Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev OCENJEVANJE NA DELOVNEM MESTU JAVNI ZAVOD

OCENJEVANJE NA DELOVNEM MESTU JAVNI ZAVOD

ZANIMA ME GLEDE OCENJEVANJA DELAVK V JAVNEM ZAVODU vsake 3leta napredovanje drugo leto bom napredovala vsaj upam da bom 🙂 KAKO JE TO MOZNO DA ENA OSEBA PRIDE ZA MENOJ V SLUZBO IN PO 6 mesecih napreduje CE JE RECENO VSAKE 3leta???kdo je zato odgovoren?ali je kje kak zakon v tem napredovaju se pravi ena ko ma veze napreduje druga pa ne niti po 3letih?? HVALA ZA ODG.za vec inf.pisite zs

Hvala bogu imaš vsaj službo v javni upravi…tam je vse igra vez in poznanstev, tm ne rabiš bi pameten….sem diplomirana upravna organizatorka in ker nikogar ne poznam na pravem stolčku delam kot trgovka….vse sošolke, k majo veze, so pa v upravi…jih je le peščica….

ojlka!
dobrodošla v svetu realnosti.
v javnih zavodih je tko,…kdor kiklo dvigne,….če me prav razumeš….malo heca.
vedno se prepričaj kako je lahko kdo napredoval,kake pogoje je izpolnil,ko boš imela vse adute pa na sestanku kar lepo,brez napadanja vprašaj.
ja vsake 3 leta.meni bo zdaj sept. drugič po treh letih.pa ne morem napredovati,ker je bila vmes porodniška,imam pa 1 samo potrdilo o udeležbi o seminarju,to je pa premalo,…šef te mora nadpovprečno oceniti dalahko napreduješ.
to pa ne gre kajti nismo vsi v krogu izbranih-v kampaniji,če razumeš.
meni tudi ni jasno kako lahko frkla ki je pršla 3 leta nazaj šefuje in se špila po svoje,me ki smo pa že dolgo na delovnem mestu,2x več kot ona pa mormo bit tiho,…..bla blabla,…še bi lahk pisala.
samo veš kaj…ne splača se….
zaponmi si,povprašaj o tvojem napredovanju,delaj diskretno,ne prijateljuj v službi,jaz sem se že opekla.oddelaj,pejt s kom na kavo in pejt domov.ko se vrata službe zaprejo,…imej drug lajf.

iz srca srečo.

V javnem sektorju že delam skoraj dvajset let in kdor misli, da je pri nas meka se moti. S plačami smo šli zadnnjih sedem let samo navzdol, zadnje čase same finte, da ti postaja slabo. Pri nas v službi z več kot tristo zaposlenimi bi naj g. direktor ocenjeval vsakega posebej. Kaj smo v šoli ali v zaporu. Živa beda…. S kakšnim pooblastili mora vedet vse o nekomu.

Javni zavod oz.kot je bilo rečeno včasih, če imaš državno službo si na konju.Časi so se spremenili.Res je da imajo glavno vlogo poznanstva (ni važno ali imaš primerno izobrazbo ali ne) .Sedaj, ko pa nas po novi kolektivni pogodbi razvrščajo pa je vse še bolj očitno.Razvrščanje poteka po simpatičnosti oz. po tem kolk lezeš v rit komu, ne pa delovni uspešnosti oz.zahtevnosti del mesta.

HVALA ZA ODGOVORE! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close