Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek očka!

očka!

No, pa je Boštjan Romih postal očka. Ravnokar so to novico povedali pri ekstra magazinu. Ima deklico! Čestitamo!

Ooooo resssss? Hura hura hura.

P.S. Who f**k is Boštjan Romih?

Pošlji oblikovano (24-03-04 22:13)

Ok, cestitke, ampak meni ta tip je cisto mimo….

Tudi jaz se pridružujem čestitkam. Sem gospo Romih gledala na Viktorjih v soboto in sem že mislila, da bo kar tam rodila. Zdela se mi je tako zmatrana.

Veliko sreče jima želim.

Čestitam tudi jaz. Ne vem, a sem prav razumela da ji je ime ROSA ANGELA. Upam, da ne, no.

Sicer tudi meni on sploh ni good, ampak pri detetu mu pa iz srca čestitam in njegovi ženki tud. Matr, morta bit srečna. Juh, sem jima fovš… ampak v pozitivnem smislu..

Brina

Meni je pa Boštjanova Lara zgledala tako noro sexi v tisti večerni toaleti. In 8 dni do roka je nosila vrtoglave pete na enkratno izdelanih čeveljčkih….

Meni se je zdela preposto fenomenalna in vsa je žarela in sploh…. Kje kdo kako zmatranost vidu… Pa bi jo pravzaprav v njeni situaciji (8 dni do roka) lahko… Ampak meni je bila tolk lušna….

Ko bom jaz prišla do 9.meseca bi tudi rada tako lepo izgledala…. Pa mislim, da sta luškan parček… Ime pa…Tudi meni ni preveč povšeči… Je pa izvirno….

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

čestitke obema, vendar pa mi je on tako antipatičen – le kako je lahko dobil viktorja za popularnost????

čestitke obema, ampak meni se je Lara zdela na podelitvi Viktorja tako sijoča in lepa pa polna energije, da je marsikatero žensko zasenčila.

No, lepo, čestitke.
Jest je pa sploh porajtala nisem, kera pa je?

Jest sem jo vidla u živo. Res je super zgledala. Se mi zdi predobra zanga.
Amak kdo sem jaz, da sodim o tem!

Če je pa tko, pa upam, da bo bolj njej podoben.

Cestitke, ceprav je on men totalno “mem” , nadut ko svina 🙂
Ona je res izgledala ok, ceprav sama tako globokega dekolteja v 9 mesecu niti pod razno ne bi imela…

O imenu pa ne bi, ker bi bila prekruta!

P.S: je pa res, da stalno Jonasa oponasa. Tudi Jonas je dal svoji mali izvirno ime ZOJA ROZINA…ampak vseeno veliko bolje kot ROSA ANGELA! HALO!???

…zgleda da naši “zvezdniki” kar tekmujejo med sabo, kdo bo dal bolj trapasta imena svojim potomcem. Ubogi otroci, ki bojo s takimi imeni odrasli… sicer pa, vsak ima pravico dat ime otroku kakor mu paše, edino narobe je to, ker si zmišljujejo taka imena, brez da bi otroke ˇvprašal” če jim je ime všeč…hehehe. Kje so tisti časi Janezov, pa Špelc, pa Mihatov….

Angelca je pa ja lepo ime. Ona je na viktorjih izgeldala max dobro z dekoltejem vred.

Sam eni tle pa res ne znate drugega kot stalno nekaj opravljat.

ROSA ANGELA?? Vpliv španskega epoha in inspiracija v španskih nadaljevankah ?? :-))))))

A je Rosa s širokim o (npr. jutranja rosa na travi) ali z ozkim (ki se res sliši kot vzeto iz mehiških nadaljevank)?

Človek ne more verjeti, koliko gnojnice imamo pripravljene za vsakega , ki je uspešnejši pd nas.

Ma dej mik, umire so, no! Malo opravljanja pa se nobenemu ni skodilo. Kr neki….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close