očka!
Meni je pa Boštjanova Lara zgledala tako noro sexi v tisti večerni toaleti. In 8 dni do roka je nosila vrtoglave pete na enkratno izdelanih čeveljčkih….
Meni se je zdela preposto fenomenalna in vsa je žarela in sploh…. Kje kdo kako zmatranost vidu… Pa bi jo pravzaprav v njeni situaciji (8 dni do roka) lahko… Ampak meni je bila tolk lušna….
Ko bom jaz prišla do 9.meseca bi tudi rada tako lepo izgledala…. Pa mislim, da sta luškan parček… Ime pa…Tudi meni ni preveč povšeči… Je pa izvirno….
Sloncek
Cestitke, ceprav je on men totalno “mem” , nadut ko svina 🙂
Ona je res izgledala ok, ceprav sama tako globokega dekolteja v 9 mesecu niti pod razno ne bi imela…
O imenu pa ne bi, ker bi bila prekruta!
P.S: je pa res, da stalno Jonasa oponasa. Tudi Jonas je dal svoji mali izvirno ime ZOJA ROZINA…ampak vseeno veliko bolje kot ROSA ANGELA! HALO!???
…zgleda da naši “zvezdniki” kar tekmujejo med sabo, kdo bo dal bolj trapasta imena svojim potomcem. Ubogi otroci, ki bojo s takimi imeni odrasli… sicer pa, vsak ima pravico dat ime otroku kakor mu paše, edino narobe je to, ker si zmišljujejo taka imena, brez da bi otroke ˇvprašal” če jim je ime všeč…hehehe. Kje so tisti časi Janezov, pa Špelc, pa Mihatov….
Forum je zaprt za komentiranje.