OČISTIMO SLOVENIJO – teh smeti
Potrebno je temeljito čiščenje – vlade,parlemanta, Triglav, Nlb,…in še in še.
Kako boste glasovali na referenumu???
Jaz sem PROTI iz samo enega razloga, pokojninska reforma mora past, da končno ugotovijo da to ni vzrok težav in začnejo odpuščat iz javnega sektroja, zniževat plače in dodatke. Javni sektor si enostavno glede na kupček privošči preveč.
Vodilni Triglava so prejeli 9100€ bruto regresa, v NLB pa 1600€…a vsi v rdečih številkah..državni dolg se pa veča. In tale Pahorček pa se šminka in hodi v solarij samo da dobro zgleda pred kamero, in nisem proti njemu ker vsak ki bi bil na njegovem mestu bi bilo isto, samo mi deluje preveč šminkerski.
Glede družine Kresal, eh brezveze – to je tisto “nemogoče je mogoče” samo pri nas.
No pa še en predlog, mogoče se sliši noro in čudno, ampak mislim da potrebujemo enega rigoroznega diktatorja za zrihta državni aparat, da bo deloval optimirano in močno, vrjamem da se da in bi imeli plače tisti ki delajo najmanj 1000€, samo sistem je potrebno zamenjat in garnituro.
Tako je drselo navzdol leta 29 in v Nemčiji je bil finančni zlom… Potem so ugotovili, da jih le vojna reši in pravi bebo je prišel na površje, ker nihče drug ni bil tako neumen, da bi se to šel. Kam je to pripeljalo, veš.
Menim, da bi morali vsi skupaj le mirno odstopiti in prepustiti mesta strokovnjakom.
Forum je zaprt za komentiranje.