Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ocvirk !

Ocvirk !

Evo ti moje.A sem dosegla ?

Samo takrat še nisem bla tko lačna kot zdej.

AAAAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu………………………..00000000000000000000000000
krik do nebes ! Pošlji taksi , ker mam čist mehka kolena :)))

Sašk, preljubi prijatelj, jaz ne bom nič papcala, jaz bi se samo crkljala. Veš, sem eno tako bitje, ki ga je kar lahko “rediti”. Sem pa drugače, kar se tiče crkljanja bolj zahtevna. Ampak, ampak, eno cisto malo zelenjavice pa bi, pa eno jajce no očko!!! Ali nisi bil ti tisti vragec, ki je načel nekoč eno temo o jajčkih na maslu, a!!! Lump, spet to delaš!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dosegla, dosegla. Zdej moraš pa doseč še tisto, o čemer sta se zjutraj pogovarjala s Hubertom.

Taksi na poti. Za prvo silo, sem ukazal dat notri ohlajen šampanjček in jagode. Pa prijetno temperaturo, pliš na sedežih in Boccelija po radiu.

Čaki, jest mam dons zelenjavni dan, meso ne pride v poštev.
A maš še kej zelenjave za ponudit ?

Mariči, jaz imam tudi rad kombinacijo enostavna hrana – zahtevno crkljanje.
A pošljem tudi pote?

Niti ne, prej uni coctail iz mehiške…..

A nimaš nč grmovja tam okoli, pa bi jest listke dol smukala ?

Ja, pošlji, ampak bi prosila, da bi poslal tudi taksista …………..
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hm, težka bo. Bi se moral znajti, kot sv.Matija.

A hočeš takega, ki ima bolj piskajoč glasek, pred katerim boš varna po poti do mene, ali kakšnega bolj konkretnega?

Dečko moj , bi šlo ! Uvod je mamljiv !
Če nadaljujemo z vsem , kar smo zgoraj našteli , končamo pa z obljubljenim božanjem, pa …. TAKRAT najbolj sede zraven Bach z svojimi fugami .

No , če po vsem tem še lahko hodiš …

Al pa božanska Enya .

He , he , V UNIFORMI , YEESSSS !!!!!!!!!!!!!!

Ah, kdo bi mislil na hojo po vsem tem.

Samo daljinca v roko za glasbo, potem pa gledanje v oči, božanje popka s svežo rdečo vrtnico, prižgane kitajske palčke za omamni vonj……..

Zdaj sem pa v župci, vem, pa ne morem vsega povedati!!! O glasu ….. hm, ne, ne bom …………
Mariči

Na , že spet !
Se mi je že zdelo , da sem uspešno ušla skušnjavi toplega brlog , zdaj pa to !

Jaz bi morala pa malo italijanščino ponovit , mam danes pisno , jao , pa bo šel moj visoko zastavljeni cilj o 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v maloro , kdo se še zbere po vsem tem 🙁

Strahotno lačna in p….. lisička

Veš kaj, najboljše bo, da daš sebi to kar si želiš, če ne re res ne boš mogla zbrat. Me pa zanima, kaj je tisti p ….mogoče premražena?

Ja , imaš prav Mariči , včasih je že glas dovolj , da čisto zmehča kolena in obrzda apetit !
Uživaj !
Se srečamo na kofetku , ali kaj ?
A.

si pa sedaj mi priporočala LEPOTICO mojih sanj…..heheheh

Ti lisjak , ti , takoj si me skinuo !
Pred tabo se ne da nič skrit , a ne ?

Aja , lisička , pa brlog , pa toplota , to ti je nakazalo smer 🙂
He , he , he ….
A.

Vsekakor se oglasi. Imam tak kouterček za p…… lisičke

jEST SEM TUD ZE LAČN RATAU.

Forum je zaprt za komentiranje.