Najdi forum

Oce

Ojej kako si nesramno. Veš koliko nenavadnih zgodb se odvrti v resničnosti.

Omg,tega se jaz bojim. Oce je od mame podedoval vse posestvo, zemljo, pa da ga ena tako zavrti, adijo vse. Seveda se gre za dediščino, problem je ko nekdo ki mu to ne pripada dobi stvari. Avtorica, se preveč si prijazna do njega, meni bi pokrov dvignilo. Ona ga vrti okoli prsta in nimaš več kaj.

Sploh me ni bolela dediscina.

Bolijo me njegove grde besede,sploh to,da naj bova oba z mozem prekleta.Kaj takega ne mores izreci niti sovrazniku.

Ja tako je,ko zenska zmesa deca.

Nimas kaj, ce se ze pri dediscini ni drzal svojega dogovora, potem ves da nekaj ni v redu. Ali je res pod vplivom te zenske ali pa ga daje kaksna bolezen.

In kljub temu, da si mu poslala voscilnico ni trznil. Jaz bi mu poslala voscilnico in sms za rojstni dan. V slucaju da ona kaj od tega preseze. Ce ne bi bilo nic od njega. Je bitka izgubljena. 🙁

Odgovor na objavo uporabnika
Nincy, 20.05.2021 ob 07:05

Hvala.

Saj tudi sama razmisljam o tej smeri,vendar k njemu ne morem,ker zivi pri zeni in verjetno bi mi zaloputnila vrata pred nosom.

Sem pa mu za Veliko noc poslala voscilnico preko sms-ja in ni bilo nikakrsnega odziva.

Me je strah narediti korak,ker se bojim zavrnitve.

Jaz bi ga pustila popolnoma na miru.Poslala si mu čestitko: ni bilo odziva.Žalil te je : Zakaj že? Ni znal povedati brez žalitev? Zakaj bi morala ti vse požreti na račun tega, da je on tvoj oče in da je kao star ? Če si je pri teh letih znal najti babo ( nalašč pravim babo, ker žena ona prav gotovo ni…) potem se očitno zna lepo pogovarjati…Če te on ignorira in serje, ne lezi vanj, ker boš še bolj močno razočarana.Roko si mu ponudila – če je ne mara, je to njegov problem.In ne imej popolna nobene slabe vesti.Bolj se mu boš prilagajala in tekala za njim, bolj te bo odbijal.

Prvo kot prvo moraš vedeti, da je tvoj oče material za zmešat. Kačo je dobil, ker to je tisto kar potrebuje. Ta pravega moškega, ki ima v glavi vse na pravem mestu kača ne more zmešati. OK zdaj je vprašanje glede na starost, morda kakšno bolezen…to ti bolj veš.

Si pa hecna. Približno tako kot fant ki se boji zavrnitve všečnega mu dekleta. Pa konec koncev, največ kar lahko stori je, da te nekam pošlje, v kar pa močno dvomim. Kri ni voda. Korajžno, pa bo vse v redu. Kjer je volja se tudi pot najde.

Ne obremenjuj se. Mu bo ze kaca pokazala njegovo mesto. Se prosil bo za pomoc. Kar se tice njegovega rojstnega dne, pa se ti pozabi nanj.

Sem poslala voscilnico.Danes ima rojstni dan.Bomo videli kako bo..Bom javila.Hvala vsem

Dobila sem sms od njegove zene,napisala je hvala za voscilnico.

S tem ti je dala vedet, da jo je ona prestregla…če pa jo je že pokazala očetu pa mu je zraven ziher nasuflirala kaj negativnega (vsaj z namrgodeno faco in glasom), da je oče, namesto da bi se razveselil, vzel vse skup negativno.

Ja res je.Ce bi se zelel zahvaliti oce bi verjetno zraven napisal dedi,tako ga klicemo.

Ne bom se vec obremenjevala.Kar mi je velelo srce sem naredila.

Zadeva je taka, da kar poznam mladih in starih moških, je značilno, da žlahto rihtajo ženske. Torej od 81 let starega moškega, ki je ženske tako ali tako celo življenje izkoriščal (če je takoj po smrti žene že imel drugo, to kaže točno na to), pričakovati, da bo pa on vzpostavljal neke odnose s svojimi 50+ otroci, je milo rečeno nerealno. Sedaj pa je na tebi, če ga hočeš še videvati ali pa pač ne. Boš pa to morala urejati z njegovo ta novo, ker tvoj oče pričakuje, da boste odnose rihtale ženske, on pa bo godrnjal zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close