Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oči me bolijo od te florescentne vijolične

Oči me bolijo od te florescentne vijolične

No to je res, ne da sem eden od nergačev. Sicer mi je vseeno za izgled foruma, mi ni moteč, niti nisem vsak dan tu, zato me ta sprememba ni nekaj zmotila. Me pa res bolijo oči od gledanja v to florescentno (ma saj te besede še napisat ne znam prav) vijolično. Tudi zdaj, ko pišem objavo, je ta vijolična levo in desno povsod. Pač normalna barva me ne bi motila, samo florescentno pa težko dolgo gledam.

Sem res edina s tem problemom?

Barva je lila – sivka in ni floroscentna. Kupi boljši monitor ker tvoj je zanič.

Ni ravno fluoroscenna barva, je pa vseeno negledljiva.

No, ko sem jaz začela spremljati MON, sem bila še mlada in čvrsta. Predvsem tedaj še nisem potrebovala očal. Na vse spremembe oblik foruma skozi leta sem se vedno hitro privadila.

Tokrat je žal drugače. Kljub očalom mi branje ne gre tekoče. Prejšnja velikost je bila primerna tudi za nas starejše. Razumem, da je prva ciljna publika mlajša populacija. Ampak lepo pa ni, da ste nam, veteranom, s temi fonti enostavno postavili znak “Stop”.

Lepo je bilo v vseh teh letih.

Srečno vsem in naj vam bo MON v razvedrilo – kot je bil meni in moji generaciji dolgo časa!

penzička@

Pravega dela v resnici še niste začeli delati.

Neskončno več kot samo do nezavesti sem sit iluzije v kateri se nahajam.

Barvo sivke so dali z namenom, da bi pomirili nekatere razvnete komentatorje na tej strani xD.

Tako je ja, to je barva sivke, ki jo je mon ekipa izbrala za nas, nežna a še vedno dovolj drzna, dišeča in pomirjujočaaaaa. Ne zdej tle nekaj bluzit s pekočimi očmi, no! 😉

Lahko naredite povečavo s 100 na 150% pa boste imeli večje fonte in še obroba okoli bo izginila.

Penzicka..raztegni si crke..tko, kot si sliko povecas..daj se crke..

Brina, črke že lahko raztegnem, ne morem pa ekrana na telefonu 🙂

Povečane črke namreč  spremenijo dimenzijo posta, tako da  moraš vsako vrstico vleči levo in desno, če hočeš vse prebrati.

Eh, bo že …

100% se strinjam s penzičko. Veteranka tule cca 20 let. Ni mi všeč, oči trpijo, zato grem raje kuhat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close