Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Od katere starosti dalje so ženske za odpad?

Od katere starosti dalje so ženske za odpad?

Koliko mora biti stara ženska, da postane odvečna roba??

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Ko ji usiha rodna moc… Ko ne more vec rojevat… Je rizicno… Ni ok za plod.

Zenska kot za vzet jo za zeno… Je vredna samo dokler lahko rojeva.

Ne me narobe razumet…

Ce hoces druzino… Menda si s tako ki ne more rodit nimas kaj pomagat…

Daj, to temo smo že mel … 😀

Zakaj ne naredimo teme: od katerega leta so moški za na odpad?

Odgovor na objavo uporabnika
kera cifra, 24.02.2022 ob 14:20

Koliko mora biti stara ženska, da postane odvečna roba??

Ženske že hitro po 25 letu ne morejo več konkurirat mladim, brhkim in napetim 18 letnicam. 25 + začnejo kompenzirat z kilami pudra in makeupa, a jih starost hitro požre.

Če misliš na seksualno moč je meja 25+

Če misliš na rodno moč je meja 30+

Božó, 24.02.2022 ob 14:24

Ko ji usiha rodna moc… Ko ne more vec rojevat… Je rizicno… Ni ok za plod.

Zenska kot za vzet jo za zeno… Je vredna samo dokler lahko rojeva.

Ne me narobe razumet…

Ce hoces druzino… Menda si s tako ki ne more rodit nimas kaj pomagat…

Poba, saj veš kaj pravijo: ” Stara mašina za mald’ga vajenca!”

Preberi se enkrat temo.

zelo hitro, 24.02.2022 ob 14:40

Ženske že hitro po 25 letu ne morejo več konkurirat mladim, brhkim in napetim 18 letnicam. 25 + začnejo kompenzirat z kilami pudra in makeupa, a jih starost hitro požre.

Če misliš na seksualno moč je meja 25+

Če misliš na rodno moč je meja 30+

Ne sodi knjige po platnicah!

Seksualna moč pri številki, ki si jo zapisal, navadno ni še niti blizu vrhunca, ki običajno pride v bolj zrelih letih.

Preberi temo se enkrat.

Ko ne ve, da jajce ne bo v mehko kuhano niti če ga kuha osem ur.

Odgovor nevednemu povprasevalcu, avtorju teme: Ko bos srečal   samozavestno žensko, ti tako vprašanje ne bo padlo pamet. In ko boš srečal pa nesamozvestno žensko, pa upam, da s takimi vprasanji ne boš zastrupljal kakršnegakoli odnosa z njo. Skratka, v večini se ženske želimo lepo obnašati…; če pa se boš vedel primitivno ( glede na tvoje vprašanje lahko sklepam, da si mentalni revež), in boš srečal samozavestno žensko, ti privoščim poučno izkušnjo. Morda pa boš imel srečo in te bo iz usmiljenja prezrla. Pazi nase.

Moje mnenje, 24.02.2022 ob 14:36

Daj, to temo smo že mel … 😀

Zakaj ne naredimo teme: od katerega leta so moški za na odpad?

Ker so odpadek že sami po sebi. Od spočetja do smrti. Samo  beri vrle monovce in se čudi. Svašta p…ka rodi …

Šprincamarogla, 24.02.2022 ob 17:02

Ker so odpadek že sami po sebi. Od spočetja do smrti. Samo  beri vrle monovce in se čudi. Svašta p…ka rodi …

Joj dej nehi… Kaj pa ve pisete?? Nebi rojevale, nebi kuhale, nebi pospravljale itd.. nic nebi… Kaksen je vas doprinos “vezi”, zakonu…??

Da ste lepe?

No povej mi prosim. Resno. Kaksen je doprinos ene mone… Ali pa ajd… Ene povprecne zenske?

Božó, 24.02.2022 ob 17:08

Joj dej nehi… Kaj pa ve pisete?? Nebi rojevale, nebi kuhale, nebi pospravljale itd.. nic nebi… Kaksen je vas doprinos “vezi”, zakonu…??

Da ste lepe?

No povej mi prosim. Resno. Kaksen je doprinos ene mone… Ali pa ajd… Ene povprecne zenske?

Kaj bi pa ti delal?

?? pitanje na pitanje…

Bols bi blo da nisi nic napisal.

Brezveze. Neda se mi

Potemtakem ste moški za na odpad tam po 40.nekje, ko se vam začnejo erektilne motnje? Ne me narobe razumet, ampak ženska rabi redni seks (in orgazme) vsaj tam do 70. leta. Kaj bo potem s takim.

Tudi otroka imet s starejšim moškim je tvegano. Dokazano so večje možnosti genetskih napak in predvsem duševnih bolezni pri otrocih starejših očetov (avtizem, shizofrenija, bi polarne motnje,…)

Jst doma ucasih mami recem, ko mi kaj naroci… “Da sem muško”

No…

Nevem kaj mi je rekla da morem in sem ji rekel halo ja sam muško…

??

Pa mi pravi… Idi ti tamo dze se postuje musko. Ovde u sloveniji su zenske glavne!

Tako da ja… Moram da se selim. A vi pa kokošiju in takim sefirajte. Njima pamet solite.

donporleone, 24.02.2022 ob 16:48

Ne sodi knjige po platnicah!

Seksualna moč pri številki, ki si jo zapisal, navadno ni še niti blizu vrhunca, ki običajno pride v bolj zrelih letih.

Res je! Okol 25ga leta se nit nism znala nekaj lotit, pč.. malo levo malo desno in ajd.. po 30im je filing dost bl pristn, naravn.. ajd lh, da sm mela do 25 js osebno premal kilometrine.. kkrkol zdj, ko sm v kristusova padla, se velik rajš “igram”, bolj mi je jasno kaj mi paše in bolj se sprejemam posledično je užitek super in upam, da se bo še krepil..

Hja… razmisli o tem, kdaj si/boš/bi rad svojo mater naselil v dom za ostarele. To je zagotovo en tak nedvomen mejnik, ki ponuja odgovor na tvoje vprašanje.

To, kar si napisal, velja za moške. Moški imate vrhunec spolne moči od 18-25 leta, nato začne upadati, medtem ko so ženske šele pi 30. letu, pa vse do mene (tam nekje do 50.) na vrhuncu. Zato se v seksu bolj ujamejo mladi fantje in starejše ženske, samo imate miški srečo, da ženske nismo tako plehke in nam to ni najbolj pomembno. Me še duhovno povežemo z moškim in nam je, če moški sodeluje, še v poznih letih lepo z našo sorodno dušo. Plehki starci si pa mlada dekleta iščejo, ki se ne vejo zakaj jo imajo in niso tako zahtevne v spolnosti (ne pričakujejo orgazmov, ampak jih hlinijo, ne pričakujejo vzdržljivosti, ampak upajo, da bo čimprej minilo tisto starcevo skakanje po njej, ki ga je še zmožen z viagro).

Ženska je za na odpad, ko je dec ni več sposoben pedenat:-D

Božó, 24.02.2022 ob 18:01

Jst doma ucasih mami recem, ko mi kaj naroci… “Da sem muško”

No…

Nevem kaj mi je rekla da morem in sem ji rekel halo ja sam muško…

??

Pa mi pravi… Idi ti tamo dze se postuje musko. Ovde u sloveniji su zenske glavne!

Tako da ja… Moram da se selim. A vi pa kokošiju in takim sefirajte. Njima pamet solite.

Ma slabi so ti muško, da mora še za odraslega mamica skrbet. A ni to dovolj velik dokaz, da nisi ravno nek ideal moškega? Mogoče ravno zato razmišljaš tako… Najprej moraš odrasti, prevzeti odgovornost zase, šele nato boš lahko pametoval o odnosih in ženskah.

Hvala za nasvet…

Kako pa to naredim?

Kako da bidnem….

? Muško!

Ja kaj zdej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close