od julija javni prevoz brezplačen za upokojence
Spet štala!! Baje samo za upokojnce na 65 let! :(( Aja, da si že na pol hin…!!
Meni manjkata dve leti……………….. pa tako rada bi šla mal po svetu.
Grem na bus proti morju, proti Prlekiji, do Bovca, pa v Novo mesto…. povsod! Vsak teden nekam. Malico s seboj… in se z istim busom vrnem domov. SANJE :-)).
Jaz se bom oblekla v ene cote, s palčko prišla na bus in upala, da bo šofer verjel Izkaznici upokojencev. 🙂
Zgleda bo moja mami spet izpadla. Zakaj ni brezplacno za starejse od 65 let? Moja mami ni upokojenka, ker ni bila zaposlena, res da si je sama kriva, ampak je pa sedaj na plecih mene. Lahko bi dali tudi takim zastonj. Oce ima 600 evrov penzije, veliko zafrcka sam, mami pa zivotari, ce ji ne pomagam. Pa tako bi sla na kaksen izlet. Stara je 71 let.
Upokojenci in/ali starejši od 65 let
https://www.gov.si/novice/2019-10-29-julija-2020-brezplacen-medkrajevni-javni-potniski-promet-za-upokojence/
Kako morate biti tako butasti ? A res ne razumete, da je 3/4 slovenije vukojebine kjer ni avtobusa niti 1x/dan kaj šele vlak ali povezava do mesta? A res tega ne doumete, da je to brezveze. A starka naj pešači več km, da pride do prvega busa ali vlaka, in kako naj fasengo zvleče domov?
Butalci butasti!
jaz se bom dal peljati naokoli s tema dvema ☺
Saj sta javni prevoz ☺
Forum je zaprt za komentiranje.