Od katere starosti dalje so ženske za odpad?
Vukašin, 24.02.2022 ob 19:26
Tako je to:
15-20 let … vrhunske
20-25 let … zelo dobre
25-30 let … še nekako gre
30-35 let … že prestare koke, tu pa tam kakva izjema
nad 35 let … kvečjemu dobre po srcu
Božesačuvaj vas tisti moment, ko boste dojeli, kako je brezpomembno vse, kar ste leta prekladali: iz ene v drugo temo.
če mene vprašaš, 24.02.2022 ob 20:22
Božesačuvaj vas tisti moment, ko boste dojeli, kako je brezpomembno vse, kar ste leta prekladali: iz ene v drugo temo.
Ne bodo dojeli. Še ko ga bo ruski tank ali pa keri drgi zgazil si ga bo na roke metal in sanjaril o svoji dvanajstletni hčerki. Kaj se more. Dec ostane dec, kot drek ostane drek, ampak ta je vsaj za gnoj dober.
Če mislite, da 60-letnice niso izjemno dobre in tudi zelo strastne ljubimke, naj vas malo razveselim na današnji precej turoben (vojna) dan. Čez 40 let vas čaka prijetno presenečenje.
Recept do njihove strasti je precej enostaven in ga je prva javno objavila skupina Terrafolk (je na yt; pesem se imenuje joshke)
Kdor danes kuha, pere, lika, odnose smeti in pomije stranišče, ta lahko ….
Kaj je …. boste pa že sami doživeli. Nobenih spojlejev. Do takrat pa v veselem pričakovanju trenirajte (vse je na yt) omenjenih pet predpogojev 60+ kamasutre.
Mi je pa enkrat rekel moj ded, da je seks po 90 ena taka bolj povprečna reč, pa še to menda samo ob nedeljah. Babice se nisem upal vprašati, če se s tem strinja, ker bi mi navila ušesa, če bi kaj takega slišala iz otroških ust, nagnala bi me k spovedi, pa še govejo župco bi moral za kazen z vilico jesti. Če je to res, da je seks po 90 bolj povprečen, pa še ne vem. Če bo tale forum še obstajal in jaz ne bom preveč dementen, se slišimo 2050, da poročam (anonimno seveda) kako mi je šlo.
Gospod Copata
Nimaš izkušenj s pravimi ženskami, ali pa si eden tistih, ki išče na napačnem koncu in potem jamra kako fuk ni dober. Vsi dobri jebači vemo, da so ženske po tridesetem najboljše in pri dobri kondiciji vse do pedteset. Eni pa fukate v prazno in jokate, da fukate hlode. Dober fukač ve, kaj je razvita češplja in kaj otroška. Mene pri 38 bi bilo sram porivati 20letnico. Pa sem pošten komad in osebni trener. Fuka ne manjka. tudi prijatelji povedo, da pod trideset je jebanje sebe v glavo. To so še nezrele smrklje, ki morajo vežbati na sovrstniki. Tvoj zapis pove vse o tvoji moškosti. Menim, da se vsak zrel moški strinja z mano.
Forum je zaprt za komentiranje.