Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Če pa ne bo želel, pa toliko bolje in lažje za žensko, da do te funkcije pride brez napora. 🙂

Aaaa ti mi bezaš med ušesi:-)) Pa je bilo vredno:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, si takoj pokazal, da me želiš nadvladati. :))) Ampak, meni je bilo to zelo simpatično.

Mogoče pa tudi ne. Mogoče pa se samo bojijo, da bi bili za koga samo kamen oz. ovira…[/quote]

Čaki, sploh ne razumem tele logike…išče tako, ki manj zasluži, da ji ne bo ovira?
Zakaj za božjo voljo?

Ker bi bil rad princ:-))) Zafrkavam se. Morda pa tudi ne. Mogoče so pa samo frustracije zadaj. Največkrat so…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj je lahko komot princ…pač tak,ki manj zasluži, ampak vseeno reši princeso…ene trikrat na noč 🙂

Ja, si takoj pokazal, da me želiš nadvladati. :))) Ampak, meni je bilo to zelo simpatično.[/quote]
Impala s sedlom, haaaaa, not gonna happen:-)))

Ja, si takoj pokazal, da me želiš nadvladati. :))) Ampak, meni je bilo to zelo simpatično.[/quote]
Impala s sedlom, haaaaa, not gonna happen:-)))[/quote]

Če bi se pustila nadvladat, bi se že zdavnaj poročila. :))) Tako pa sem težaven primer. 🙂

Levinja, kot levinja. Če ni kontrole, ni nič:-)))

Saj je lahko komot princ…pač tak,ki manj zasluži, ampak vseeno reši princeso…ene trikrat na noč :)[/quote]
Ena mi je noč rekla: dedci samo čakate, kje je kakšna, da boste igrali princa, ko vas pa človek rabi se pa samo pokadi za vami:-))

Saj je lahko komot princ…pač tak,ki manj zasluži, ampak vseeno reši princeso…ene trikrat na noč :)[/quote]
Ena mi je noč rekla: dedci samo čakate, kje je kakšna, da boste igrali princa, ko vas pa človek rabi se pa samo pokadi za vami:-))[/quote]

Je neki na tem … 🙁

Levinja, ki je v spopadu z “bikom”…..Če bom iz tega “boja” odšla nepoškodovana, bo to en velik čudež. :))) No, ampak za bika vem, da je samo zunanjost stroga.

P.S.: Izogibaj se zračnim znamenjem.

Ha še zunanjost ne preveč. Zračna znamenja… balonov nisem nikoli maral:-)) Zakaj pa se jim moram umikat.
Zadnja, ki me je zdelala, je bila prav tako levinja…:-)

Očitno nisem povprečen moški, da bi si iskal punco, ki zasluži manj …

Oziroma ni važno koliko zasluži v tistem trenutku. Bolj je važno kakšni so njeni plani in ambicije.

Če je na minimalki in ni nobene volje, da bi to izboljšala, je pač no-go situacija.
Na eni strani nisem nor, da bi si načrtno slabšal življenski standart. Po drugi strani pa je to zelo primitivno razmišljanje. Kdo pa nebi rad imel boljših delovnih pogojev (delovno mesto z minimalno plačo to sigurno ni).

Nisem svetnica. Takrat bodoči mož se je priselil v moje stanovanje z dvema vrečkama – še oblačil ni imel veliko. Ni delal, je še študiral (večni študent), jaz sem takrat veliko delala in dobro zaslužila – so bila drugačna razmerja kupne moči. Tudi avto je bil moj. Čisto fajn je bilo, ker meni denar pomeni samo plačilno sredstvo.
Ko je on začel dobivati plačo in pozneje, ko je imel še popoldansko dejavnost ter kar dobro zaslužil, je pa pokazal svoj pravi obraz. Moj denar je bil še vedno najin oz. takrat že naš, ker sva imela otroke, njegov denar je bil pa samo njegov. In se je začel norčevati iz mene, uboge reve, ki si nisem mogla privoščiti novih oblačil in podobnega, imela izreden limit postrgan do konca, kak mesec je tudi kaka položnica ostala neplačana. On pa je s svojo plačo živel kot car, seveda so potem prišle še druge ženske, pijačke, vsakega pol leta nov telefon (in pred desetletjem to še ni bilo tako kot danes, ko jih zastonj mečejo za tabo), in kar je še takega.

V bistvu je očitno kar prav, da človek razmišlja tako kot ti, ker tako lahko vidiš, ali človek sploh zna z denarjem in ali sploh ima občutek za realnost. Moj zdaj že bivši mož ga ni imel, ker ni nikoli živel samostojno in sam, s svojim denarjem, pokrival vse svoje potrebe.[/quote]

Ja, ravno podobne izkušnje so me privedle v odpiranje take provokativne teme.
To kar opisuješ, je kar pogosto, če se zveza tako začne kot pri vama. Poznano iz mojega lastnega življenja. Zato sem izredno nezaupljiva glede teh denarnih zadev.

kakšno zdrizasto razmišljanje
bolj važno kot to koliko zasluži je, koliko bo podedoval ☺

Meni se ne zdi preveč grozno, tvoja osebna odločitev. Meni se zdi najbolj pošteno da mi ženska takoj pove kaj pričakuje, potem lahko vsaj takoj zaključiva in ne zapravlja mojega časa.

Čeprav mogoče manjka malo konteksta, če si recimo zelo mlada in boš imela mlajšega tipa je možno da bo nekaj časa trajalo da pride do dobre plače… je pa odločitev čisto tvoja.

Eno so želje in babje fantaziranje drugo reala. Saj vse sanjajo o dobri službi pa lepemu visokemu možu z dibro plačo in hišo avtom novim. Pa kup otročičkov…reala je pa druga.

Da se ji nebo zalomilo in bo ta z dobro plačo šel k drugi ,ker v življenju te lahko marsikaj doleti, bolezen, nesreča…in potem rabiš oporo ob sebi ne en ki ko spokal kufre ker boš imela premajhno plačo.

Vsi majo bruto 1000place tud najvecji luzerji….

Seveda je..smešno zahtevati.

Lahko samo spoštujemo in rečemo DA osebi, ki nam odgovarja.
Drugače to ni veza ampak kviz “Kdo več zasluži”.
Verjemi, čez 70 let bomo vsi skupaj imeli nekaj skupnega; postali bomo kup prahu.

Z denarjem ali brez. 😇

Ja kaj bo pa on dobil v zameno ? Eno ki bo salo nabirala ?

Ena takšna življenska. Pleh dobro izgledala vedno iskala takšnega z denarjem dobrim avtom. No našla keša bilo pa job v njrgovi firmi… no se zakvačkalo on veliko delal njej dolgčas si našla jebača v firmi….No na koncu ona samska noben je ni hotel depresija pristala v moste polje…sama stara…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close