Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od kod ste?

Od kod ste?

folk, od kod ste in kaj lepega (ali manj lepega) lahko poveste o svojem mestu, kraju, vasi… Ves čas se mi zdi, da so vsi iz lj, od koder sem jaz, pa hkrati vem, da ni tako. zanima me, koliko odstotkov vas je od drugod. in od kod?!

Iz Slovenske Bistrice, tu sem že 10 let, od končanega študija naprej (prej sem bila na Koroškem). Kar vredu je, lokacija se mi zdi super, saj je MB blizu, pa CE, radi pa nakupujemo tudi v LJ (ena ura po avtocesti). Glede zabave: lahko bi bilo malo bolj živahno. Vseeno- všeč mi je tu.

LP,

ALenka

Ljubljana

Mariborčanka,trenutno živimo v Orehovi vasi.

Blizu Slovenske Bistrice (Sp. Polskava). Prej pa 18 let v Bisterci. Zdravo AlenkaS, misliš, da se poznama? Kam hodiš v Bisterci?
ina

Do konca faksa v Kranju, od takrat naprej v LJ

S Ptuja

Iz Kopra, drugace med tednom sem v Ljubljani, kjer studiram. Koper je kar lepo in mirno mesto.. vcasih se premirno. Na zalost na obali je bolj ubogo, kar se zabave tice. Sploh nimamo enega diska. Zato pa mi je v Lj toliko boljse.. hehe..

Skoraj nikamor, sem pa hodila včasih k Reneju (ga ni več), pa k Smashu, Dolce Vita…Aja, pa k Sabini na ročni nogomet. Zdaj pa res že dolgo nisem bila nikjer. Pa ti?

Jaz sem iz Maribora, se mi dopade, ampak v kratkem pa se bom preselila v Hotinjo vas, mi je tudi vsec, je blizu Maribora (zaprisezena mariborcanka..)hehe)

Velenjčanka uvožena v Celje – nobene bistvene razlike.

DRAVLJE _Brilejeva!

Murska Sobota

AlenkaS! Pri Reneju sem bila enih par krat samo. Drugače pa v Smash (včeraj sma s kolegico 4 ure tam sedele), zaj je prenovljen. Dolce Vita tudi pa v Hlebčka obvezno enih 4 krat na teden na kavico. Pa k Furčiju smo vedno šli, zaj pa se mi je gor postavlo (zaradi določenih razlogov). Kakih 7 ali 8 let nazaj pa je Sabina bila zakon. No njeni hamburgeri pa so še danes!
Lepo se imej!
ina

Kako da se seliš v Hotinjo vas?Tud jaz sem živel 26 let V MB,zdaj sem pa 3 mesece v Orehovi vasi!

Hambiči pri Sabibi v Bistrci pa so res mjmmmm zelo dobri.
Tud jaz iz Bistrce.

lep dan

Iz Domžal

Hm, no pa dejmo…da bo še kakšna pristna Savinjčanka vmes.:)
Doma odkar pomnim v Žalcu….kar uredu…mirna ulica, uredu sosedje…..frendi še iz otroštva, pa novi seveda zraven…Na kateri koli konec Slovenije se obrnem ni daleč…..ne zamenjam..:)

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Hej, kje ste moje rojakinje??? Samo ena iz Žalca! Js sem iz Šentjurja -majhno mesto na relaciji Celje-Rogaška. Kaj naj povem lepega? Da nimamo niti metra kolesarske steze (to mene ful moti, ker sem dost na kolesu), da imamo trgovin kot smeti, da imamo zelo lepo osnovno šolo, da so se v Šentjurju rodili Ipavci, blizu Šentjurja A.M. Slomšek (Ponikva, znana tudi po velikonočnici) – pa da ljudje niso verjetno nič slabši ali pa manj faušljivi kot drugje.

Čavči!

sem Korošica, živim pa že vrsto let v Mariboru, mi je všeč.

gorenjka…oaza alp 🙂

domžale

Okolica Kranja, vikendi in frej dnevi Velenje.

Jaz sem iz Ajdovščine. super mesto, fajn sosedje. nImamo pa veliko barov al pa diskota mase da živt. Se mi zdi da je ful malo Primorcev tukaj.

še ena primorka – Gorica – mesto vrtnic :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close