Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

Od moškega pričakujem, da ima povprečno plačo

A se ne moreš z mano odkrito strinjat? :)))) Mene so tu napadli samo zato, ker trdim, da najlažje furata skupaj dva, ki imata podoben standard.[/quote]

Nihče te ni napadel, mogoče ”napadel” če smo že precizni 😉

Kakorkoli bistvo je da imaš po moje narobe, pa ne zato ker se strinjam s komerkoli drugim ampak predvsem zato, ker če se hvalite da je ljubezen čustvo nad vsemi ostalimi in neodvisno potem višina plače ne bi smela vplivat na ljubezen ki baje nima meja in ne izbira, če kot razlog za neuspeh neke zveze ali nepodajanje v le-to navedeš kot razlike v premoženju ali materialnem oz. višini plače potem je meni jasno samo eno, da te osebe zagotovo nisi nikoli ljubila, pa obrneš kakorkoli želiš…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako sem razmišljala, ko sem bila stara 20 let, da je v ljubezni pomembna samo…..ljubezen. Zelo malo je parov, ki jih druži predvsem in samo ljubezen, pa to lahko obrneš kakorkoli želiš. :)))) Največ jih je skupaj zato, ker so bili mnenja, da je pri določeni starosti že potrebno imeti partnerja, ker jih skupaj držijo otroci, ker jih skupaj držijo krediti, premoženje ipd. Na starševskem čveku je bila pred nekaj dnevi odprta tema – koliko bi vas po več letih skupnega življenja izbralo istega partnerja….ne boš verjel, precej postov je bilo takih, da sigurno ne bi izbrali istega partnerja.

In zakaj ne ?

To je njena tolažba.

A se ne moreš z mano odkrito strinjat? :)))) Mene so tu napadli samo zato, ker trdim, da najlažje furata skupaj dva, ki imata podoben standard.[/quote]

Nihče te ni napadel, mogoče ”napadel” če smo že precizni 😉

Kakorkoli bistvo je da imaš po moje narobe, pa ne zato ker se strinjam s komerkoli drugim ampak predvsem zato, ker če se hvalite da je ljubezen čustvo nad vsemi ostalimi in neodvisno potem višina plače ne bi smela vplivat na ljubezen ki baje nima meja in ne izbira, če kot razlog za neuspeh neke zveze ali nepodajanje v le-to navedeš kot razlike v premoženju ali materialnem oz. višini plače potem je meni jasno samo eno, da te osebe zagotovo nisi nikoli ljubila, pa obrneš kakorkoli želiš…[/quote]

Da se zbudijo čustva, je vedno potreben nek dražljaj. Enim so to feromoni, drugim zunanja lepota in tretjim notranja lepota. Del slednjih pozabi dodati, da gre za notranjo lepoto denarnice.

a tukaj so C-P_ji od anti in wd z ZS_ov ☺

Po bitki je vsak general. Ko cez 10 in vec let pogledas nazaj, vidis samo tisto, cesar nisi dobil, cemur si se mogel odpovedat, ne pa tud to, kar si se naucil, spoznal, predelal in si zaradi truda ter vseh vetrov boljsi clovek.

Ljudje scasoma zdrsnemo v rutino, pozabimo, zakaj smo si izbrali tega partnerja, pozabimo, da je bilo to nasa zavestna odlocitev ne prisila in pozabimo, da se lahko v vsakem trenutku odlocimo za drugacen razplet in odnos koncamo. Vsako dejanje pa potegne svoje posledice, nekatere so nam vsec, druge ne, in spet zdrsnemo nazaj v cono udobja in raje jamramo kot da bi tvegali kaj boljsega. To je zacaran krog. Ce sam nisi aktivni borec za zivljenje, se lajf odloci namesto tebe.

Zato mi je nefer in metanje peska v oci tistih, ki “ugotavljajo”, da so xx let zapravljali cas z nekom. Dobili so tocno tisto, kar rabijo.

Res je.
Saj ni čudno, da se ceni samo še egoizem in koristoljubje.

Jah glej, nekaj zdaj ne gre skupaj tu najbolj, ko so nekateri tukaj napisali spet nekaterim tukaj da majo pač žensko eno ker so jo edino lahko dobli pa pač stradajo seksa, so se ti eni izgovarjali na ljubezen in da pa mogoče niso pomislili da enostavno pač se RADI prilagajajo (sklepal bi iz ljubezni kajne?) nato pa prideš ti ven s tezo, da je to redkokdo ali pa skoraj nihče takšen, in spet bi morali verjeti da pa so ravno tu zbrani smetana ljubezni od srca ne glede na vse ostalo….

Kakšno naključje.

Ko pa smo nekateri tu gor dejali da v 90% je zveza zaradi ekonomskih koristi in računice enega in drugega pa naj bo to računice seksa, materialne varnosti ali samo pogleda drugih (vpliva zunanjih dejavnikov češ zdaj bi pa že lahko mela otroka) pa smo bili ”napadeni” da to ni res….

Treba se bo pač dol vsest in dobro razmislit v čem je point ljubezni, in samopretvarjanja zaradi boljšega počutja morda? Da si sami sebi zakrivamo da imamo nekoga radi, ko pa jasno vemo da če pa ne bi blo plače bi vse propadlo?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dajte se premožne ženske sprijazniti s tem, da večina moških, razen redkih izjem, ne pleše okoli vas zaradi denarja. Imeti morate tudi druge kvalitete in veščine za zapeljevanje e moških, ki se jih ne da kupiti z denarjem. Sama imam kljub univerzitni izobrazbi zelo skromno plačo (cca 800 evrov bruto) težavo , da se moških otepam, ne pa da bi jih bilo premalo. Izbire imam torej zelo veliko, res pa je, da imam resnega fanta in da me ne zanimajo.Težijo mi bitveno bolj kot sorodnici, ki dela v očetovem podjetju in ji je postlano z vsem. Ves denar in finančna varnost ji ne pomagata, da bi dobro izgledala, bila urejena in da bi premogla kakšen nasmešek ter koketiranje z moškimi. Zato je pa noben moški ne povoha, kljub plači 1700 evrov.

Skrivnost ženskega uspeha pri moških ni v denarju, tudi ne v tem, da bi prehitro skočile v posteljo (da me ne bo kdo narobe razumel). Kaj je, boste morale ugotoviti same ter se potruditi. Če ste že presegle najstniška leta, naivnost in nezrelost, bi to morale ugotoviti že zdavnaj.

Ženske se delajo, kot da jim keš pri nas ni pomemben, vseeno pa določijo neko minimalen znesek, pravijo, mora imet vsaj 1000 eur neto, ali pa, ne sme zaslužit manj od mene. V resnici je pa to spet ena od njihovih potegavščin. S takšnimi izjavami na lažji način pridejo do nekoga, ki zasluži še kaj več kot samo 1000 eur.

Saj pa to je jasno da moški v 99% ne gledamo na plačo….. jasno je tudi da bi veliko več moških vzelo in ”preživljalo” brezposelno seksi žensko kot pa obratno…

To je pač naša ”slabost” ali pa narava, kakorkoli vzameš…

Kot da so moški, ki gledajo samo na izgled kaj boljši od žensk, ki se jim gre samo za denar.

In ti jim tega ne privoščiš, da imajo nekoga, ki veliko zasluži oziroma več od njih?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ti jim tega ne privoščiš, da imajo nekoga, ki veliko zasluži oziroma več od njih?[/quote]
Taka butasta vprašanja kar zase obdrži.

Bistvena razlika je da mi ne skrivamo tega, za besedami kot je ljubezen, čustva itd…. večina moških (MOŠKIH!) odkrito pove da jim je izgled pomembn, medtem ko večina žensk govori nekaj potem pa jih gledaš pa delajo ravno nekaj kontra 🙂

Pa če smo že striktni mi lahko vsaj rečemo da ljubimo neki del nje oz njeno telo, denar je vseeno nekaj s čemer ne prideš glih na Svet telo pa ma vsak 🙂

Bistvena razlika je da mi ne skrivamo tega, za besedami kot je ljubezen, čustva itd…. večina moških (MOŠKIH!) odkrito pove da jim je izgled pomembn, medtem ko večina žensk govori nekaj potem pa jih gledaš pa delajo ravno nekaj kontra 🙂
[/quote]
Si me prehitel 😀

Pa če smo že striktni mi lahko vsaj rečemo da ljubimo neki del nje oz njeno telo, denar je vseeno nekaj s čemer ne prideš glih na Svet telo pa ma vsak :)[/quote]

Pa ste spet tam, kako se ženske lažejo in pretvarjajo. Obe lastnosti sta plehki in je treba gledat globlje. To je moj point.

Zelo pesimističen pogled, poln nezaupanja v zveze in partnerstvo kot takšno, nezaupnica “ljubezni” in stah pred njo, kjer so pogledi uprti le v razočaranja, osebne koristi, čakanje na “družinske katastrofe”, morebitne prevare, vse naj bi bila laž, sprenevedanja itd. – kar vse bolj spominja na izjemno pikre spiderske različice s črnimi scenariji, ampak le v omiljeni ženski obliki.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ali pa ji dejansko ni do veze/moških in je to lahko samo še en izgovor za tiste, ki si tega ne upajo priznat, ali pa orodje tistim, ki so iskrene do sebe pa so malo bolj diplomatske.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sorry, ampak v tem primeru še raje poslušam Antilopo, kot pa 30 letnega dečka, ki še ni izkusil spolnosti z žensko. Matjažko, mislim, da je že čas, da odrasteš 🙂

Pa če smo že striktni mi lahko vsaj rečemo da ljubimo neki del nje oz njeno telo, denar je vseeno nekaj s čemer ne prideš glih na Svet telo pa ma vsak :)[/quote]

Kdo je MI? Vedno lahko govoriš iz osebne perspektive JAZ, kako ti doživljaš svet in tudi notranji svet čustev. Zase dejansko trdiš, da nisi sposoben ljubiti, ker zate so čustva le neka “ženska čustvena navlaka”, ki je ne poznaš. Res pa je, da ljubezen ni to, kar predstavlja poneumljanje z romantičnimi holivudskimi in drugimi filmi, ki ne poznajo pojma filmska umetnost.

Kdo je MI? Vedno lahko govoriš iz osebne perspektive JAZ, kako ti doživljaš svet in tudi notranji svet čustev. Zase dejansko trdiš, da nisi sposoben ljubiti, ker zate so čustva le neka “ženska čustvena navlaka”, ki je ne poznaš. Res pa je, da ljubezen ni to, kar predstavlja poneumljanje z romantičnimi holivudskimi in drugimi filmi, ki ne poznajo pojma filmska umetnost.[/quote]

Ti tukaj zagotovo nisi vštet, ker nisi moški, tak da brezveze da se vtikuješ, hlev skidat!

Matkič, saj tebi ne bo potrebno preživljati nobene ženske, ker ženska duša ne more uspevati v tvojem hladnem, nepriljudnem in negostoljubnem svetu brez čustev, sivino racionalizma, trde pragmatičnosti in brezdušnega ateizma.

Matkič, saj tebi ne bo potrebno preživljati nobene ženske, ker ženska duša ne more uspevati v tvojem hladnem, nepriljudnem in negostoljubnem svetu brez čustev, sivino racionalizma, trde pragmatičnosti in brezdušnega ateizma.[/quote]
IJA IJA IJA O

Delo v hlevu te čaka. Zavihat rokave pa nazaj na delo !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close