očala
Spoštovana ga. Nada.
Bi vprašala glede ličenja oči. Problem je sledeč: prej sem nosila leče – moje oči so sivo zelene barve, če jih poudarim s črno maskaro in rjavim ali zelenim senčilom, “potegnejo” bolj na zeleno, če pa z modro mascaro, pa na sivo. Zdaj sem si kupila nova očala, ki imajo sinje moder okvir in rahlo tonirano steklo v modri barvi. Kako naj se naličim, da bodo očke izpadle modre? Vem, da je malo težko tako na daljavo, pa vseeno. Aja, samo z modro mascaro ni pravega efekta, senčilo v modri barvi pa pod tem steklom postane vijolično.
Hvala in lp
Pozdravljena!
Če uporabljate svetlo modro senčilo, postane to pod očali vijolično. Kaj pa če poskusite kote veke temniti z temno modrim senčilom, proti notranjosti veke pa uporabite svetlejše senčilo ( svetlo modro senčilo ) za veke.
Uporabite črno maskaro. Lahko pa poudarite oči tudi z vijoličnimi odtenki. V kote veke nanesite temno vijolične odtenke senčil, proti notranjosti pa roza odtenke. Oko obrobite z modrim svinčnikom. Na predel pod obrvmi nanesite perlasto, svetlo roza senčilo. Oko optično poveča. V tem primeru bodo oči sicer bolj zelene in ne modre.
Poskusite in mi napišite kako se barvni odtneki senčil “obnašajo”. Res je težko, ker si težko predstavljam očala.
Lep pozdrav
Nada
Forum je zaprt za komentiranje.