Od česa živijo vse te manekenke, voditeljice in kvazi starlete
Ko pri frizerju prelistavam tračerske revije, vidim cel kup nekih kao znanih manekenk in voditeljic, ki hodijo na vse možne zabave in sprejeme ultra zrihtane. In me zanima, od kod jim denar, od česa sploh živijo, saj nekih rednih služb nimajo. Saj modnih revij v Sloveniji ni prav veliko, pa tudi reklamnih snemanj ne, poleg tega to ni tako bajno plačano. Nekatere voditeljice, kot je npr. Oriana pa tudi na vsakih 5 let dobijo neko brezvezno oddajo, ki traja par mesecev in potem nič. Nočem bit nič zlobna in folž, ampak res me zanima, od česa živijo te ženske in kako si lahko privoščijo vse tiste večerne obleke in dodatke in hodijo na eksotične počitnice itd.
Oriana kot native speakerica poučuje italijanščino na eni od jezikovnih šol, je tudi turistična vodička po Ljubljani, prav tako v italijanščini. Tudi ni samo voditeljica televizijskih oddaj, ampak še raznih prireditev.
Verjetno se pa katere starlete znajdejo tudi z ročnimi in ostalimi spretnostmi v slogu Urške Čepin.
Več ali manj imajo vse ostarele bogatune, ki jih zalagajo z drobižem, kupujejo darila Nakit, obleke, kozmetiko, tudi avto), plačujejo stanarino, vozijo na večerje in izlete…
Velikokrat, res velikokrat pa so ta dekleta v depresiji, dobesedno lačne, v mrzlih stanovanjih, brez prebite pare. Objokane, nesrečne.
Sem pa tja kakšna za par tednov izgine v tujino in pokasira keš za par mesecev.
Carica je tista, ki ji uspe ulovit bogatega sluzija, čeprav je non-stop sama, večkrat tepena, ponižana.
V sporu z bivšimi ženami, njegovimi otroci, ki so njenih let.
Ta blišč v SLO je tako cenen. Ni jim za zavidat, niti eni.
A ti je treba vse narisat???
Ravno z obiski teh zabav vse te mladenke služijo. No ne ravno takrat, ampak potem ko se gre po zabavi nekam drugam ….[/quote]
Dobro no, tudi na to sem pomislila, verjetno kakšna res na tak način služi, ampak ne moremo jih kar vseh obtožiti prostitucije.[/quote]
Vse!!!
Če bi ti vedla ….
Na kateri šoli pa poučuje, če ni skrivnost? Res je občasna vodička po LJ – koliko pa zasluži? Od ene skupine npr. 50 eur. Na mesec tako popelje 8 skupin – 1 v soboto in 1 v nedeljo….kar je seveda zdaj nemogoče.
Dobi 400 eur ….kje je pa še vse drugo??? No jaaa, pa še kakšna leva prireditev 150 eur…pa še kaj na TV… …..ne vem no!!
Vse se ukvarjajo z eskortom, kar je najbolj donosen posel. Nobenih sluzavcev jim ni treba prenašati, ampak je to stvar, ki se ji isto reče, kot se je temu vedno reklo, samo da je na finem, višjem nivoju, ki prinaša veliko denarja in drage dizajnerske cunjice. Samo to traja samo do neke starosti, kaj bodo pa potem, je pa težko predvideti. Služenje denarja na jahtah in po prestižnih lokacijah ni več… mogoče potem pride kolodvor, kdo ve.
To je res, ker imajo dobre postave in kar dajo nase, jim paše!
So se švercale letos pri meni na morju 3 lepotičke – ena je moja prijateljica. Sem jim posojala cunje, kopalke….Majčka, ki je na meni top, je bil na njih SUUUUUUPER TOP in vsi so buljili v njih.
V razpotegnjeni majici so čudovite.
Niso pa imele niti za kavo, niti čistilnega mleka za make-up. Zjutraj take, kot 1000 deklet. Samo ko so prišle izpod tuša, popile en ‘malibu’ …….so spet zažigale pe celem kampu.
Tako da sem res vesela, ker so prišle – ker smo se imele noro dobr!!!
Jaz tudi poznam eno izmed teh naših starlet/pevk/karkoli.
Punci je šlo nekaj časa izredno izredno slabo, ni si mogla privoščit niti ogrevanja, poceni hrane.. Večkrat je prišla domov k staršem. Sedaj si je našla enega sponzorja, dela pa kot frizerka/umetnica ličenja/geliranih nohtov ipd.. V prostem času poje ima nekaj pesmic in spotov posnetih.
No ker smo iz istega kraja, kot deklice skoraj rasle skupaj.. Ji privoščim vse dobro in upam da uspe v svojem poklicu.
a ste to temo reciklirali od nekej? se spomnim identičnega teksa, ampak s to razliko, da je bila “osrednja zvezda” Danica Lovenjak ne Oriana.
Veliko teh punc dejansko veliko dela, ampak nekomu, ki ni na tej sceni, ki misli, daje služba samo to, da hodiš delat v neko pisarno vsak dan, je to težko razumljivo.
Sploh pa naše starlete niso tako zelo drago oblečene. Tisit ki se spozna na modo, ve.
Tiste, ki imajo res drage cote pa imajo pogosto izposojene iz butikov. Ene se pa pač bogato poročijo.
Foušija pa itak cveti v Sloveniji. In včasih si navadni smrtniki mislijo, da estradniki živijo 50x boljše kot dejansko živijo.
Forum je zaprt za komentiranje.