imel nekaj manj kot 80.000 tolarjev plače. Jaz sem takrat služila vsaj 3x toliko. V gotovini sem imela za polovico stanovanja. On ni imel nič. Vmes vzponi in padci, življenje včasih z več, včasih z manj ali še manj denarja, skratka, vedno sva živela tako, kot je zgoraj napisal Robi. Denar je bil vedno najin, ne glede na to koliko ga je bilo in kdo ga je zaslužil. Koliko pa danes zasluži, ti pa raje ne povem.[/quote]
Najbrz dosti. Si ze dobro preracunala, da se ti splaca, hahaha.

Ko sem spoznala partnerja je imel nekaj manj kot 80.000 tolarjev plače. Jaz sem takrat služila vsaj 3x toliko. V gotovini sem imela za polovico stanovanja. On ni imel nič. Vmes vzponi in padci, življenje včasih z več, včasih z manj ali še manj denarja, skratka, vedno sva živela tako, kot je zgoraj napisal Robi. Denar je bil vedno najin, ne glede na to koliko ga je bilo in kdo ga je zaslužil. Koliko pa danes zasluži, ti pa raje ne povem.[/quote]
Najbrz dosti. Si ze dobro preracunala, da se ti splaca, hahaha.[/quote]
Najbrž je že na začetku vedela, kako bo, lisica pametna. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jas imam komaj 50 evrov na mesec .

Sem lovec na krokodile in sem plačan po učinku.

Pametno je, da ima tvoj partner plačo, ko je vsaj približno primerljiva s tvojo. Sicer bodo težave…
Če imaš ti 500 EUR, potem je 1000 kar lepa plača. Če imaš ti 3000 EUR, s partnerjem, ki ima 1000 se dolgoročno ne bosta ujela, če bo stanje ostalo enako…

A plača določa partnerski odnos? Če pri človeku prednjačijo ekonomski interesi, kakor pa človek sam, kar je, potem res.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Najbrz dosti. Si ze dobro preracunala, da se ti splaca, hahaha.[/quote]
Najbrž je že na začetku vedela, kako bo, lisica pametna. :))[/quote]:))
A si mislil kako ga je odkar ga pozna, spravila na obrate, da sedaj on toliko več zasluži in njej sploh ni treba? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zaslužim 2k neto, iščem žensko, ki zasluži vsaj 1,5k neto, ostale odpadete. Poleg tega mora bit še sexy, pametna s pošlihtano glavo in si želi družine. Pomembno je tudi, da se stalno izobražuje in nadgrajuje svojo osebnost in samopodobo. Kako se to sliši? Prepričan sem, da se ne bo nobena javila. lp

A plača določa partnerski odnos? Če pri človeku prednjačijo ekonomski interesi, kakor pa človek sam, kar je, potem res.[/quote]
Veliko je takšnih, ki razmišljajo tipično kapitalistično in materialistično, kjer je vrednost človeka sorazmerna z debelino denarnice.

Je pa jasno rabrati, da ga ne bi podpirala :). Glej, če je s 600€ sposoben dati pol za stanovanje, potem čisto super. Samo ponavadi to pomeni, da v resnici dajo njegovi starši. Mene pa mamini sinčki ne zanimajo. Ampak taki, ki so res samostojni. Ne pa taki, ki samo čakajo, da kaj podedujejo.[/quote]

Pričakujem, da se sam preživlja.
To pomeni, da je samostojen glede bivanja, prevoza, vzdrževanja, prehranjevanja.
Tako, kot sem jaz.[/quote]
Evo me. En tak.In ker sem samostojen , ne potrebujem nikogar. Pa zdaj?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pričakujem, da se sam preživlja.
To pomeni, da je samostojen glede bivanja, prevoza, vzdrževanja, prehranjevanja.
Tako, kot sem jaz.[/quote]
Evo me. En tak.In ker sem samostojen , ne potrebujem nikogar. Pa zdaj?[/quote]

Če me rabiš zarad bajte, avta in kuhanja….pol kar bodi, kjer si.
Jaz bi rabla crkljanje, pogovor, skupen smeh, deljenje lepih trenutkov in lajšanje
slabih…. tko da….škoda.

Evo me. En tak.In ker sem samostojen , ne potrebujem nikogar. Pa zdaj?[/quote]

Jaz bi rabla crkljanje, pogovor, skupen smeh, deljenje lepih trenutkov in lajšanje
slabih…. tko da….škoda.[/quote]
Prvi del imam tudi sam. Drugega dela se ne spomnim več in mislim, da tega ne znam več. Verjetno se ga tudi bojim in to tudi priznam. Če je škoda ne vem, ampak tako pač je.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

slabih…. tko da….škoda.[/quote]
Prvi del imam tudi sam. Drugega dela se ne spomnim več in mislim, da tega ne znam več. Verjetno se ga tudi bojim in to tudi priznam. Če je škoda ne vem, ampak tako pač je.[/quote]

Najbolj iskren odgovor, kar sem jih v zadnjem času prebrala nasploh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close