Obvezno testiranje učencev
Pa kateri debil bo sploh s temi strupenimi palčkami otrokom uničeval zdravje ?
Saj vemo, da to vsiljujejo le zato, da bi bilo čimveč otrok bolnih, ker le tako bo več debilov otrokom dalo vbrizgati strupen zvarek. Brez predpriprave in strahu, njihova propaganda za strupen zvarek za otroke ne bo imela učinka.
Saj to je logično.
Tango, 30.10.2021 ob 09:55
Ucenci so vir okuzb. Tezko vam je upostevati PCT. Bo bolje, ko bo sola na daljavo ? Nekateri starsi ste bolj pihnjeni, kot otroci.
PA kakšni učenci so vir okužb? Mi se že od marca 2020 skoz družimo, imamo piknike, hodimo na igrišče, morje, smučat ko smo lahko, otroci v šolo, vrtec ko so pustili, nikjer nobene okužbe, vsi skoz zdravi, tudi prijatelji, sorodniki s katerimi se družimo. En otrok hodi na plavanje, drug na rokomet in ta mala na ples, vse v Lj. Nikjer nobenega virusa. Noben si ne razkužuje rok in ne nosi mask. Živimo zdravo, se družimo in veselimo.
Vtaknejo naj si jih, 30.10.2021 ob 12:12
Robi650, 30.10.2021 ob 08:17
Debili boste še naprej financirali mafijo in podpirali genocid ?
Ja, Robi sedaj tudi meni pripadajo testi, imam otroke v prvi triadi. Pa niti slučajno jih ne bom testirala, naj si teste vtaknejo v rit.
Otroja solaj doma. Zaradi tvohegs odnosa ogroza ostale sosolce in uciteljico, ki lahko huje zboli.
Robi650, 30.10.2021 ob 12:24
Pa kateri debil bo sploh s temi strupenimi palčkami otrokom uničeval zdravje ?
Saj vemo, da to vsiljujejo le zato, da bi bilo čimveč otrok bolnih, ker le tako bo več debilov otrokom dalo vbrizgati strupen zvarek. Brez predpriprave in strahu, njihova propaganda za strupen zvarek za otroke ne bo imela učinka.
Saj to je logično.
Tezko kdo zboli tako, kot si ti. Bolnik.
Hja, 30.10.2021 ob 08:16
Jaz sem vceraj ze dvignila teste za oba otroka. Tako da so ze na voljo v lekarnah.
testiras jih pa sam doma
A se dobi ena škatla ali 2 na otroka?
So rekli da bo zdaj testiranje 2x tedensko pa me zanima ali dobijo 2x dozo.
Nam je tudi ostal po en test, ampak ni panike, ker imam nakupljene še za odrasle.
Vlada ne vlada, 30.10.2021 ob 08:20
Testiranje je žal prostovoljno.
Vlada prelaga krivdo za okužbe iz svojih pleč, na pleča staršev.
Žal se otrok ne bo testiralo in okužbe se bodo širile vse dokler en otrok ne izgubi življenja.
Takrat minister ne bo imel na vesti samo Katje, temveč še koga.
V tej situaciji, bi bilo ta male otroke potrebno pustiti doma. Zapreti šole za 14 dni in podaljšati počitnice za 1 teden. Ostale panoge bi lahko ostale odprte. Organiziralo bi se varstvo otrok tistih staršev, ki dobijo potrdilo delodajalca, da morajo v službo. Varstvo bi potekalo v šoli in vrtcu, po majhnih skupinah.
ZAKAJ ŽE bi bili otroci doma?? Kdo je ogrožen, otroci mogoče.. Zakaj bi spet vse laufalo normalno, sole pa zaprte??
kaj praviš na to, 30.10.2021 ob 09:39
Najmlajši na intenzivni ima nekaj čez 30 let. Naj bi bil tudi en 21-letnik (ne vem ali v bolnišnici ali prav na intenzivni).
Na respiratorju celo dojenček star 6 mesecev.
Zato ljudje, sploh anticepilci pamet v roke in zbudite se, da ne bo prepozno.
Za vas ali koga od vaših bližnjih.
Na kisiku?? Moj 6 mesecnik je bil na kisiku 10 let nazaj, zaradi bronhiolitisa.. Tega je vsako leto ogromno, nima veze korona!! Vse kaj druga je bolj nevarno otrokom, kot korona.
Kisiko, 30.10.2021 ob 16:46
Na kisiku?? Moj 6 mesecnik je bil na kisiku 10 let nazaj, zaradi bronhiolitisa.. Tega je vsako leto ogromno, nima veze korona!! Vse kaj druga je bolj nevarno otrokom, kot korona.
TI pa ne ločiš ned respiratorjem in kisikom ane? Pa med 6-mesečnikom in 20-letnikom tudi ne očitno.
Jahno, 30.10.2021 ob 17:24
TI pa ne ločiš ned respiratorjem in kisikom ane? Pa med 6-mesečnikom in 20-letnikom tudi ne očitno.
Sedaj je vse korona. Pa ne vem no, še vsakega, ki poznam in je mogel v bolnico, na operacijo, je bil najorej negativen na korono, ko so odšli domov, vsi pozitivni na korono. Operacija kolena, kolka, maternice, slepiča, žolčnih kamnov. In vsi so imeli hujši potek bolezni. Nihče ni zdrav prišel iz bolnice. Prijateljici je celo mama umrla na tak način, je čist znorela na osebje, ker je videla, kako se prosto sprehajajo iz kovidnih v nekovidne oddelke brez mask, skafandrov.
Tako da sem resnično začela razmišljat, da v bolnicah res okužujejo ljudi, ki so po operacijah in imajo slabši imunski sistem, da širijo in strašijo ljudi. Ker rabijo številke.
Forum je zaprt za komentiranje.