Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od koga se pričakuje, da bo kuhal in čistil v najinem primeru?

Od koga se pričakuje, da bo kuhal in čistil v najinem primeru?

@ sinnja
Problem je, da nimaš partnerja, ampak parazita. Kako bo, če boš imela s takim otroka? Vse bo na tebi!
Še mamo ima blesavo. Vrzi ga vun, dokler je še čas!

@Na kolo za zdravo telo – tole si 3x preberi!

Torej je ženska, ki je finančno preskrbljena in dokaj dobro zasluž, obsojena na to, da bo ostala sama?

Tisti, ki so finančno bolj močni od mene, si izbirajo 25 letne broke punce po možnosti s kakim 4 urnim delavnikom v šolstvu in jih strežejo spredaj zadaj.

Namesto, da si delala kariero, bi se še v srednji šoli oz sredi faksa sparčkala in pred 30im vsekala kakega otroka ali dva. Kasneje pobiraš samo ostanke.

Kuha tisti, ki pride prej domov, to bi moralo biti kristalno jasno, v vajinem primeru torej on. Čisti vsak za sabo sproti in potem je pol manj dela, ko imata oba čas skupaj čistit.

Ampak po mojem ti to pričakuješ od njega zato, ker zasluži manj, no to pa je meni napačno razmišljanje. Mislim da on ve, da ga podcenjuješ zaradi nižje izobrazbe/nižje plače in se zato ne pritakne nobenega dela v TVOJEM stanovanju. Tole med vama ne  bo OK.

ti si pač umsko bolana samica. ti si vzgojena v moderno žensko.  ti si toxična feministka.  ničvredna samica.   tisi kot moški. pa si najdi punco. ti rabiš al punco ali pa kužeka.   ti ne razumeš moških.   jaz sem taki  moški kot bi ga ti želela recimo.  ampak problem je , da jaz in meni podobni ne želimo takih kot si ti.   meni tvoj denar ne pomeni nič.  moški kot ga ti želiš, bi ga ti cenila spoštovala,  IMA IZBIRO.  in  taki moški izbiramo 24 letne suhice blond modre učke, mala rit malej oške ,atletske ful lušne, NE INDOKTRINIRANE V FEMINIZEM,  ki so žene , vzgojene v ženo  ki je imela ateka doma in je normalna.

moški kot jih ti želiš,  ne maramo.  ne iščemo.   pravnic, zdravnic, učiteljic, psihologinj, pedagoginj, uniformirank,  medicinskih sestr sploh ne,  nič kaj je družboslovje.  pač tako je.  moški, kot ga ti želiš najde mlado suhico ki mu lahko da 3 otroke in ima neko 5 stopnjo nečesa. recimo.  ja??

ti tega ne razumeš.   naj ti pojasni kewin samuel.   ti imaš llahko edino nekega beta luzerja,  ki je slabič in ja kot si rekla, nek kolesar.  tekač, plezalec, mogoče kakšen nogomet malo.  torej beta luzer , malo gej.  razvajneček ki rabi mamico.  ki je pač flegmatik.  ki je poženšeč papak. to pali na take kot si ti.

zakaj  pa nimaš otrok?  zakaj delaš toliko ur?   zakaj nisi poročena z  sposobnim moškim, ki ima več denarja od tebe in boljšo sluzbo??  ker, te taki moški ne želi!!! ti si verjetno neka medicinska sestra.  to pameten spsoben moški, ne vzame za ženo. nikoli.

ti imaš dve izbiri.  al si najdeš moškega, ki ga boš spoštovala in bo to kaj si ti želiš, ampak boš pol morala nehat bit alfa prasica, moški. ker taki moški želi sexy fit mlado zdravo samsko ŽENO.  ti to nisi.  tebe mogoče če si suha mogoče kakšen tak ki je tebi pravi tem ogoče celo pofuka.  ampak prstana ti  ne da!!

ne moreš rečt da ni moških zate.  so, zunaj so. vidiš jih. ja? obstajajo?! so koli tebe v tvoji službi, povsod so.  apak tebe ne želijo.  ker moški prvo pogledamo na telo in lepoto.  in ti tega očitno nimaš. ker če bi ti bila mala suha fit sexy lepa full, bi že bila poročena.  pač,  si moški. najdi si lezbiko.

ja, gospodinjstvo je tvoja naloga.   in, tvoj karkoli že je, je pač beta luzer, ki te prenaša. ali pa si samo jajca prazni v tebi.  ne vem. ne poznam ga.  ampak kakor zgleda se t iže ne da bulat, tolko je še dec.  torej si prazni jajca v tebi.  če bi te želel poročit, bi te že!!   moški ve prvi dan, če želi žensko poročit, če jo bo.  in tebe nihče ne želi poročit.  nihče ne stoji v vrsti zate.   vsaka samica lahko nekega tiča z fukat. fsaka.  pač si se odločila da ne bo otrok, ne bo nič. da si ničvredna samica.  smrdulja po domače.  zame si ti revica. finančna revica, uska revica, telesna revica.  po resnici evo.  jaz imam tvoj denar za položnice plačat, za  6h dela 3dni na teden.  čist tko po resnici.  in ti že povem sedaj, odkrito, da nikoli ne bi imel tebe.  nikoli!!  ni šanse.  če lahko dobim kerokoli hočem.  22 letnico z ritko 34 – 36, joškice S.  modreo kice, velike, lepe bee zobe, spočito, desničarko,  z ozkimi boki, dolgimi nogami, popoln obrazek.  kot pomajšana pomlajena darja klishina.   če lahko sponzoriram tako svijo kot si pa ti, pa lahko 10 mladih.  ja?

že razumeš?   ti misliš da tvojan ičvredna diploma čejo sploh imaš, poviša tvojo vrednost na trgu.  žal je ne.  moške to ne zanima. sploh pa ne take moške kot ti želiš.

ti bi moral biti srečna, da te sploh kter moški hoče.  tvoje stanovanje od kogarkoli že je,  to mene ne zanima.  ker ne bomo žieli v tvojem stanovanju.  ker ne bom jaz živel pri tebi!   razumeš ti to.  tvoj avto srednjega razreda  ahhaha mene ne zanima. mej kaj češ. kaj mene boli kurac.  hahaha

kaj ti misliš, da bo kter spsoben pameten moški, kot si ga ti želiš, zapravljal svoj čas z tako toxično feministko, kuzlo, lezbačo kot si ti??   pa na koncu še grdo!!   ahhaahahha     mam  zunaj tisoče, 22 letnic,  ki so popolne.  ja??  PERFECT!!   ja?  pač si ponucan roba. nihče te ne želi, edini ki te preneša je al pes ali pa ta ki ga imaš.   raje se drzi tega ki ga ims in mu daj 3 froce, ker ko te bo ta pustil, si adijo. pol še samo hov hov in lizat luliko drugi samici.

Uuu, slabo si izbrala! Poišči bolj spoštljivega fanta in predvsem ne imej otrok z njim.

Spakiraj njegove stvari in jih skupaj z njim dostavi njegovi mami

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 30.09.2025 ob 13:33

ti si pač umsko bolana samica. ti si vzgojena v moderno žensko.  ti si toxična feministka.  ničvredna samica.   tisi kot moški. pa si najdi punco. ti rabiš al punco ali pa kužeka.   ti ne razumeš moških.   jaz sem taki  moški kot bi ga ti želela recimo.  ampak problem je , da jaz in meni podobni ne želimo takih kot si ti.   meni tvoj denar ne pomeni nič.  moški kot ga ti želiš, bi ga ti cenila spoštovala,  IMA IZBIRO.  in  taki moški izbiramo 24 letne suhice blond modre učke, mala rit malej oške ,atletske ful lušne, NE INDOKTRINIRANE V FEMINIZEM,  ki so žene , vzgojene v ženo  ki je imela ateka doma in je normalna.

moški kot jih ti želiš,  ne maramo.  ne iščemo.   pravnic, zdravnic, učiteljic, psihologinj, pedagoginj, uniformirank,  medicinskih sestr sploh ne,  nič kaj je družboslovje.  pač tako je.  moški, kot ga ti želiš najde mlado suhico ki mu lahko da 3 otroke in ima neko 5 stopnjo nečesa. recimo.  ja??

ti tega ne razumeš.   naj ti pojasni kewin samuel.   ti imaš llahko edino nekega beta luzerja,  ki je slabič in ja kot si rekla, nek kolesar.  tekač, plezalec, mogoče kakšen nogomet malo.  torej beta luzer , malo gej.  razvajneček ki rabi mamico.  ki je pač flegmatik.  ki je poženšeč papak. to pali na take kot si ti.

zakaj  pa nimaš otrok?  zakaj delaš toliko ur?   zakaj nisi poročena z  sposobnim moškim, ki ima več denarja od tebe in boljšo sluzbo??  ker, te taki moški ne želi!!! ti si verjetno neka medicinska sestra.  to pameten spsoben moški, ne vzame za ženo. nikoli.

ti imaš dve izbiri.  al si najdeš moškega, ki ga boš spoštovala in bo to kaj si ti želiš, ampak boš pol morala nehat bit alfa prasica, moški. ker taki moški želi sexy fit mlado zdravo samsko ŽENO.  ti to nisi.  tebe mogoče če si suha mogoče kakšen tak ki je tebi pravi tem ogoče celo pofuka.  ampak prstana ti  ne da!!

ne moreš rečt da ni moških zate.  so, zunaj so. vidiš jih. ja? obstajajo?! so koli tebe v tvoji službi, povsod so.  apak tebe ne želijo.  ker moški prvo pogledamo na telo in lepoto.  in ti tega očitno nimaš. ker če bi ti bila mala suha fit sexy lepa full, bi že bila poročena.  pač,  si moški. najdi si lezbiko.

ja, gospodinjstvo je tvoja naloga.   in, tvoj karkoli že je, je pač beta luzer, ki te prenaša. ali pa si samo jajca prazni v tebi.  ne vem. ne poznam ga.  ampak kakor zgleda se t iže ne da bulat, tolko je še dec.  torej si prazni jajca v tebi.  če bi te želel poročit, bi te že!!   moški ve prvi dan, če želi žensko poročit, če jo bo.  in tebe nihče ne želi poročit.  nihče ne stoji v vrsti zate.   vsaka samica lahko nekega tiča z fukat. fsaka.  pač si se odločila da ne bo otrok, ne bo nič. da si ničvredna samica.  smrdulja po domače.  zame si ti revica. finančna revica, uska revica, telesna revica.  po resnici evo.  jaz imam tvoj denar za položnice plačat, za  6h dela 3dni na teden.  čist tko po resnici.  in ti že povem sedaj, odkrito, da nikoli ne bi imel tebe.  nikoli!!  ni šanse.  če lahko dobim kerokoli hočem.  22 letnico z ritko 34 – 36, joškice S.  modreo kice, velike, lepe bee zobe, spočito, desničarko,  z ozkimi boki, dolgimi nogami, popoln obrazek.  kot pomajšana pomlajena darja klishina.   če lahko sponzoriram tako svijo kot si pa ti, pa lahko 10 mladih.  ja?

že razumeš?   ti misliš da tvojan ičvredna diploma čejo sploh imaš, poviša tvojo vrednost na trgu.  žal je ne.  moške to ne zanima. sploh pa ne take moške kot ti želiš.

ti bi moral biti srečna, da te sploh kter moški hoče.  tvoje stanovanje od kogarkoli že je,  to mene ne zanima.  ker ne bomo žieli v tvojem stanovanju.  ker ne bom jaz živel pri tebi!   razumeš ti to.  tvoj avto srednjega razreda  ahhaha mene ne zanima. mej kaj češ. kaj mene boli kurac.  hahaha

kaj ti misliš, da bo kter spsoben pameten moški, kot si ga ti želiš, zapravljal svoj čas z tako toxično feministko, kuzlo, lezbačo kot si ti??   pa na koncu še grdo!!   ahhaahahha     mam  zunaj tisoče, 22 letnic,  ki so popolne.  ja??  PERFECT!!   ja?  pač si ponucan roba. nihče te ne želi, edini ki te preneša je al pes ali pa ta ki ga imaš.   raje se drzi tega ki ga ims in mu daj 3 froce, ker ko te bo ta pustil, si adijo. pol še samo hov hov in lizat luliko drugi samici.

govnac odjebi

avtorica prevec sta se v krog lovila in sta oba zafoclana. zdaj padajo zaljivke in dokazovanja

treba se bo usest in it korak nazaj in vzbudit empatijo do socloveka. oba. in ti zanj in on zate.

da bo vsak dan kuhal to ne zahteval ker se ze zdej pizdi. lepo se zmenita da en drugemu olajsata

npr ti njemu ne tezit ker gre na kolo in s frendi. on pa naj bo tok, da poskrbi vsaj 3x na teden za jest in naj takrat mal vec skuha da se nategne se za dva dni.ali pa skupi en dan kuhajta in zmrznita. samo empatija vaju lahko resi.

Kitovka, 30.09.2025 ob 13:53

Spakiraj njegove stvari in jih skupaj z njim dostavi njegovi mami

Točno tako in prav nič drugače.  Pa ne zato ker je len parazit.

Ampak zato, ker te niti toliko kot je za nohtom črnega ne spoštuje in še posebej zato, ker te nima niti malo rad.

Že zdavnaj bi se morala vidva raziti, ker to ni NIČ!

Eh, razdelita pravično na pol in se nehata sekirati za naprej. ?

Ti skuhaš on poje.

Ti jamraš, on posluša.

On umaže, ti opereš.

On nasvinja, ti počistiš.

Fifty-Fifty… pošteno. ?

Da je avtorica od doma prinesla vzorec provider/moški in server/ženska.

Ker ima ta vzorec vcepljen v podzavest, želi, da tudi njeno življenje teče po teh principih. Našla si je celo partnerja, ki meni enako. Problem, ki ga imata je le ta, da sta spola zamenjana.

govnač odjebi zate!

zdaj če sem pravi nalsov izbral zaradi pofukanih reklam.

avtorica poglej.  seveda bi bilo fajn, če bi se razumela. če bi se lahko zmenila. super bi bilo.  jaz recimo, jaz znam kuhat, rad kuham. meni je fajn jest domačo hrano zdravo. on mogoče ne zna. ne želi.  jo ima že dovolj.  ja?   očitno je da g ona ne spoštuje. on bi že davno moral it stran od te samice. že davno.  onan jega prenaša, ker je pač grdosija debelajsa.  in ker sama pri sebi ve, da pač,  drugega ne bo dobila. edio za sex za denar. če bo plačala za tiča.  zato ona vstraja.  ker ve, kakšna je resnica, kto fse samice veste.  pač, pogle jsi komnetarje.   ta samiček, je beta luzer.  ta dva nimata kaj skupi iskat.  on mora bit sama in ostati sama za vedno. on pa se mora al spravit k sebi pa bit moški ali pa drkat luleka.

ko bo nehala brneti biološka ura bo ta tip odletel kot gumb iz gat

Vpiši ga na kuharski tečaj. Lahko gresta skupaj. Za ostale naloge pa mu napiši točke, kaj mora narediti in listek zalepi na vhodna vrata. Če naredi kaj, ga pohvali. Moški so kot kužki.

Vsak naj bi prispeval k opravilom po svojih zmožnostih. On ne prispeva, ker vidi samo svoje hobije  in je tudi zelo egoističen.

Smrt cenzuri – svoboda govoru!

Stjepan Filipović on the left, the monument erected in his memory on… | Download Scientific Diagram

Na kolo za zdravo telo, 30.09.2025 ob 09:57

Imam plačo 2.5-3k odvisno od dežurstev in vikendov in nočnih. Stanovanje je moje. Kredita nimam. Imam kar nekaj prihrankov. Avto srednjega cenovnega razreda servisiram na uradnem servisu, kjer mi menjajo tudi gume. Stanovanje je novo, ogrevam se na toplotno črpalko.

On zasluži 1200 neto. Dela od 6:00-14:00, doma je lahko 14:15.

Otrok nimava.

Kdo mora v najinem primeru kuhat, čistit in prat?

Jaz pravim, da on.

Njegova mama pravi, da jaz, ker sem ženska.

On pravi, da gre ob 14:30 na kolo, ker kasneje je že tema, potem pa še 2x tedensko na fuzbal in s prijatelji naokoli…jaz pa pridem iz 12 urne nočne domov crknjena kot pes in lačna kot volk…

in take zdravnike imamo, taki nas zdravijo, mislim halloooo!

In pol se cudite, zakaj vedno vec samskih. Skuha in pospravi tisti, ki v tistem trenutku lahko. Ti si si najdla egoisticnega parazita, ne bo se spremenu. Vrz to ven iz stanovanja, preden se zakomplicira. Nesposoben tip totalno.

Tole sploh ni zrelo Nič! Oba k mami, pa bo.

Pa kakšen dedec je to, da dela za 1200, je brez fleta, njegova mat pa še kljun otresa, namesto da bi jo bilo sram, da ima takega luzerja. Začni se cenit in si najdi normalnega dedca.

Praviš: “Kuhinjo in dnevno in jedilnico nasvinja, ko si dela nekaj za jest in potem pusti vse, ker je treba it na kolo/fuzbal.”

Torej on nekaj le pripravlja za jest! Zakaj pa samo zase? Pa bi tega pripravil dovolj, da bi bilo še zate. Zakaj pa ne?

Mogoče napaca majonezo, drobtine itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close